karubas13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Υπαρχει καποιος τροπος να βρεθει με καποιο προγραμα .ειναι φιλου και ειχε μεσα κωδικους πιστωτικων
Dbzakias2 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Υπαρχει καποιος τροπος να βρεθει με καποιο προγραμα .ειναι φιλου και ειχε μεσα κωδικους πιστωτικων αυτο για μενα δεν επρεπε να το πεις...
tsourakis13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Πες του να πάει ΓΡΗΓΟΡΑ να τις ακυρώσει για να μην δει τον επόμενο μήνα να του έρχονται δώσεις από πράγματα που αγόρασε αυτός που το έκλεψε...!!
karubas13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 λες να παθει τετοιο παλουκι πω ρε πστ θα τον ενημερώσω αμέσως
tsourakis13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 λες να παθει τετοιο παλουκι πω ρε πστ θα τον ενημερώσω αμέσως λογικά αποκλείεται να το έψαξαν τόσο που να βρήκαν τους κωδικούς οπότε ας πάει τώρα που είναι νωρίς γιατί άμα το αντιληφθούν θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα μετά..!
kenmitsakos Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 τι μαρκα ειναι αν ειναι π.χ. sony ericsson να παρει τηλεφωνο την sony και θα τις πει οτι μου κλεψαν το κινητο το IME:............... (ειναι αυτο) και επειδη εχω καποια προσοπικα δεδομενα στο κινητο ζηταω και μου το πλοκαρουν .
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Αν έχεις κρατήσει το IMEY του κινητού μπορείς να το δώσεις στην εταιρία κινητής τηλεφωνίας και αυτή αυτομάτως θα το καταχωρήσει σαν blacklist. Δηλ. θα αχρηστευτεί η συσκευή και δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα ακόμα και αν αλλάξει κάρτα. Για να δεις το IMEY ή σειριακός αριθμός στο κινητό σου υπάρχουν 2 τρόποι ο ένας είναι να πληκτρολογήσεις *#06# και ο άλλος να το δεις στην μπαταρία του κινητού σου.
kenmitsakos Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 ή απο την αποδειξη αγορας ή απο το κουτι του κινητου .
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 ή απο την αποδειξη αγορας ή απο το κουτι του κινητου . έχω και εγώ μια απορία. μπορεί να αλλάξει κάποιος το IMEY αν θέλει; πχ στην περίπτωση του φίλου μας ο κλέφτης να το αλλάξει.
lambroukos13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 δεν ισχυει τιποτα απο αυτα που λετε παιδια,ουτε ο παροχος μπορει να το μπλοκαρει μεσω emei ουτε ο κατασκευαστης,μου εχει τυχει προσωπικα και δεν μπορεσα να κανω τιποτα,η νομοθεσια στην ελλαδα ειναι για τον @@@@τσο
karubas13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 τι μαρκα ειναι αν ειναι π.χ. sony ericsson να παρει τηλεφωνο την sony και θα τις πει οτι μου κλεψαν το κινητο το IME:............... (ειναι αυτο) και επειδη εχω καποια προσοπικα δεδομενα στο κινητο ζηταω και μου το πλοκαρουν . sony ericsson ειναι το κινητο. το ΙΜΕΥ το εχει φυλαξει...Γινεται τιποτα ;
TwitterLover Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Να ακυρώσει τις κάρτες και να ξεχάσει το κινητό.. Μόνο αυτό γίνετε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.