Προς το περιεχόμενο

εντοπισμος κλεμμενου κινητου

karubas13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος τροπος να βρεθει με καποιο προγραμα .ειναι φιλου και ειχε μεσα κωδικους πιστωτικων

αυτο για μενα δεν επρεπε να το πεις...

Δημοσ.

Πες του να πάει ΓΡΗΓΟΡΑ να τις ακυρώσει για να μην δει τον επόμενο μήνα να του έρχονται δώσεις από πράγματα που αγόρασε αυτός που το έκλεψε...!!

Δημοσ.

λες να παθει τετοιο παλουκι πω ρε πστ θα τον ενημερώσω αμέσως

λογικά αποκλείεται να το έψαξαν τόσο που να βρήκαν τους κωδικούς οπότε ας πάει τώρα που είναι νωρίς γιατί άμα το αντιληφθούν θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα μετά..!

Δημοσ.

τι μαρκα ειναι αν ειναι π.χ. sony ericsson να παρει τηλεφωνο την sony και θα τις πει οτι μου κλεψαν το κινητο το IME:............... (ειναι αυτο) και επειδη εχω καποια προσοπικα δεδομενα στο κινητο ζηταω και μου το πλοκαρουν .

Δημοσ.

Αν έχεις κρατήσει το IMEY του κινητού μπορείς να το δώσεις στην εταιρία κινητής τηλεφωνίας και αυτή αυτομάτως θα το καταχωρήσει σαν blacklist. Δηλ. θα αχρηστευτεί η συσκευή και δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα ακόμα και αν αλλάξει κάρτα.

Για να δεις το IMEY ή σειριακός αριθμός στο κινητό σου υπάρχουν 2 τρόποι ο ένας είναι να πληκτρολογήσεις *#06# και ο άλλος να το δεις στην μπαταρία του κινητού σου.

Δημοσ.

δεν ισχυει τιποτα απο αυτα που λετε παιδια,ουτε ο παροχος μπορει να το μπλοκαρει μεσω emei ουτε ο κατασκευαστης,μου εχει τυχει προσωπικα και δεν μπορεσα να κανω τιποτα,η νομοθεσια στην ελλαδα ειναι για τον @@@@τσο

Δημοσ.

τι μαρκα ειναι αν ειναι π.χ. sony ericsson να παρει τηλεφωνο την sony και θα τις πει οτι μου κλεψαν το κινητο το IME:............... (ειναι αυτο) και επειδη εχω καποια προσοπικα δεδομενα στο κινητο ζηταω και μου το πλοκαρουν .

sony ericsson ειναι το κινητο. το ΙΜΕΥ το εχει φυλαξει...Γινεται τιποτα ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...