gadgetakias1978 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Εγινα μέλος σημερα μονο και μονο για αυτο το site το οποιο μέχει ενθουσιασει απο την μερα που το βρηκα. Με εχει ενθουσιασει γιατι μου προσφερει καθημερινα τοσες πολλες ειδησεις σε διαφορα τεχνολογικα θεματα αλλα και σε gadget που κυκλοφορουν ανα τον κοσμο και που δεν προκειται ισως να τα μαθαιναμε απο αλλου. Καντε τον κοπο να το δειτε και ειμαι σιγουρος θα σας αρεσει πολυ. www.gadgetfreak.gr
denuparxo Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Πολυ καλο site, δεν το ηξερα και μπορω να πω πως εντυπωσιαστηκα απο την υλη του...
mike27 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δείτε ένα review που γράφτηκε για το gadgetfreak: http://www.webtrend.gr/reviews/gadgetfreakgr-sotiri-eisai-oraios
CROM271 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Τρια καινουργια μελη (εγγραφες απο Μαρτιο ως Ιουνιο του 2011) βρισκουν γ@ματο το συγκεκριμενο site!!! Σταματηστε τις κουτοπονηριες ρε παιδια και πειτε εντιμα, πως φτιαξαμε αυτο το site μπειτε και ριξτε μια ματια. Ελεος δηλαδη!!! Εγω δεν μπαινω μονο και μονο για την κοροιδια. Αλλιως θα εμπαινα να του εριχνα μια ματια...
SpirtouLisS Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Τρια καινουργια μελη (εγγραφες απο Μαρτιο ως Ιουνιο του 2011) βρισκουν γ@ματο το συγκεκριμενο site!!! Σταματηστε τις κουτοπονηριες ρε παιδια και πειτε εντιμα, πως φτιαξαμε αυτο το site μπειτε και ριξτε μια ματια. Ελεος δηλαδη!!! Εγω δεν μπαινω μονο και μονο για την κοροιδια. Αλλιως θα εμπαινα να του εριχνα μια ματια... μακαρι να ειναι αυτο το σημαντικοτερο προβλημα που σε απασχολει.
Giwrgos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Τρια καινουργια μελη (εγγραφες απο Μαρτιο ως Ιουνιο του 2011) βρισκουν γ@ματο το συγκεκριμενο site!!! Σταματηστε τις κουτοπονηριες ρε παιδια και πειτε εντιμα, πως φτιαξαμε αυτο το site μπειτε και ριξτε μια ματια. Ελεος δηλαδη!!! Εγω δεν μπαινω μονο και μονο για την κοροιδια. Αλλιως θα εμπαινα να του εριχνα μια ματια... Χωρίς κόμπλεξ τώρα, το site έχει πολύ και ενδιαφέρον υλικό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.