viper2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Έχει ξεκινήσει από χθες μία προσπάθεια χειραγώγησης της κατάστασης το διαβασαμε και αυτο...
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 1 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 1 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Καλα,ακουσα κ τις παπαριες καποιου ''μεγαλου'' πρασινου για το απολιτικ των αγανακτησμενων.Βασικα ανακυκλωσιμη μπουρδα μου φανηκαν τα σχολια του για το πλαισιο,στοχους κτλ.Μερικοι αρχισαν να ενοχλουντε κ πασαρουν το ψευτοδιλληματικο επιχειρημα ξανα κ ξανα.Το πλαισιο μιλαει απο μονο του οσο κ να μας σκιζονται για την αποκτηση ''σαφων στοχων''.Δλδ μια ματια γυρω τους στην Ελλαδα να ριξουν δεν μπορουν?Μακαρι να αποκτησει ισχυροτερο μομεντουμ παντως,να δουμε πως θα εξελιχθει.Ειμαι τρελα περιεργος.
viper2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 1 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 1 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Καλα,ακουσα κ τις παπαριες καποιου ''μεγαλου'' πρασινου για το απολιτικ των αγανακτησμενων.Βασικα ανακυκλωσιμη μπουρδα μου φανηκαν τα σχολια του για το πλαισιο,στοχους κτλ.Μερικοι αρχισαν να ενοχλουντε κ πασαρουν το ψευτοδιλληματικο επιχειρημα ξανα κ ξανα.Το πλαισιο μιλαει απο μονο του οσο κ να μας σκιζονται για την αποκτηση ''σαφων στοχων''.Δλδ μια ματια γυρω τους στην Ελλαδα να ριξουν δεν μπορουν?Μακαρι να αποκτησει ισχυροτερο μομεντουμ παντως,να δουμε πως θα εξελιχθει.Ειμαι τρελα περιεργος. αμα δεν πεθανει καποιος δεν προκειται να αλλαξει κατι
Erwdios Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Είδα και πέρσι που πέθαναν 3 άνθρωποι στη Marfin πόσα άλλαξαν...
Luxx Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 1 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 1 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Και γαμω τις συγκεντρωσεις σημερα! Ακουστε προσεχτικα: 1)Κοπελτισες πηγαιναν διπλα στους αστυνομικους και τους επιαναν τη κουβεντα. Αρκετες εδωσαν και τηλεφωνα! Αγανακτισμενες ή απεγνωσμενες; 2)Αγορακια μορφωμενα επαιζαν μπαλα στη μεση του δρομου, αργα το βραδυ. Αυτοι ειναι οι αγανακτισμενοι; Να φανταστω οτι στις σχολες τους εχουν να πατησουν μηνες, ετσι; 3)Μερικα αλλα ωραια αγορακια του γνωστου χωρου, προσπαθησαν να δημιουργησουν φασαριες και να στρεψουν τον κοσμο εναντιον των αστυνομικων, αλλα δεν ειχαν και πολλα @@, γιατι ο κοσμος πλεον ειναι με το μερος των αστυνομικων, και θα τις τρωγανε. Μαλιστα μερικοι που χτυπουσαν με λειζερ αστυνομικους, ο κοσμος τους εβριζε! Δυστυχως βλεπω αυτο το κινημα να διαλυεται μετα απο λιγο καιρο.. Ολο και καποια πετρα ή μολοτοφ θα πεταχτει ξαφνικα απο καπου.. Πρεπει να εγιναν και καποια επεισοδια στην κεντρικη εισοδο της βουλης με τα αμαξια που μπαινοεβγαιναν; Οποιος ξερει περισσοτερα, ας πει. Κατα τ'αλλα αρκετος κοσμος και σημερα και πολλα τα συνθηματα, αλλα οπως ειπα και παλαιοτερα, δεν εχει κανενα νοημα. Ο παγκαλος στα πολυτελη εστιατορια την βγαζει καθε βραδυ με τα λεφτακια μας.
KilliK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Είδα και πέρσι που πέθαναν 3 άνθρωποι στη Marfin πόσα άλλαξαν... τεσσερις ηταν.
Garnele Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 1 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 1 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κίλλικ αυτά είναι προπαγάνδα της Εκκλησίας. Το έμβρυο δεν είναι άνθρωπος, είναι ανθρώπινο έμβρυο. Και ας λήξει εδώ αυτό. Λουξ, ήσουν εκεί; Αναφορικά με αυτό που ρωτάς, απέκλεισαν κάποιους βουλευτές στη βουλή και τα αυτοκίνητα ήταν εκείνα που τους φυγάδευσαν, με τη βοήθεια της αστυνομίας. Μάλλον όμως για να ρωτάς, δεν ήσουν εκεί. Ποιος στα είπε αυτά που λες; Το μέγκα; Ή κανένα έκτακτο στο σταρ; Το τελευταίο φαντάζομαι, που έχει την τάση να επικεντρώνεται σε αντίστοιχης σημασίας θέματα και να παραβλέπει τα υπόλοιπα, ε; Έλα πες μας, τι κανάλι έβλεπες σήμερα;
pappous_soulis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 ... γιατι ο κοσμος πλεον ειναι με το μερος των αστυνομικων ...
KilliK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 1 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 1 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κίλλικ αυτά είναι προπαγάνδα της Εκκλησίας. Το έμβρυο δεν είναι άνθρωπος, είναι ανθρώπινο έμβρυο. Και ας λήξει εδώ αυτό. ειμαι αθεος.εισαι λαθος. δεν εχουμε να πουμε κατι αλλο πανω σε αυτο. back on topic.
thes1os Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Απογοητευμένα λαμόγια που δεν αντέχουν το «ρίξιμο» και αντιδρούν σαν προδομένες γκόμενες. Χοντρό...
nicoc89 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Καλά, το τι ρουκέτες έχουν φύγει σε αυτό το topic δεν λέγεται , τουλάχιστον βάλτε κανένα spoiler μην βγάλουμε κανα μάτι.
viper2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 απο το πολιτικο συστημα εννουσα xaxa μολις μου ειπανε οτι στο αλτερ λεγανε καποιοι στο πανελ οτι θελουνε να κρεμασουνε τον Παπακωνσταντινου στο συνταγμα εμφαση στο μου ειπανε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.