Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλέποντας τηλεόραση χθες είδα μια διαφήμιση για μια ιδιωτική εταιρία παροχής ρεύματος.

Έχει δοκιμάσει κανείς κάποια από αυτές?

Αξίζει τελικά η μετάβαση?

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ειναι για οικιακη χρηση. Ειναι καλα για επιχειρηση που καταναλωνεις μπολικο ρευμα. Εχει η αδερφη μου AEGEAN αντι για ΔΕΗ. Απο 1000άρικα το διμηνο επεσε περιπου στα 850-900.

Δημοσ.

απο της δεη ειναι και δινουν και σε ιδιωτες απλα δε συμφερει αν εχεις μικρη καταναλωση.

Δημοσ.

Ναι στο μπάσκετ το είδα και εγώ.Ανέφερε για 85 ευρώ(ή κάπου εκεί γύρω) το τρίμηνο ελάχιστη χρέωση.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δίνουν και σε σπίτια (έχω κάνει αίτηση για μετάβαση, περιμένω τον πρώτο λογαριασμό). Οριακό το υπολογίζω το κέρδος, αλλά θα πρέπει να περιμένω ένα διάστημα για να το διαπιστώσω με στοιχεία, καθώς η καλή κ' αγαθή ΔΕΗ μας έχει φλομώσει στους λογαριασμούς έναντι.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι, μόνο ρεύμα σου παρέχουν, τα υπόλοιπα μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ -αλλά, από ό,τι διαβάζω, κοντοζυγώνει και η ώρα της ΕΡΤ...

Δημοσ.

Ναι, μόνο ρεύμα σου παρέχουν, τα υπόλοιπα μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ -αλλά, από ό,τι διαβάζω, κοντοζυγώνει και η ώρα της ΕΡΤ...

Μη μας αφηνεις ετσι τωρα, ο λαος σου διψα για γνωση :rolleyes:

• Super Moderators
Δημοσ.

Ετοιμάζεται και αυτή για περικοπές, συζητιέται το ποσό και ο τρόπος χρέωσης, θα δούμε. Πολλά λέγονται τώρα. Για να μην το πάμε κάργα πολιτικό, ψάξε λίγο τις αποφάσεις του χθεσινιού υπουργικού συμβουλίου.

Μόνο μην τολμήσει κανείς να πειράξει το Μέγα Μάγιστρο Αλέκο :Ρ

Δημοσ.

Βασικά αν βάλω π.χ. Aegean στην επιχείρησή μου και αφήνω κάθε μήνα απλήρωτο Δήμο και ΕΡΤ τι μπορούν να μου κάνουν; :rolleyes:

Δημοσ.

Η Aegean είναι υποχρεωμένη να σου κόψει το ρεύμα ( όπως ακριβώς και η ΔΕΗ ) αν δεν πληρώνεις Τέλη Δήμου & ΕΡΤ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...