Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με θύρες USB

dimigar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Στον υπολογιστή μου έκανα φορμάτ και ξανάβαλα τα xp.

Όλα καλά μόνο που:

Όταν βάζω φλασάκι ή συνδέω εξωτερικό δίσκο στα usb (της μητρικής αλλά και στα επιπλέον 4 του USB HUB) ο υπολογιστής κάνει συνεχείς επανεκκινήσεις!!

Τι φταίει άραγε;

Καμμιά ιδέα;

Δημήτρης

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά στην διαχείριση συσκευών και δες αν εχει τίποτα με θαυμαστικό η κατι αλλο που να υποδηλώνει οτι δεν λειτουργεί σωστά κάποια συσκευή

Δημοσ.

Έχω κοιτάξει τη διαχείριση υλικών, δεν έχει κανένα θαυμαστικό. Όλοι οι drivers ειναι περασμένοι.

Μου κάνει εντύπωση που έχω συνδεδεμένο το ποντίκι σε usb και δουλεύει..Μήπως δεν σηκώνει το τροφοδοτικό τα φλασάκια και τον εξ. σκληρό;

Δημοσ.

Το να μην σηκώνει το τροφοδοτικό φλασάκια η εξωτερικό σκληρό δίσκο λίγο δύσκολο εως απίθανο εκτος και αν πια ειναι πραγματικά στα τελευταία του.

Πριν το format ειχες παρόμοιο πρόβλημα η τώρα εμφανίστηκε?

Αν συνδέσεις το mouse που λές οτι λειτουργεί κανονικά σε οποιαδήποτε θύρα usb που εχεις το πρόβλημα με τα φλασάκια λειτουργεί ?

Επίσης δοκίμασε απο περιέργεια και μια σε safe mode

Δημοσ.

Για να δεις αν ειναι προβλημα τροφοδοσιας συνδεσε εναν εξωτερικο σκληρο δισκο που να περνει ρευμα απο την πριζα ομως... Εγω εχω τις θυρες στο front panel οπου η μια δεν δινει ρευμα... Οτι και να συνδεσω δεν δουλευει εκτος απο τον σκληρο που περνει ρυμα απο την πριζα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...