otherside88 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Ω ναι. Alpha bank = ταλαιπωρία, αγανάκτηση, κατάθλιψη, γυφτιά, ξεπεσμός. Πριν λίγο πήγα σε ένα υποκατάστημα για να παραλάβω έναν απλό κωδικό web-banking (είχα κάνει αίτηση μέσω internet) για έναν απλό λογαριασμό ταμιευτηρίου που έχω από το 2005. Ε, τα τσακάλια τα κατάφεραν και μου είπαν να ξαναπάω έχοντας εκκαθαριστικό, βεβαίωση από την εργασία, λογαριασμό που να φαίνεται η διεύθυνσή μου, βεβαίωση από τη σχολή μου. Όλα αυτά ενώ ήμουν εκεί παρών με την ταυτότητά μου, το βιβλιάριο, την κάρτα. Μόνο ποινικό μητρώο και τον κώλο μου με φακό δεν μου ζήτησαν να δούν. Επίσης, είχαν κάνει λάθος το όνομα της μητέρας μου και μου είπαν οτι πρέπει να πάω στο υποκατάστημα που είχα ανοίξει το λογαριασμό (σε άλλη πόλη, αρκετά μακριά) για να το διορθώσουν. Αν δεν κάνω όλες αυτές τις ενέργειες, δεν έχει web-banking. Είναι απλά ΗΛΙΘΙΟΙ. Είμαι έξω φρενών. Δευτέρα πρωί τον κλείνω και πηγαίνω σε άλλη τράπεζα (θα σκεφτώ μέσα στο ΣΚ σε ποιά). Ελπίζω να μη χρειαστεί να τους πάω όλα μου τα πιστοποιητικά για να μου κλείσουν τον λογαριασμό. ωχ μη μου λες τετοια... κ εγω πρεπει να παω σε καποιο καταστημα της Alpha να παραλαβω web-banking...κ ο λογαριασμος μου ειναι απο τοτε που γεννηθηκα... πωωωω!!! ασε δεν παω καθολου... χμμμμ... ερωτηση... του χρονου που ληγει η καρτα μου θα πρεπει να παω απο κει που ανοιξα τον λογαριασμο αναγκαστικα εε??
Lucifer Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Οι κάρτες ανανεώνονται αυτόματα. Και είστε χαζοί, εγώ αγαπώ Alpha.
freedubus Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Οι κάρτες ανανεώνονται αυτόματα. Και είστε χαζοί, εγώ αγαπώ έχω συγγενή/φίλο/γκόμενα/κουμπάρο που δουλεύει στην Alpha και με εξυπηρετεί κατευθείαν χωρίς να ταλαιπωρούμαι με τις μαλακίες τους κάθε φορά όπως εσείς κορόιδα μουαχαχαχα.
black_widow Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Ε, τα τσακάλια τα κατάφεραν και μου είπαν να ξαναπάω έχοντας εκκαθαριστικό, βεβαίωση από την εργασία, λογαριασμό που να φαίνεται η διεύθυνσή μου, βεβαίωση από τη σχολή μου. Αυτά έχουν αρχίσει να τα ζητάνε όλες οι τράπεζες για πιστοποίηση των προσώπων , κάτι τέτοιο. Ζητάνε κάποιο έγγραφο που να έχει το ΑΦΜ σου ( φαντάζομαι ότι και μια βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ θα αρκούσε , τι λύσσα με το εκκαθαριστικό ) , βεβαίωση για την επαγγελματική σου ιδιότητα ( εγώ που ήμουν φοιτήτρια πήγα βεβαίωση σχολής ) και λογαριασμό που να φαίνεται η διεύθυνση σου. Αυτά τα πήγα για να ανοίξω λογαριασμό στην Εθνική πριν δύο χρόνια που ήδη ήταν υποχρεωτικό να τα προσκομίζεις αυτά . Για τους υπόλοιπους λογαριασμούς μου που ήταν πριν χρόνια ανοιγμένοι , δεν έχω πάει τίποτα ακόμα , φαντάζομαι εάν πάω να ζητήσω internet banking ή να έχω κάποια συναλλαγή στο ταμείο θα με τσιμπήσουν να τα φέρω. Και σε άλλη τράπεζα να πας αυτό το χαρτομάνι δε το γλιτώνεις , είναι υποχρεωτικό πλέον.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Άλλαξε κάποια στιγμή ο νόμος, ζητάνε περισσότερα έγγραφα τώρα -κι εγώ στην Alpha είμαι, αλλά δεν το αποφάσισα να φτιάξω web. Βασικά, με βολεύει το δίκτυο συν του ότι κάποια στιγμή έκοψαν τις χρεώσεις στις πιστωτικές, στο τσακ ήμουν να φύγω.
Lucifer Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Χουχ, όχι. Απλώς όποτε πάω σε τράπεζα ή δημόσια υπηρεσία, κουβαλάω μαζί μου ό,τι χαρτί έχω και δεν έχω. Είμαι αυτή η Ισπανίδα στο βίντεο που δε βρίσκω και είναι κρίμα γιατί ήταν όμορφη.
freedubus Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Αυτά έχουν αρχίσει να τα ζητάνε όλες οι τράπεζες για πιστοποίηση των προσώπων , κάτι τέτοιο. Ζητάνε κάποιο έγγραφο που να έχει το ΑΦΜ σου ( φαντάζομαι ότι και μια βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ θα αρκούσε , τι λύσσα με το εκκαθαριστικό ) , βεβαίωση για την επαγγελματική σου ιδιότητα ( εγώ που ήμουν φοιτήτρια πήγα βεβαίωση σχολής ) και λογαριασμό που να φαίνεται η διεύθυνση σου. Αυτά τα πήγα για να ανοίξω λογαριασμό στην Εθνική πριν δύο χρόνια που ήδη ήταν υποχρεωτικό να τα προσκομίζεις αυτά . Για τους υπόλοιπους λογαριασμούς μου που ήταν πριν χρόνια ανοιγμένοι , δεν έχω πάει τίποτα ακόμα , φαντάζομαι εάν πάω να ζητήσω internet banking ή να έχω κάποια συναλλαγή στο ταμείο θα με τσιμπήσουν να τα φέρω. Και σε άλλη τράπεζα να πας αυτό το χαρτομάνι δε το γλιτώνεις , είναι υποχρεωτικό πλέον. Αυτό ακριβώς μου είπαν. Αλλά ας με χέσουν πια.
black_widow Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Χουχ, όχι. Απλώς όποτε πάω σε τράπεζα ή δημόσια υπηρεσία, κουβαλάω μαζί μου ό,τι χαρτί έχω και δεν έχω. Είμαι αυτή η Ισπανίδα στο βίντεο που δε βρίσκω και είναι κρίμα γιατί ήταν όμορφη. Αυτό το video λες και περιγράφει ελληνική υπηρεσία . Το βρήκα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.