Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια και καθολου κερδος να μην εχουμε εγω προτειμω να φυγω απο δεη αρκετα εχουν μαζεψει

Η ΔΕΗ το κερδος της παλι θα το παρει εστω και μικροτερο, τζαμπα το δικτυο δεν το δινει σε κανεναν, απλα θα βγαλει καρδος και καποια αλλη.

Δημοσ.

το δικτυο ανηκει στην δεσμηε.Συστήθηκε με το Προεδρικό Διάταγμα 328/12-12-2000 και ανήκει κατά 51% στο κράτος. Το υπόλοιπο 49% ανήκει στις εταιρείες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας

παρομοιο τοπικ

Δημοσ.

σκεφτειτε κ λιγο το ενδεχομενο οτι ο ιδιωτης ΔΕΝ ειναι τοσο χαλαρος στους ληγμενους λογαριασμους..

Αφηστε λιγο να ωριμασει η αγορα...

[θυμαστε τι γινοταν με τα 4ψηφια στην σταθερη?]

Δημοσ.

Εγώ πάλι γιατί έχω την εντύπωση ότι ακούω κατά καιρούς στα δελτία ειδήσεων ότι η αγορά της ενέργειας δεν έχει ανοίξει ακόμη?

Δημοσ.

@skiabox όσο υπάρχει το "μονοπώλιο" του δικτύου της ΔΕΣΜΗΕ,τότε ουσιαστικά δεν έχει "ανοίξει"...

Δημοσ.

προσωπικη πειρα δεν εχω αλλα βλεπω τν τελευταιο 4μηνο λογαριασμο μου με 1750kwh ~120euro και την για 1700kwh καταναλωση η aegean χρεωνει 45ε...

η διαφορα ειναι παραπανω απο σημαντικη

ΔΙΟΡΘΩΣΗ

οτι να ναι διαβασα !! :D

45ε TO MHNA ειναι !

σαν να μου φαινεται καλυτερη η δεη !!!

Δημοσ.

Εγω ενα καταλαβα.Ο λογαριασμος της δεη με τα τελη δημου κ ερτ θα συνεχισει να ερχεται.Το μονο που θα γλυτωσουμε ειναι μερικα ευρω απο ρευμα.Ε κατι ειναι κ αυτο.

Για σπιτι με καταναλωση 2000kwh θα συμφερει;;;;

Δημοσ.

ΕΡΤ θα πληρωνουμε μεχρις οτου να αλλαξει το σχετικο αρθρο του συνταγματος. Να κοπει λιγο δυσκολο, εχει πολυ κοσμο να ταισει η ΕΡΤ...ειδικα σε αυτες τις εποχες δεν μπορω να φανταστω την κυβερνηση να περικοπτει τα εσοδα της. Οποτε στον λογαριασμο ΕΡΤ και δημοτικα τελη θα ερχονται κανονικα. Απλα οι ιδιωτικες εταιρειες παρεχουν πακετα αναλογα με το υψος της καταναλωσης, με την ιδια λογικη των τηλεπικοινωνιακων παροχων...Δηλαδη σου λεει τοσο παγιο για καταναλωση μεχρι τοσο, απλα αν το περασεις μετα σε τσεκουρωνει.

Δημοσ.

Έχω ακούσει-διαβάσει μεχρί στιγμής για την energa και την aegean .

Νομίζω πως η energa συμφέρει λίγο περισσότερο και αυτές τις ημέρες θα κινήσουμε

την διαδικασία για να συνδέσουμε το μαγαζί .

Πάντως μόνο καλό μπορεί να βγεί απο αυτές τις εταιρείες

γιατί μέχρι τώρα υπήρχε μονοπώλιο απο τη δεη, ενώ τώρα που υπάρχουν

άλλες 2 σίγουρα θα πέσουν οι τιμές.

Δημοσ.

Ναι ωραία σίγουρα το μονοπώλειο για εμάς τους καταναλωτές δεν μας συμφέρει,αλλά αυτές οι ιδιωτικές τι έργα υποδομής έχουν που μπορούν και προσφέρουν ρεύμα; το ρεύμα δεν είναι σαν τις τηλεπικοινωνίες,χρειάζοντε εργοστάσια,ηλιακά πάνελ και γω δε ξέρω τι.

Εμείς είμαστε μικρή χώρα,τι θα γίνει θα δωθούν πόσες εκτάσεις γής για την κάθε εταιρεία να φτιάξει έργα για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας;

Η energa τι εγκαταστάσεις έχει και πως παράγει ρεύμα;

όλα μέσω του δικτύου της ΔΕΗ δεν γίνοντε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...