Timonkaipumpa Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Α! Όλα και όλα. Αυτά δεν έρχονται κατά παραγγελία. Θα πρέπει να συγκεντρωθώ... να ρίξω και έναν (υπνάκο εννοώ) και εάν ξυπνήσω ενώ κοιμάμαι και ονειρεύομαι θα βγω από το σώμα μου και θα μπω στα μεγάλα μυστικά του σύμπαντος. Εάν και εσύ είσαι άξιος των μεγάλων μυστικών, θα σου κοινοποιηθούν μέσω της ενέργειας που ρέει σε όλους μας και εγώ δεν θα έχω να σου πω κάτι. Οπότε, εάν δεν μάθεις τίποτα.. δεν φταίω εγώ αλλά εσύ.
-nick- Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μην εισαι τοσο απολυτα σκεπτικιστης, παιζουν διαφορα, και εξωσωματικες εμπειριες και εναλλακτικες καταστασεις συνειδησης και διαφορα αλλα
bosei Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Χε... Εάν υπήρχε και η παραμικρή περίπτωση να καταλάβει κανείς το οποιοδήποτε παραμύθι, τότε δεν θα το πίστευε. Έτσι, εφόσον ρωτάς αυτομάτως συνεπάγεται ότι δεν πρόκειται να καταλάβεις την απάντηση και άρα δεν υπάρχει λόγος απάντησης. Δεν τρέχει κάτι... και τα παραμύθια καλά είναι... εδώ άλλοι πιστεύουν σε εξωσωματικές εμπειρίες, κάρματα, θεούς και δαίμονες... Σωστή η λογική αλλά δεν ταιριάζει εδώ. Δεν μιλάμε για κάτι που δεν "υπάρχει" όταν δεν το πιστεύεις και όταν το πιστεύεις "υπάρχει". Εδώ θες δεν θες, πιστεύεις δεν πιστεύεις υπήρχε και θα υπάρχει.
Timonkaipumpa Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Sure.. whatever you say. Will tell you I no? Σωστή η λογική αλλά δεν ταιριάζει εδώ. Δεν μιλάμε για κάτι που δεν "υπάρχει" όταν δεν το πιστεύεις και όταν το πιστεύεις "υπάρχει". Εδώ θες δεν θες, πιστεύεις δεν πιστεύεις υπήρχε και θα υπάρχει. Of course!
bosei Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Αφού δεν ψήνεσαι για συζήτηση ας το να τελειώνουμε μία ώρα αρχύτερα.
gkasta Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μην προσπαθείς να πείσεις τους άλλους. Εδώ εμείς που τα πιστεύουμε δυσκολευόμαστε εσωτερικά. Είναι πολλά τα χρόνια των πεποιθήσεων που μας περνάν από παντού για να δεχτείς έτσι, κατι τόσο διαφορετικό από το συνηθισμένο. Άλλωστε το κύριο μυστικό για να πετύχεις κάποια εξωσωματική εμπειρία είναι να το πιστεύεις απόλυτα μέσα σου. Οι άλλοι μετά μπορεί να σου λένε ότι κοιμόσουνα, πήρες ναρκωτικά, είσαι τρελός...Το θέμα είναι οτί εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα τι βίωσες.. 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Φυσικά και το ξέρεις καλύτερα από τον καθένα... τι και εάν σου λένε ότι άλλο έζησες και σου φάνηκε έτσι; Εσύ το χαβά σου, γιατί πάνω από όλα ξέρεις καλύτερα επειδή το έζησες. Αυτό ακριβώς λέγανε και ο Μεσαίωνα.
gkasta Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Φίλε μου είσαι ελεύθερος να πιστεύεις ότι θέλεις. Το μεσαίωνα επίσης οι "λογικοί", σαν εσένα λέγανε ότι η γη είναι επίπεδη, ότι επίσης είναι το κέντρο του σύμπαντος, ότι ο ήλιος γυρίζει γύρω από τη γη κι αν κάποιος "τρελός" τολμούσε να πει οτι γυρίζει...στην πυρά! Κι όμως γυρίζει...και η γη και το ματσάκι και τα πάντα!!! Βασικό συμπέρασμα της ιστορίας είναι να μην είμαστε απόλυτοι και να είμαστε όσο πιο ανοιχτοί γίνεται σε όλες τις θεωρίες. Τώρα αν δεν μας ταιριάζει κάτι το προσπερνάμε ή το αφήνουμε για αργότερα...Δεν χρειάζεται να κράζουμε αυτους που πιστεύουν αυτό που δεν ταιριάζει σε εμάς.
Timonkaipumpa Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Γιατί εγώ ξέρω ότι θρησκευτικοί αρχόντοι, που λέγανε για πίστες και διάφορα που δεν ισχύανε, ήταν αυτοί που λέγανε για επίπεδη γη; Χε.. δεν πειράζει.. κλασική τακτική να αλλάζουν τα όσα δεν βολεύουν.
gkasta Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Χμμμ..Σεβαστά τα πιστεύω σου λοιπόν.. Να σε ρωτήσω κάτι? Άμα με κάποιο "μαγικό" τρόπο όλος ο κόσμος αποκτούσε τέτοια συνειδητότητα και μπορούσαν όλοι να βιώνουν τέτοιες εμπειρίες, τι θα σε "΄χάλαγε" περισσότερο, αν σε "χάλαγε" κάτι...Τι δεν θα ήθελες να χάσεις από την τωρινή σου ζωή...Φυσικά, αν θες απαντάς..
akpe Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Με το μπαρδόν, μιλάμε ακόμα για lucid dreaming ή το γυρίσαμε σε αστρικές προβολές πάλι; PS: δεν έχω παρακολουθήσει την συζήτηση περί αστρικών προβολών αλλά όσες φορές μου έχουν διηγηθεί περιστατικά «εξόδου» είναι textbook sleep paralysis (υπναγωγικές παραισθήσεις anyone?). Δεν ξέρω αν υπάρχει συσχέτιση αλλά δεν μου φαίνεται και τόσο εύκολο να επιτεχθεί διάσπαση σώματος και συνείδησης, χώρια το ότι ακόμα και αν γίνεται, δεν νομίζω να είναι και το πιο ασφαλές πράγμα ε;
gkasta Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Φαντάσου ότι κάθε φορά που κοιμόμαστε, η συνειδησή σου φεύγει(όχι εντελώς) από το σώμα σου..Κάθε φορά! Απλά όταν έχεις συναίσθηση της κατάστασης αυτής είτε τυχαία(σπάνιο), είτε μετά από αναζήτηση βιώνεις την αστρική προβολή. Επικίνδυνο δεν είναι σε καμμία περίπτωση, σε συνάρτηση πάντα με τις προθέσεις σου και τις φόβιες που έχεις. Το σώμα σου είναι πάντα συνδεδεμένο με την συνειδησή σου και είναι πιο πιθανο να κοπεί η σύνδεση στον "φυσικό" κόσμο(στην "πραγματικότητα" που ζούμε-θάνατος), παρά κατα την διάρκεια αστρικής προβολής.
Timonkaipumpa Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Φαντάσου ότι κάθε φορά που κοιμόμαστε, η συνειδησή σου φεύγει(όχι εντελώς) από το σώμα σου..Κάθε φορά! Απλά όταν έχεις συναίσθηση της κατάστασης αυτής είτε τυχαία(σπάνιο), είτε μετά από αναζήτηση βιώνεις την αστρική προβολή. Επικίνδυνο δεν είναι σε καμμία περίπτωση, σε συνάρτηση πάντα με τις προθέσεις σου και τις φόβιες που έχεις. Το σώμα σου είναι πάντα συνδεδεμένο με την συνειδησή σου και είναι πιο πιθανο να κοπεί η σύνδεση στον "φυσικό" κόσμο(στην "πραγματικότητα" που ζούμε-θάνατος), παρά κατα την διάρκεια αστρικής προβολής. Έλα ρε! Και τι διάλο; Θυμάται κάθε φορά να γυρίσει πίσω ενώ κοιμάμαι και όταν είμαι ξύπνιος ψάχνω να δω που πάρκαρα το αμάξι; Μας trollάρει η συνείδησή μας.
gkasta Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Αυτό συμβαίνει γιατί όταν είσαι ξύπνιος απασχολείς το μυαλό σου με τόσες σκέψεις, που προφανώς δεν θυμάσαι και που πάρκαρες και τι έφαγες κλπ,κλπ. Αυτο δεν συμβαίνει όταν είσαι σε επίπεδο καθαρής συνείδησης. Εξ ου και η ξεκούραση, λόγω του ύπνου. Καλές ...αρνητικές σκέψεις!!!
Timonkaipumpa Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Α! Ναι.. η αρνητική ενέργεια... σωστά; Τα vibes δικέ μου λέμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα