Προς το περιεχόμενο

Φαντάσματα-δαίμονες-πλάσματα της σκιάς

nicoc89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστεύετε σε αυτά? έχει τύχει ποτε να νομίσετε πως είδατε χωρίς να είστε υπό την επήρεια αλκοόλ η άλλης ουσίας? Πως εξηγείται ότι αρκετοί άνθρωποι έχουν δει (η νομίζουν πως είδαν) κάτι από αυτά?

Εγώ έχω δει μερικές φορες και μάλιστα ήμουν μαζί με φίλους που και αυτοί το είδαν και δεν είχαμε πιει τίποτα. Μαζικές παραισθήσεις?

Η μοναδική φορα που είδα κάτι ξεκάθαρα και δεν μπορώ να το εξηγήσω ήταν η παρακάτω.

Περπατούσαμε 4:00 τα ξημερώματα για να πάμε σπίτια μας και εγώ μαζί με δυο φίλους κοιταχτήκαμε ταυτόχρονα και λέμε την βλέπεις εκείνη την γυναικα στην στάση(του λεωφορείου)? και όπως πλησιάζαμε φαινόταν μια γυναικα με μαύρα ρούχα και φουντωτά μαλλιά σχεδόν αφάνα και γουρλωμένα μάτια να μας αγριοκοιτάζει και όπως πλησιάζαμε και άλλο στα λίγα μέτρα δεν ξέρω πως έγινε αλλα εξαφανίστηκε ξαφνικά σε δευτερόλεπτα. :fear: :fear: :fear: Ο χώρος εκεί ήταν ανοιχτός οποτε δεν μπορεί να έφυγε ούτος η άλλος κοιτάζαμε και οι τρεις μπροστά μας και την βλέπαμε όσο πλησιάζαμε.

Η στάση ήταν έξω από ένα εκκλησάκι το οποιο δεν έχει είσοδο από την μεριά της στάσης.

Please επειδή δεν είναι troll topic μην το παρακάνουμε και μας το κλειδώσουν. thanks ;)

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κι εγώ είχα δεί 6 το πρωί γύριζα σπίτι με το μηχανάκι και είδα κάτι τύπους σαν νάζγκουλ ντυμένους και κρατούσαν κάτι σαν φαναράκια στα χέρια τους. Χέστηκα πάνω μου. Πώς το εξηγείς Νίκο;

Δημοσ.

Κι εγώ είχα δεί 6 το πρωί γύριζα σπίτι με το μηχανάκι και είδα κάτι τύπους σαν νάζγκουλ ντυμένους και κρατούσαν κάτι σαν φαναράκια στα χέρια τους. Πώς το εξηγείς Νίκο;

:lol: :lol: :lol: :lol:

Πάντως εγώ δεν κάνω πλακα , αυτό που έγραψα έχει όντως συμβεί :mellow:

Δημοσ.

φρινταμπα, ήταν οι αγανακτισμένοι. Μοίραζαν την ολυμπιακή φλόγα στους προσκυνητές του τάφου του χριστού, και μετά θα πήγαιναν Ισπανία να ξυπνήσουν τους ταύρους.

Δημοσ.

Ούτε εγώ κάνω πλάκα. Δηλαδή γιατί με αμφισβητείς; Τρολλάρεις στο ίδιο σου το τόπικ;

Δεν τρολλαρω απλός μου φάνηκε αστεία η αναφορά στα nazgul με τα φαναράκια γιατί μου θύμισε παπάδες. :lol:

Πάντως σε ένα σπίτι ένα δρόμο πιο επάνω από την στάση λένε πως είχαν στραγγαλίσει μια οπερέτρια πριν χρονια, αλλα δεν νομίζω να έχει σχέση.

Δημοσ.

Ναι έτσι με κουκούλες ήταν μαυροντυμένοι και κρατούσαν φαναράκια. Είχε και ομίχλη. Άλλο να στο λέω κι άλλο να σου τύχει. Το σκατό στην κάλτσα.

Δημοσ.

Για μια στιγμή νόμιζα οτι το τόπικ το άνοιξε ο Andreas2

Εντάξει επειδή δεν είναι αποδεκτό σαν θέμα από τους περισσοτερους , το ξέρω ότι είναι δύσκολο να το πάρουμε όλοι στα σοβαρά αλλα τουλάχιστον να πούμε τι έχουμε ακούσει η τι νομίζουμε πως έχουμε δει για να γίνει συζήτηση, δεν είπε κανεις ότι θα βγούμε με φακούς να ψάχνουμε φαντάσματα και καλικάτζαρους.

Ναι έτσι με κουκούλες ήταν μαυροντυμένοι και κρατούσαν φαναράκια. Είχε και ομίχλη. Άλλο να στο λέω κι άλλο να σου τύχει. Το σκατό στην κάλτσα.

Καλά που δεν σου ζήτησαν λεφτά για τον έρανο , είναι ικανοί να σου πάρουν και τα σώβρακα :mellow:

Δημοσ.

Μια φορα καθομουν κατω απο ενα πευκο στην παραλια, Χαλκιδικη, μεσανυχτα μονος, και ειδα τις πευκοβελονες να ερχονται κατα πανω μου, και το ενιωσα καπως σαν παρουσια νυμφων των δεντρων * .

* http://en.wikipedia.org/wiki/Dryad

( δεν ημουν νηφαλιος ομως)

Δημοσ.

και εμενα μου έχει τύχει να έχω πιει και να είμαι με την παρέα μου και να νομίσουμε ότι ακούσαμε/είδαμε κάτι αλλα εκείνη την φορα ήμασταν νηφάλιοι.

Δημοσ.

Μάλλον είστε τρελοί τότε.

Και βλέπουμε όλοι το ίδιο πράγμα? πως γίνετε αυτό? Πάντως σε τέσσερα χρονια παράδειγμα έχει τύχει να δούμε/ακούσουμε κάτι τρεις τέσσερις φορες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...