Voodooman Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Όπως και αρκετοί εδώ μέσα, κάθησα να την δω από υποχρέωση. Τις προηγούμενες ημέρες είχα δει (επίσης από υποχρέωση) τα εμετικά Thor και First Avenger. Για εμένα οι ταινίες με υπερήρωες εδώ και αρκετό καιρό είχαν τελειώσει, αλλά με αυτές τις δύο έπιασε πάτο το concept του αρμέγματος των ηρώων. Και ιδίως η "ιδέα" να ενώσουν τις δύο ταινίες μέσω των Avengers, τί ξεφτίλα. Ήξερα ότι θα έβλεπα μία ταινία με "άγνωστους" πρωταγωνιστές, που θα διαδραματίζεται στα '60s, prequel των x-men. Όλα ήταν εναντίον της ταινίας για εμένα, αλλά κόλλησα από την αρχή. Σενάριο έξυπνο, ερμηνείες καλές (ο Magneto όντως ξεχωρίζει), σκηνοθεσία καλή, γενικά μου βγήκε πολύ καλή, καμία σχέση με ό,τι περίμενα. Δεν είναι μία απλή ταινία με υπερήρωες, είναι μία καλή ταινία γενικότερα.
Athanasios2104 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Όπως και αρκετοί εδώ μέσα, κάθησα να την δω από υποχρέωση. Τις προηγούμενες ημέρες είχα δει (επίσης από υποχρέωση) τα εμετικά Thor και First Avenger. Για εμένα οι ταινίες με υπερήρωες εδώ και αρκετό καιρό είχαν τελειώσει, αλλά με αυτές τις δύο έπιασε πάτο το concept του αρμέγματος των ηρώων. Και ιδίως η "ιδέα" να ενώσουν τις δύο ταινίες μέσω των Avengers, τί ξεφτίλα. πιστεύω εξαιρείς το batman
TheELF Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Για εμένα οι ταινίες με υπερήρωες εδώ και αρκετό καιρό είχαν τελειώσει, αλλά με αυτές τις δύο έπιασε πάτο το concept του αρμέγματος των ηρώων. Και ιδίως η "ιδέα" να ενώσουν τις δύο ταινίες μέσω των Avengers, τί ξεφτίλα. Αυτή η ιδέα υπάρχει από το 1963 όπου μαζεύτηκαν οι ήρωες για να γίνουν ομάδα,δεν είναι concept αρμέγματος τουλάχιστον όχι περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ταινία.
Voodooman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 E ναι, εξαιρώ το batman! Ξέρω το θέμα των avengers, αλλά διάολε, κινηματογράφο κάνεις, δεν γυρίζεις τηλεοπτικά επεισόδια σειράς, ούτε γράφεις κόμικ. Το να τελειώνεις δύο ταινίες με αυτόν τον τρόπο για να τις ενοποιήσεις μέσω μίας τρίτης είναι πολύ φτηνό.
xavier Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 οι ελπιδες ειναι υψηλες για το αβεντζερς λογω του whedon...
TheELF Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 E ναι, εξαιρώ το batman! Ξέρω το θέμα των avengers, αλλά διάολε, κινηματογράφο κάνεις, δεν γυρίζεις τηλεοπτικά επεισόδια σειράς, ούτε γράφεις κόμικ. Το να τελειώνεις δύο ταινίες με αυτόν τον τρόπο για να τις ενοποιήσεις μέσω μίας τρίτης είναι πολύ φτηνό. Ξεχνάς και το ironman που τελειώνει με τον ίδιο τρόπο,το σφυρί του thor στο ένα και στο άλλο αν θυμάμαι καλά τον προσεγγίζει ο nick fury (+cap america + thor + incredible hulk) σαν marvel fanboy δεν γίνεται να σε χαλάει αυτό αφού και στα comic έχει μακριά παράδοση να εμφανίζονται ήρωες από άλλες σειρές σε όλα τα comic τους. Δηλαδή τη να κάναν;να βγάζαν ταινία 6 ώρες που να εξηγεί το origin του καθενός και την αρχή των avengers όλα μαζί;; ΟΚ θα μπορούσαν να μην δείχνουν αυτές της σκηνές στο τέλος των ταινιών και να της βάζαν στην αρχή της ταινίας των avengers αλλά προσωπικά δεν με χαλάει που το κάνανε έτσι.
Voodooman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Ναι, το ironman το είχα ξεχάσει και αυτό... Όλα αυτά που λες είναι σωστά για τον κόσμο των κόμικς, αν και ποτέ δεν μου άρεζαν οι ιστορίες όπου μπερδεύονταν περισσότεροι από ένας ήρωας, ο καθένας για εμένα είναι άλλη ιστορία. Δεν θεωρώ σωστό να τελειώνουν μία ταινία με αυτές τις σκηνές. Υποβιβάζουν την αυτοτέλειά της, σε κάνουν να κρατάς μόνο αυτήν τη σκηνή. Ρωτάς τί να έκαναν για τους avengers; να μην την κυκλοφορούσαν καθόλου την ταινία. Έτσι όπως το έκαναν τώρα, είναι σαν αυτές οι τρεις ταινίες να είναι απλά μία εισαγωγή για το τί θα δούμε στους avengers, υποβαθμίζουν την αξία της καθεμιάς. Οι ταινίες αυτές της marvel για εμένα δεν έδειξαν σχεδόν κανέναν σεβασμό στους ήρωές τους, ήταν ευτελείς και επιφανειακές. Για αυτό μου έκανε εντύπωση που το X-men;First class ήταν τόσο φρέσκο, ζωντανό και διαφορετικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα