dimigar Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Καλημέρα Στον υπολογιστή μου έκανα φορμάτ και ξανάβαλα τα xp. Όλα καλά μόνο που: Όταν βάζω φλασάκι ή συνδέω εξωτερικό δίσκο στα usb (της μητρικής αλλά και στα επιπλέον 4 του USB HUB) ο υπολογιστής κάνει συνεχείς επανεκκινήσεις!! Τι φταίει άραγε; Καμμιά ιδέα; Δημήτρης
driftingcris Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Χαλασμενη μητρικη ή ελιψη των καταληλων drivers.. Χρηστος
SPANK Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Ρίξε μια ματιά στην διαχείριση συσκευών και δες αν εχει τίποτα με θαυμαστικό η κατι αλλο που να υποδηλώνει οτι δεν λειτουργεί σωστά κάποια συσκευή
dimigar Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Έχω κοιτάξει τη διαχείριση υλικών, δεν έχει κανένα θαυμαστικό. Όλοι οι drivers ειναι περασμένοι. Μου κάνει εντύπωση που έχω συνδεδεμένο το ποντίκι σε usb και δουλεύει..Μήπως δεν σηκώνει το τροφοδοτικό τα φλασάκια και τον εξ. σκληρό;
SPANK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Το να μην σηκώνει το τροφοδοτικό φλασάκια η εξωτερικό σκληρό δίσκο λίγο δύσκολο εως απίθανο εκτος και αν πια ειναι πραγματικά στα τελευταία του. Πριν το format ειχες παρόμοιο πρόβλημα η τώρα εμφανίστηκε? Αν συνδέσεις το mouse που λές οτι λειτουργεί κανονικά σε οποιαδήποτε θύρα usb που εχεις το πρόβλημα με τα φλασάκια λειτουργεί ? Επίσης δοκίμασε απο περιέργεια και μια σε safe mode
driftingcris Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Για να δεις αν ειναι προβλημα τροφοδοσιας συνδεσε εναν εξωτερικο σκληρο δισκο που να περνει ρευμα απο την πριζα ομως... Εγω εχω τις θυρες στο front panel οπου η μια δεν δινει ρευμα... Οτι και να συνδεσω δεν δουλευει εκτος απο τον σκληρο που περνει ρυμα απο την πριζα....
dimigar Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Ευχαριστώ Spank και driftingcris . Θα τα δοκιμάσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.