Προς το περιεχόμενο

Κατάλογος εγκατεστημένων s/w

DIAS72

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή θα κάνω νέα εγκατάσταση θα ήθελα να ξέρω τι έχω τώρα ώστε στο νέο σύστημα να ξέρω. Υπάρχει τρόπος να βρω τι έχω τώρα ώστε να τα βάλω και μετά.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δες αυτό. Παρέχει βέβαια κι ένα σωρό άλλες πληροφορίες.

Δεν ξέρω τι γίνεται (δηλ. αν εμφανίζει) με τα προγράμματα που τρέχουν χωρίς εγκατάσταση.

Δημοσ.

Δες αυτό. Παρέχει βέβαια κι ένα σωρό άλλες πληροφορίες.

Δεν ξέρω τι γίνεται (δηλ. αν εμφανίζει) με τα προγράμματα που τρέχουν χωρίς εγκατάσταση.

καλό αλλά too much κάτι πιο απλό να βλέπω πχ. αυτά που έχω εγκατεστημένα (στο Program Files)

Δημοσ.

Το CCleaner (τελευταία έκδοση) στην ενότητα Εργαλεία > Απεγκατάσταση έχει την επιλογή "Αποθήκευση σε αρχείο κειμένου...", που σου δίνει ένα txt αρχείο με τα εγκατεστημένα προγράμματα και την έκδοση του καθενός.

Δημοσ.

Το CCleaner (τελευταία έκδοση) στην ενότητα Εργαλεία > Απεγκατάσταση έχει την επιλογή "Αποθήκευση σε αρχείο κειμένου...", που σου δίνει ένα txt αρχείο με τα εγκατεστημένα προγράμματα και την έκδοση του καθενός.

το ccleaner έκανε αυτό που ήθελα!!!

Γιατί να μην υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που να κάνει εμφάνηση των προγραμμάτων που έχω εγκατασταστήσει???

Δημοσ.

Επειδή θα κάνω νέα εγκατάσταση θα ήθελα να ξέρω τι έχω τώρα ώστε στο νέο σύστημα να ξέρω. Υπάρχει τρόπος να βρω τι έχω τώρα ώστε να τα βάλω και μετά.

Ευχαριστώ

για τους παραπάνω λόγους προγραμματάκι για κατάλογο εγκατεστημένων προγραμμάτων!!! help..........

Δημοσ.

Μια απλή λύση είναι να ανοίξεις το προσθαφαίρεση προγραμμάτων και με PrtScr (PrintScreen) να αποθηκεύσεις σε 2-3 jpg (ανάλογα με το μέγεθος των προγραμμάτων) τη λίστα των εγκατεστημένων προγραμμάτων που έχει το pc σου.

Δημοσ.

Ένα καλό πρόγραμμα γι' αυτό που θες είναι το SIW.

Έχει δωρεάν έκδοση (και, αν θες, portable) αλλά και επί πληρωμή με περισσότερες δυνατότητες.

Αφού το τρέξεις, θα πας File > Create Report File > HTML (οι άλλες επιλογές λειτουργούν στην Pro έκδοση). Στο παράθυρο όπου θα δώσεις το όνομα του αρχείου και τη διαδρομή αποθήκευσης, πατάς Options. Με κλικ σε καθεμιά από τις ενότητες Software - Hardware - Network επιλέγεις τι θέλεις ακριβώς να περιλαμβάνει η αναφορά. Στην ενότητα Software, που σε ενδιαφέρει, θα επιλέξεις Installed Programs και Applications (και ό,τι άλλο θέλεις φυσικά). Μετά Save > Αποθήκευση και το αρχείο html με την (πληρέστατη) αναφορά είναι έτοιμο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...