Προς το περιεχόμενο

Ανάλυση προβλήματος Hardware

Anti-WQZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να ρωτήσω αν και δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιου είδους πρόγραμμα ( αλλα ποτε δεν ξέρεις ), υπάρχει κανένα προγραμματάκι το οποιο να κάνει ανάλυση του Hardware και να βλέπει συγκεκριμένα σημεία είτε θα είναι από θερμοκρασίες, είτε από θορύβους, είτε άμα χρειάζεται παστα στον επεξεργαστή? με λίγα λόγια άμα υπάρχει κάτι το οποιο να σου δείχνει ότι παρουσιάζεται πρόβλημα σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο του hardware, αντί να βάλεις το αυτι σου και να ακούς από που έρχεται αυτός ο ήχος χάχα :)

Αν και λίγο κουφή ερώτηση & απορία θα ήθελα άμα γνωρίζουμε κάτι παραπάνω ;)

Δημοσ.

Το γνωρίζω ναι αλλα σκέφτηκα πως επειδή έχουν βγει τόσα και τόσα προγράμματα ένα τέτοιου είδους λογισμικό ίσως να υπάρχει...γιατί αποσο ξέρω και έχω προσέξει π.χ e-shop & πλασίο χρησιμοποιούν λογικά ένα πρόγραμμα για να δούνε την ζημια του υπολογιστή από που προέρχεται αν δεν κάνω λάθος ;)

Δημοσ.

Υπάρχουν προγράμματα που "στρεσανουν" CPU GPU κτλ αλλα κανένα δε σου λέει αν ο επεξεργαστης θέλει πάστα. Αν η θερμοκρασία είναι παραπάνω του φυσιολογικου πιθανόν να χρειάζεται κ πάστα ή δυνατότερη ψυκτρα

Δημοσ.

Το γνωρίζω ναι αλλα σκέφτηκα πως επειδή έχουν βγει τόσα και τόσα προγράμματα ένα τέτοιου είδους λογισμικό ίσως να υπάρχει...γιατί αποσο ξέρω και έχω προσέξει π.χ e-shop & πλασίο χρησιμοποιούν λογικά ένα πρόγραμμα για να δούνε την ζημια του υπολογιστή από που προέρχεται αν δεν κάνω λάθος ;)

Γι αυτό και τις μισές φορές, άλλο φταίει και άλλο σου αλλάζουν :P :P :P

Πάντως πέρα απ την πλάκα, θα ήταν καλό να υπήρχε κάτι τέτοιο, αν και δεν ξέρω το κατά πόσο είναι εφικτό...

Δημοσ.

Γι αυτό και τις μισές φορές, άλλο φταίει και άλλο σου αλλάζουν :P :P :P

Πάντως πέρα απ την πλάκα, θα ήταν καλό να υπήρχε κάτι τέτοιο, αν και δεν ξέρω το κατά πόσο είναι εφικτό...

Αν η κάθε κάρτα είχε και από ένα σένσορα για το κάθε υλικό του δηλαδή για κάθε πυκνωτή/αντίσταση τα πάντα,τότε θα γινόταν,φαντάζεσαι πόσο ποιο μεγάλες και ακριβές θα ήταν τότε οι καρτούλες;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...