Stavrakas13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Είμαι αρκετά σκεπτικός γενικά με τέτοια θέματα,αλλά ακριβώς για αυτό που είπες αφήνω πάντα και μια πισινή,γιατί ποτέ δεν ξες. Μου έχει προξενήσει μεγάλο ενδιαφέρον το θέμα.
andrikakis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Είμαι αρκετά σκεπτικός γενικά με τέτοια θέματα,αλλά ακριβώς για αυτό που είπες αφήνω πάντα και μια πισινή,γιατί ποτέ δεν ξες. Μου έχει προξενήσει μεγάλο ενδιαφέρον το θέμα. δεν γινεται να αποδειχθει... Μολις το ψαξεις λιγο θα καταλαβεις οτι ολα ειναι αληθεια.... οχι γιατι θα βρεις μονο χιλιαδες θεματα σε τελειως διαφορετικα sites κλπ αλλα γιατι θα δεις εκατομμυρια ανθρωπους απο ολο τον κοσμο που μοιραζονται τις εμπειριες τους. Αυτα
ilias_97 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Το lucid dreaming αποδεικνύεται επιστημονικά για όσους πιστεύουν πως ούτε αυτό υπάρχει... (η αστρική προβολή είναι άλλο θέμα) Και έλεγα, πόσο καιρό θα μείνει το Topic δίχως τρόλλερς; Αυτό στο συγκεκριμένο topic είναι πραγματικά αδύνατο
trina Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 είχα ακούσει παλιότερα οτι και καλά άμα την ώρα που ονειρεύεσαι δεν μπορείς να διακρίνεις καθαρά τα γράμματα απο κάτι που διαβάζεις, και απλά φαίνονται γράμματα που δεν βγάζουν νόημα,τότε καταλαβαίνεις οτι είναι όνειρο...δοκίμασα πολλές φορες να γράφω τα όνειρά μου, αλλά μια το ξέχναγα, μια βαριόμουνα, μια τα έβρισκε η μάνα μου που καθάριζε κι έτσι το κοψα σιγα σιγά
margaritagr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Πριν λιγο ειχα τη πρωτη μου περιεργη εμπειρια. Ξαπλωσα μπρουμητα να κοιμηθω. Αρχισε ονειρο οπου ημουν λεει μαζι μ ενα φιλο μου σε γυμναστηριο. Εκει που αρχικα εβλεπα οργανα κλπ ξαφνικα ο χωρος εμεινε μονο με κατι γραφεια κ εναν περιεργο υπαλληλο. Πριν ηθελα να πω σε μια κοπελα υπαλληλο που υπηρχε , οτι δεν ειχα ανανεωσει την εγγραφη μου αλλα αν μπορουσα να κανω εκεινη την ωρα ετσι κ απ αυριο να εδινα τα λεφτα. Κι οταν χαθηκε αυτο το σκηνικο και περασαμε στον αντρα με τα γραφεια, ουσιαστικα συνειδητοποιησα οτι ηταν ονειρο!! Σκεφτηκα λοιπον να τον παρακαλεσω να με αφησει, κ ξαφνικα βρεθηκε μπροστα μου και το λαμπραντορ μου. Θυμαμαι οτι τη χαιδεψα λιγο και μετα εγιναν ολα θολα. Ημουν σ ενα δωματιο, μπρουμητα, ελεγα θελω να ξυπνησω θελω να ξυπνησω, αλλα ενιωθα οτι δε μπορουσα να κουνησω χερια ποδια! Ανοιγοκλεινα ελαφρα τα ματια μου κ εβλεπα εναν χωρο με πολυ φως που σε μια ακρη αχνοφαινοταν ενα μπαλακι που εχει ο σκυλος μου. Με τις "προσπαθειες" τελικα κουνηθηκα, και ξυπνησα κανονικα στο δωματιο μου. (οπου δεν υπαρχει -ουτε υπηρχε πριν- το μπαλακι) Lucid dreaming? Υπνικη παραλυση, ενα mix αυτων η τιποτα απο τα δυο??
Kill_bill2 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Ή αυτές οι βραδυνές υπογλυκαιμίες... όταν δεν υπάρχουν πάστες στο ψυγείο δημιουργείται παράκρουση 1
bosei Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Πριν λιγο ειχα τη πρωτη μου περιεργη εμπειρια. Ξαπλωσα μπρουμητα να κοιμηθω. Αρχισε ονειρο οπου ημουν λεει μαζι μ ενα φιλο μου σε γυμναστηριο. Εκει που αρχικα εβλεπα οργανα κλπ ξαφνικα ο χωρος εμεινε μονο με κατι γραφεια κ εναν περιεργο υπαλληλο. Πριν ηθελα να πω σε μια κοπελα υπαλληλο που υπηρχε , οτι δεν ειχα ανανεωσει την εγγραφη μου αλλα αν μπορουσα να κανω εκεινη την ωρα ετσι κ απ αυριο να εδινα τα λεφτα. Κι οταν χαθηκε αυτο το σκηνικο και περασαμε στον αντρα με τα γραφεια, ουσιαστικα συνειδητοποιησα οτι ηταν ονειρο!! Σκεφτηκα λοιπον να τον παρακαλεσω να με αφησει, κ ξαφνικα βρεθηκε μπροστα μου και το λαμπραντορ μου. Θυμαμαι οτι τη χαιδεψα λιγο και μετα εγιναν ολα θολα. Ημουν σ ενα δωματιο, μπρουμητα, ελεγα θελω να ξυπνησω θελω να ξυπνησω, αλλα ενιωθα οτι δε μπορουσα να κουνησω χερια ποδια! Ανοιγοκλεινα ελαφρα τα ματια μου κ εβλεπα εναν χωρο με πολυ φως που σε μια ακρη αχνοφαινοταν ενα μπαλακι που εχει ο σκυλος μου. Με τις "προσπαθειες" τελικα κουνηθηκα, και ξυπνησα κανονικα στο δωματιο μου. (οπου δεν υπαρχει -ουτε υπηρχε πριν- το μπαλακι) Lucid dreaming? Υπνικη παραλυση, ενα mix αυτων η τιποτα απο τα δυο?? Άρχισε να διαβάζεις λίγο και μετά θα γίνει πιό ωραίο...
andrikakis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Βρήκα αυτό το βίντεο και από τα σχόλια βλέπω ότι πετυχαίνει... το δοκίμασα κοιμήθηκα για λίγο αλλά ξύπνησα πριν να αρχίσει να λέει this is a dream :/ Θα το δοκιμάσω ξανά όμως http://www.youtube.com/watch?v=PgFUN9WVd58
ptheolo Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Ενα κόλπο που έχω διαβάσει απο ξένο σαιτ λέει οτι μόλις καταλάβεις ότι ονειρεύεσε βάζεις το χέρι σου στην τσέπη σου και βγαζεις ένα χαπάκι(οτι χρώμα θες) και το καταπινεις και εισαι διαυγης, μπορει και για πολύ ώρα. Μια φόρα το είχα καταφέρει αλλά με ξύπνησαν γαμώτο. Ενα όνειρο που θυμάμε και το ήξερα ότι ονειρευόμουν αλλα δεν έλεγα αυτο είναι όνειρο και να γίνω διαυγής. Και καλα ήμουν στο δρόμο μπροστά από το σπίτι μου και κάποιο με κυνήγαγαν να με σκοτώσουν νομίζω και κρύφτηκα κάτω από ένα αυτοκίνητο που με βρήκαν. Μετα από αυτό ή πριν ή ανάμεσα ήταν λέει διάφοροι άνθρωποι που και καλά καποιο τους προσφερε μία στολή με την οποια δεν θα παθαιναν τιποτα, εγω τους ελεγα μην πατε είναι παγιδα(για Ναζι τους περασα αλλα δεν ξερω). Πηγαν αυτοι τελικα και ειχε ενας τυπος ενα λαστιχο τους εστησε και πηρε το λαστιχο και τους εριξε ένα πρασινο υγρό που στεγνωσε και εγινε πλαστικο(χοντρο) αλλα αυτοι αμεσως αρχισε να λιωνει το δερμα τους ή κατι τετοιο(σαν να ηταν οξυ η στολη ή κατι τετοιο) και τους ελεγα σας το ειχα πει εγω και δεν με ακουσατε. Ειχα και ημερολογιο ονειρων αλλα χαλασε ο σκληρος μου δισκος και εχασα ότι είχε μεσα. Θυμαμαι ένα όνειρο που ήμουν και καλα με ολη την οικογενεια μου στο σπιτι της γιαγιας μου και ξαφνικα ερχοντε μπροστα κατι τυπο με σναιπερ(στρατος μαλλον) και τανκ νομιζω και τετοια και ηθελαν να μας σκοτωσουν και καλα. Καπου στο ονειρο ανακαλυψα οτι ολα αυτα τα εκανε ο παππους μου(εχει παιθανει εδω και χρονια, δεν τον εχω συναντησει απο κοντα ποτε μου) και τελικα φυγαμε απο την πισω πορτα ή οποια δεν υπαρχει και τρεχαμε μεχρι που φτασαμε συνορα με την Βενεζουελα(τρομερο :ρ) και τελικα ειπε η μανα μου παμε σπιτι τωρα(η γιαγια μου ειχε παει βενεζουαλα το 87 νομιζω σαν οικονομικη μεταναστρεια για αυτο και το ειπε αυτομ καθως η μανα μου γεννηθηκε εκει, σπουδασε κλπ), εχω δει και ενα αλλο με σναιπερ αλλα δεν το πολυ θυμαμαι, ισως φταιει το πολυ COD-Battlefield Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2012 από ptheolo
pappous_soulis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Περίπου ένα μηνά πριν είχα τη πρώτη μου σύντομη, εμπειρία ας τη πούμε, γύρω απ'το lucid dreaming. Δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο, απλώς έβλεπα ένα καθαρό όνειρο μέχρι που συνειδητοποίησα πως κοιμάμαι. Όταν το κατάλαβα προσπάθησα να μείνω ατάραχος και να παραμείνω στο όνειρο αλλά όλα άρχισαν να τρέμουν γύρω μου και σταδιακά ξύπνησα. Απόψε έπεσα για ύπνο και είχα τη δεύτερη εμπειρία μου. Μια λεπτομέρεια που πρόσεξα είναι πως η διαδικασία μέχρι να κοιμηθώ ήταν ίδια. Και στις δυο περιπτώσεις ήμουν ξαπλωμένος νυσταγμένος στο καναπέ, σε μια φάση που νιώθεις πως πρέπει να κοιμηθείς παρ'όλο που δε σε παίρνει ο ύπνος, μέχρι που αποφάσισα να σηκωθώ και να πέσω στο κρεβάτι. Και τις δυο φορές ένιωθα πεσμένος ψυχολογικά, όπως επίσης ξάπλωσα στο πλάι, πράγμα που δε το συνηθίζω. Αυτή τη φορά έβλεπα πως ήμουν σπίτι και ήταν αργά μετά τα μεσάνυχτα. Το σκηνικό ήταν το ίδιο με το προηγούμενο, απλώς αλλάξαν τα πρόσωπα. Έβλεπα συγγενείς μαζί με τους γονείς μου να έχουν μαζευτεί σαν σε γιορτή, άλλοι να τριγυρνάνε στο σπίτι, άλλοι να'ναι καθισμένοι γύρω από ένα τραπέζι και να συζητάνε. Οι λεπτομέρειες που έβλεπα ήταν απίστευτες. Χάζευα πίνακες ζωγραφικής που δεν είχα ξαναδεί ενώ ακόμα θυμάμαι λεπτομέρειες από τα ρούχα που φοράγαν κάτι ξαδέλφια μου. Όλα φαινόντουσαν εντάξει μέχρι που αποφάσισα να αλληλεπιδράσω με τα πρόσωπα στο όνειρο. Υπήρξε ένας σύντομος διάλογος μέχρι που αστειευόμενος αναφέρθηκα στην ώρα που ήταν περασμένη. "Τι γίνεται, λέω, τέτοια ώρα βρήκατε να'ρθετε, ούτε στον ύπνο μου δε γίνονται αυτά." Και εκεί συνειδητοποιώ που βρίσκομαι. Αρχίζουν τα πάντα να σβήνουν ενώ νιώθω το κόσμο να τρέμει. Έσφυξα τα μάτια μου και προσπάθησα να παραμείνω στο όνειρο. Προσπαθούσα να πλάσω εικόνες ουδέτερες με το μυαλό μου, όπως χωράφια με πράσινο και καθαρό ουρανό. Αντ'αυτού είδα εικόνες αλλοπρόσαλες να εναλλάσονται μεταξύ τους, μέχρι που τελικά ξύπνησα στο κρεβάτι μου. Σηκώθηκα και κάθησα σταυροπόδι για λίγο απογοητευμένος και ζαλισμένος. Προσπάθησα να σηκωθώ κάπως άκομψα απ'το κρεβάτι αλλά πήγα να πέσω και προκειμένου να μη τσακιστώ άπλωσα το χέρι μου στο πάτωμα. Μου φάνηκε αληθινό αν και δε πρόσεξα πως εκεί που θα'πρεπε να'χα αγγίξει χαλί εγώ ένιωσα το λείο και κρύο πάτωμα. Ακόμα δεν είχα καταλήξει αν ήμουν ξύπνιος ή αν κοιμόμουν. Προσπάθησα να δημιουργήσω κάτι απ'το τίποτα, μόνο με τη σκέψη μου, όπως περιγράφουν κάποιοι ότι μπορούν άλλα πάπαλα. Λέω γάμα το, ξύπνησες. Άνοιξα τη πόρτα για το σαλόνι και βρήκα το γάτο να στέκεται έξω απ'τη πόρτα του αδερφού μου. Σήκωσε τη ράχη του και με υποδέχτηκε. Κίνησα προς το σαλόνι το οποίο φωτιζόταν απ'το λιγοστό φως που διαπερνούσε τα κλειστά πατζούρια. Εκείνη την ώρα άνοιξε η πόρτα του σπιτιού και συνάντησα τους γονείς μου. Ανταλλάξαμε δυο κουβέντες και φύγανε βιαστικοί για μια δουλειά. Κάπου κει αποφάσισα να επιστρέψω στο κρεβάτι. Ξαπλωσα όπως είχα ξαπλώσει στη πραγματικότητα και σύντομα ένιωσα να μουδιάζω. Τελικά άνοιξα τα μάτια μου και αυτή τη φορά είχα όντως ξυπνήσει. Όπως το υπολόγισα, πρέπει να πέρασε περίπου μια ώρα απ'την στιγμή που έπεσα στο κρεβάτι και με πήρε ο ύπνος, μέχρι να ξυπνήσω. Έχω προσπαθήσει στο παρελθόν να το προκαλέσω αλλά ποτέ δεν είχα επιτυχία. Γενικά ποτέ δεν έβλεπα καθαρά όνειρα όπως επίσης σπάνια τα θυμάμαι. Νομίζω πως αφού το προκάλεσα άθελα μου δυο φορές, θα μπορέσω ξανά. Το θέμα τώρα είναι να καταφέρω να μη ξυπνήσω και να μη καταλήξω να νομίζω πως έχω ξυπνήσει. 1
Tilemaxx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Πολλές φορές βιώνω το εξής: ξυπνάω κάποια στιγμή μέσα στη μέρα και θέλω επειγόντως κατούρημα, και βλέπω οτι έχω σηκωθεί και έχω πάει στην τουαλέτα ενώ στην πραγματικότητα κοντεύω να σκάσω και δεν έχω πάει ποτέ. Αυτό είναι συχνότατο φαινόμενο lucid dreaming.
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 .δοκίμασα πολλές φορες να γράφω τα όνειρά μου, αλλά μια το ξέχναγα, μια βαριόμουνα, μια τα έβρισκε η μάνα μου που καθάριζε κι έτσι το κοψα σιγα σιγά Πεταγε τα όνειρα σου στα σκουπίδια δηλαδή... Συνεχιστε. 1
SOADNICK Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μαλλον καποιοι πρεπει να το εχουν ενω αλλοι οχι, το αλλο ειναι γαματο που βλεπεις οτι πεφτεις και σε πιανει mini-heart attack In Soviet Russia... Nightmare watches you hahaha
star12 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Πολλές φορές βιώνω το εξής: ξυπνάω κάποια στιγμή μέσα στη μέρα και θέλω επειγόντως κατούρημα, και βλέπω οτι έχω σηκωθεί και έχω πάει στην τουαλέτα ενώ στην πραγματικότητα κοντεύω να σκάσω και δεν έχω πάει ποτέ. Αυτό είναι συχνότατο φαινόμενο lucid dreaming. καλα εγω οταν ειμουν μικρος εβλεπα στον υπνο μου πως με επιανε ταση για κατουρα και πηγαινα στη τουαλετα και κατουρουσα κανονικα μονο που τελικα εβρεξα το σεντονι .Καλα που δε μου ρθε στον υπνο μου να χ@#@#@
diogt Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Ένταξη το είδα λίγο αργά αλλά οκ! Εγώ πάντως από μικρός (πριν μάθω αυτόν τον όρο είχα την δυνατότητα να ελενχω τα όνειρα μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα