evoracing Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Καλυσπερα...Υπαρχει καπιο προγραμμα για να φτιαξω το δικο μου προγραμμα με ενδιαφερει για τιν επιφανεια εργασιας.Ευχαριστω
rafail1994 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Πρόγραμμα που να φτιάξεις δικό σου πρόγραμμα υπάρχει και λέγεται γλώσσα προγραμματισμού . Τι ακριβός θέλεις να κάνεις ;
driftingcris Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Απλα παρε ενα βιβλιο για την C++ ή αν ξερεις καλα αγγλικα κατευασε ενα tutorial... Σε προειδοποιο ομως οτι ειναι πολυ δυσκολα πραμα το να μαθεις μια γλωσσα προγραμματισμου... Εγω ξεκινισα βιβλιο για την C++ και ουτε το 1/10 δεν καταφερα να διαβασω...
SPANK Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Καλύτερα να αρχίσεις με visual basic να πάρεις τις βασικές γνώσεις να δείς πως λειτουργεί η ολη ιστορία και μετα προχωράς παραπέρα.
PCharon Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Τι ακριβός θέλεις να κάνεις ; Αυτό πρέπει να απαντήσεις πρώτα συμφορουμίτη evoracing, ώστε να σου δωθούν σωστές κατευθύνσεις. Μπορεί και να είναι πολύ εύκολο, μπορεί να είναι δύσκολο, μπορεί και να υπάρχει ήδη έτοιμο και να μη χρειάζεται να παιδευτείς. Αν δε θες να αποκαλύψεις ακριβώς τί θες να κάνεις (έχεις δικαίωμα να κρατήσεις την ιδέα σου) τότε απλά ανέφερε στο περίπου με τί σχετίζεται. Μερικοί τρόποι προγραμματισμού βολεύουν καλύτερα ανάλογα με το τί θες να κάνεις.
filip123go Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Καλύτερα να αρχίσεις με visual basic να πάρεις τις βασικές γνώσεις να δείς πως λειτουργεί η ολη ιστορία και μετα προχωράς παραπέρα. +10000 στην VB..! Ότι πρέπει για αρχάριους..! Μπες youtube και ψάξε για tutorial..!
evoracing Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Ναι θελω κατι σαν HTC Home ή διαφορες μικροεφαρμογες για την επιφανεια εργασιας
PCharon Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Αν εννοείς τύπου windows desktop gadgets και τέτοια, τότε ίσως σου δώσει απάντηση πχ αυτό http://stackoverflow.com/questions/902818/how-to-get-started-with-windows-7-gadgets Για έτοιμο πρόγραμμα που να βοηθάει να φτιάχνεις τέτοια δε νομίζω να υπάρχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.