hellasgiannis Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 εχω xp sp 3 , me nvidia 7600 gt . Τον τελευταίο καιρο μου εβγαζε γραμμές και διαφορα...αλλα. Γραμμες πολυγρωμες τυπου πιξελ να πουμε...περιπου. Τελος παντων τον αναβα και λιγο πριν μπω στα windows μου σβηνε μόνο η οθόνη. Μονο. Ολα τα αλλα κανονικα.... Αν την αναβα ξαν την οθόνη ενω λειτπυργουσε ο υπολογιστης, με ελεγε δεν υπαρχει σημα και τα σχετικα. Αν ομως μεσω σαφε μοδε μπω και απενεργοποιησω την καρτα, μπορω να μπω. Επισης ξεχαστε δρινερς γιατι αν τουσ εγκαταστησω αν εχω αναψει την καφτα μετα το ανοιγμα τπυ υπολογιστη, τοτε ξανασβηνει η οθονη...η αν η καρτα ειναι απενεργοποιημενη δεν γινεται τιποτα απλα τα δρινερς δεν....τον ανοιξα κ τον καθαρισα λιγο, αλλα τιποτα, επισης και το καλωδιο με την οθονη το ξεσκονισα . Σημερα ξαφνικα με κιτρινησε η οθονη. Ολα λιγο πιο κιτρινα. Τελος μπορω να μπω στα γυιντους μονο αν εχω την καρτα απενεργοποιημενη...και τα ντραιβερς ειναι τα 270.61, το σιντι δεν το εχω, δεν μου το δωσαν στην αγορα...τοσα χρονια τον εχω 6 για την ακριβεια..τι να κανω; την πιο φθηνη λυση πλιζ γιατι μαζι τα φαγαμε...βρηκα μεταχειρισμενη καρτα με 50€ ...βοηθεια!!!
activex Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Να αλλάξεις κάρτα γραφικών, τα συμπτώματα είναι πρόβλημα στη μνήμη της κάρτας. Κάτι τελευταίο που μπορείς να δεις (εκτός από τις θερμοκρασίες της) είναι μήπως το πρόβλημα βρίσκετε στον ανεμιστήρα της κάρτας και σώνεται. για όλα τα υπόλοιπα (πχ προτάσεις για νέα κάρτα) θέλουμε το σύστημα σου. edit: ουψ! την καρτα την λες ...
Dbzakias2 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 καταρχας ξανα-καλωςηλθες, δοκιμασε να βγαλεις την καρτα και τα καλωδια και να τα ξαναβαλεις αν και νομιζω πως η οθονη μπορει να φταιει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.