Erashep Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Είμαι ήδη κάτοχος της προηγούμενης Σειράς και μέχρι τώρα είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος . Απλά την έχω δει και έχω πάθει έμφραγμα . Την έχει κανείς να μου πει εντυπώσεις τόσο για την οθόνη όσο και για τα ηχεία της ; ειδικά σε gaming kai video . είναι πολλά τα 1200 αλλά το σκέφτομαι σοβαρά .
Crizzt Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Η DELL U2711 ειναι το ιδιο πανελ στο 60% της τιμης. H Apple ειναι glossy και η Dell matte. Καμια απο τις δυο δεν κανει για gaming. Αν το gaming ειναι πολυ σημαντικο για σενα, κοιτα για οθονη στα 2ms.
ninos30 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μια χαρά κάνει για gaming. Αυτές οι πα...ιες ότι τάχαμου θέλεις 0,1ms για gaming είναι μαρκετίστικα κόλπα για να πουλάνε τα απαράδεκτα ΤΝ panel monitors. Και δεν έχουν ακριβώς ίδιο πάνελ. Η DELL έχει H-IPS U2711 και η Apple Cinema το θεωρητικά ανώτερο S-IPS Cinema 27. Και λέω θεωρητικά, γιατί είναι τέτοιες οι διαφορές που σε gaming ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να τις πάρεις χαμπάρι. Αν ήσουν γραφίστας τότε θα το συζητούσαμε παραπάνω... Αλλά τότε με τα χρήματα της Apple Cinema θα σου πρότεινα πιο PRO λύσεις, όπως από NEC πλευρά (NEC Spectraview II). Πρακτικά εσύ πρέπει να πάρεις το H-IPS το οποίο απευθύνεται "περισσότερο" σε gaming καταστάσεις με τα μόλις 6ms (όχι ότι με την άλλη θα έχεις πρόβλημα), έχοντας συγχρόνως μια εκπληκτική σε απόδοση χρωμάτων οθόνη (ελέω IPS panel). Κι ας μην αναφέρουμε και τις γωνίες θέασης... Είναι κρίμα ρε φίλε μου να δώσεις τόσα παραπάνω για την Apple όταν την θες κυρίως για gaming. Κι αφήνω τελευταίο το glossy της Cinema. Εντυπωσιακό όταν την βλέπεις 5 λεπτά σε ένα κατάστημα. Πίστεψέ με όμως, θα to μετανιώσεις οικτρά όταν θα ψάχνεις ποια λάμπα να σβήσεις στο δωμάτιο ή πιο στόρι θα κατεβάσεις μπας και γλυτώσεις από την αντανάκλαση
phanispal Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Είναι σίγουρο ότι η Apple φοράει S-IPS; Γιατί έχω την εντύπωση ότι φοράει ακριβώς το ίδιο panel με τη U2711 με μόνη διαφορά το μειωμένο Gamut και το LED Backlit. Εκτός απ' όλα αυτά, έχουν αναφερθεί issues με yellow tinting που ίσως οφείλεται στα LEDs που χρησιμοποιεί, κάτι που δεν έχει αναφερθεί για τη U2711 που δεν είναι με LED Backlit.
ninos30 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Νομίζω το PRAD είναι ένα απίστευτα αξιόπιστο site. Αλλά πάλι ποιος ξέρει... Δεν έχω ιδία άποψη οπότε μην σε πάρω στο λαιμό μου. Πάντως εδώ το Apple-Store δικαιώνει το PRAD στο Response-time (12ms) που σημαίνει ότι δύσκολα να είναι H-IPS panel το οποίο κυμαίνεται 6-8. Apple Store
Erashep Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Η χρηματική διαφορά είναι μεγάλη όντως . Με βλέπω να πηγαίνω στην Dell αφού βρώ αγοραστή για την δικιά μου APPLE . ευχαριστώ για τις συμβουλές .
phanispal Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Προσπάθησε να δεις από κοντά μια U2711 πάντως, πριν προβείς στην αγορά της, γιατί αν έχεις συνηθίσει σε glossy, τουλάχιστον τις πρώτες ώρες κάτι μου λέει ότι θα χαλαστείς με το AG Coating. Αν και με το να τη δεις για μερικά λεπτά δε βγάζεις ασφαλές συμπέρασμα, ίσως μπερδευτείς και περισσότερο, αλλά τέλος πάντων.
Erashep Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δεν είναι Glossy η Αpple που έχω ίσα ίσα το matte με βολεύει καλύτερα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.