Προς το περιεχόμενο

Κοστολογηση pc φιλου

vaggelisp7406

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια και παλι :P οχι δεν ειναι για το pc μου η ερωτηση ειναι για εναν φιλο και θελει να τον πουλησει και θελω τις γνωμες σας στην τιμη

Το pc αποτελειται απο

CPU: intel core duo e8400

M/B: asus rampage extreme x48 s775

RAM: DDR3 Corsair 2x2gb 1333mhz

Psu: 750Watts silencer CF-S75CF-EV

Gpu: Twintech GTX 260 896MB

Hdd: 500gb WD Sata 2

Case: Silverstone Raven SST-RV01B-W

Δημοσ.

Ακριβώς όπως το ειπε ο rafail το κούτι εχει την μεγαλύτερη αξία απο ολο το σύστημα.

Δημοσ.

Δυσκολα για 300. Οποιος θελει ας τα δωσει τοτε να το παρει !! χα χα χα!!

Το πολυ 250Ε και πολλα ειναι για μηχανακι 5ετιας

Δημοσ.

Έτσι είναι αλλά πάντοτε υπάρχει μία διακύμανση στην τιμή ανάλογα με τον αγοραστή, την διαθεσιμότητα παραπλήσιων προϊόντων, και φυσικά την τύχη...

Δημοσ.

Έτσι είναι αλλά πάντοτε υπάρχει μία διακύμανση στην τιμή ανάλογα με τον αγοραστή, την διαθεσιμότητα παραπλήσιων προϊόντων, και φυσικά την τύχη...

Δεν μιλαω για ατομο που ΚΑΙΓΕΤΑΙ να βρει μηχανακι εδω και τωρα.

Εσυ δηλαδη θα τα εδινες τα 250Ε ; Εγω με τιποτα.

Δημοσ.

Τι σχέση έχει τι θα έκανα εγώ? Ο Βαγγέλης μας ζητάει να του κάνουμε μία κοστολόγηση για την συγκεκριμένη σύνθεση με τιμές "πιάτσας" μεταχειρισμένων. Αν κάνεις ένα πρόχειρο υπολογισμό ανά part θα δίνεις ότι βγαίνει εύκολα...

Δημοσ.

Τι σχέση έχει τι θα έκανα εγώ? Ο Βαγγέλης μας ζητάει να του κάνουμε μία κοστολόγηση για την συγκεκριμένη σύνθεση με τιμές "πιάτσας" μεταχειρισμένων. Αν κάνεις ένα πρόχειρο υπολογισμό ανά part θα δίνεις ότι βγαίνει εύκολα...

Δηλαδη το μηχανακι θα το αγορασει Εξωγιηνος ε; καλα.

Δημοσ.

Δηλαδη το μηχανακι θα το αγορασει Εξωγιηνος ε; καλα.

Kαταρχήν χαλάρωσε και να μιλάς με καλύτερο τρόπο. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Πες την άποψή σου για τις τιμές και άφησε κατά μέρος τα προσωπικά σχόλια...

Δημοσ.

Kαταρχήν χαλάρωσε και να μιλάς με καλύτερο τρόπο. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Πες την άποψή σου για τις τιμές και άφησε κατά μέρος τα προσωπικά σχόλια...

Τα χαλαρωσε στα πιτσιρικια . Τελος μαζι σου .

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια και παλι :P οχι δεν ειναι για το pc μου η ερωτηση ειναι για εναν φιλο και θελει να τον πουλησει και θελω τις γνωμες σας στην τιμη

Το pc αποτελειται απο

CPU: intel core duo e8400

M/B: asus rampage extreme x48 s775

RAM: DDR3 Corsair 2x2gb 1333mhz

Psu: 750Watts silencer CF-S75CF-EV

Gpu: Twintech GTX 260 896MB

Hdd: 500gb WD Sata 2

Case: Silverstone Raven SST-RV01B-W

Αν καίγονταν ο φίλος σου να το πουλήσει θα έμπαινε αυτός στη διαδικασία να ρωτήσει...

Κατα τη γνώμη μου μη το πουλάς μια χαρα είναι το μηχάνημα και παίζει τα πάντα ποιος ο λόγος να το δώσεις ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...