Προς το περιεχόμενο

Lucid Dreaming

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Where's the fun in that? :P

τώρα ποια οι εφιάλτες έχουν γίνει και γαμώ τις περίπατειες...μεχρι και εξορκισμό εχω κάνει :lol:

Δημοσ.

Εγώ έχει τύχει πολλές φορες να δω ένα όνειρο που και καλά γίνετε κάτι σοβαρό αλλά να ξέρω πως ονειρεύομαι και αρχίζω τις καφρίλες. Όμως τα όνειρα που ξέρω πως ονειρεύομαι κρατούν λίγο σχετικά σε σχέση με αυτά που είναι normal.

Δημοσ.

Ωραιο θεμα. Εγω τυχαινει ανα περιοδους να βλεπω ονειρα συνεχομενα. Ισως και καθε μερα . Βεβαια εβλεπα κυριως πολυ νταρκ ονειρα και κατι αλλο που εχω παρατηρησει νομιζω τα βλεπω και αρπρομαυρα κυριως. Τελευταια προσπαθω να μην βλεπω γιατι εχει πλακα για λιγο αλλα αν συνεχιζονται καθε μερα τα θριλλερ ονειρα δεν λεει και πολυ :devil: . Αρκετες φορες μου εχει τυχει να τα ελεγχω. Μια φορα θυμαμαι πως ηξερα πως ηταν ονειρο και το ελεγχα και ξαφνικα μου την πεφτει ενας δαιμονας . Σε καποια φαση με ειχε εγκλωβισει και μου μιλαγε με δικη του βουληση φαση και ελεγε πως ηξερε πως ηταν ονειρο αλλα απο το συγκεκριμενο δεν προκειται να την γλυτωσω. Εγω τα πηρα και του λεω νομιζεις και ανοιγω τα ματια B) η φαση ηταν γαματη γιατι για λιγη ωρα δεν εβλεπα τιποτα τα εβλεπα ολα μαυρα και ενιωθα να αντιστεκεται και το σωμα μου κουνιοταν πολυ αργα σαν να ειναι πολυ βαρυ , αλλα σηκωθηκα και ξυπνησα :devil: .

Δημοσ.

@Παναγιωτης1990

Έχουν φάση αυτά τα όνειρα , εμενα πριν καιρό είχα κάνα μηνα που έβλεπα κάθε βραδυ τουλάχιστον δυο όνειρα που είχαν σχέση με δαίμονες έτσι στο άκυρο και όταν ξυπνούσα επειδή δεν φοβόμουν και γενικά δεν τρομάζω με τέτοια όνειρα σηκωνόμουν και για τα επόμενα 5-10 λεπτά είχα την αίσθηση ότι κάποιος με ακολουθεί, λες και συνέχιζε το όνειρο :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

@Παναγιωτης1990

Έχουν φάση αυτά τα όνειρα , εμενα πριν καιρό είχα κάνα μηνα που έβλεπα κάθε βραδυ τουλάχιστον δυο όνειρα που είχαν σχέση με δαίμονες έτσι στο άκυρο και όταν ξυπνούσα επειδή δεν φοβόμουν και γενικά δεν τρομάζω με τέτοια όνειρα σηκωνόμουν και για τα επόμενα 5-10 λεπτά είχα την αίσθηση ότι κάποιος με ακολουθεί, λες και συνέχιζε το όνειρο :lol: :lol: :lol:

χαχα καλη φαση παντως πολλες φορες σκεφτομαι πως μπορω να γραψβ βιβλιο με αυτα που βλεπω :PP

Δημοσ.

παντα ηθελα να το πετυχω ποτε δε τα καταφερα ομως... νομιζω υπαρχουν φαρμακα η βοτανα που σε βοηθανε αλλα δεν ειχα ποτε προσβαση αν ειχα ευχαριστως θα εκανα πειραματα... να ρωτησω αυτους που λενε οτι το εχουν καταφερει εχεις πληρη ελεγχο του ονειρου? δηλαδη αν θελεις εισαι και σειχης με χαρεμι? και το ζεις κανονικα? η απλα μπορεις να επηρεασεις ελαχιστα το ονειρο που ετυχε να δεις?

το μονο σχετικο ειναι καμια φορα που ξυπναω απο τον υπνο για οποιοδηποτε λογο μετα αν ξανακοιμηθω μου εχει τυχει να μπορεσω να συνεχισω το ονειρο, ισως και να το παω προς τα εκει που θελω

Δημοσ.
να ρωτησω αυτους που λενε οτι το εχουν καταφερει εχεις πληρη ελεγχο του ονειρου? δηλαδη αν θελεις εισαι και σειχης με χαρεμι? και το ζεις κανονικα? η απλα μπορεις να επηρεασεις ελαχιστα το ονειρο που ετυχε να δεις?

Συνήθως μπορείς να τα επηρεάσεις σε πολύ σημαντικό βαθμό (σκέψου το σαν σεναριακή τροπή). Μερικές φορές εγώ τα έχω αλλάξει εντελώς, αλλά μιλάμε για ολοκληρωτικές αλλαγές, άλλο όνειρο. Πως μερικές φορές βλέπεις ότι πίνεις τη φράπα σου και μετά τρέχεις μέσα σε ένα διαστημόπλοιο ενώ σε κυνηγάνε διαστημικοί σκιέρ που είχες συναντήσει στις άλπεις; Ε.

Δημοσ.

το μονο σχετικο που μου εχει συμβει ειναι οτι μια περιοδο τη χρονια που εδινα πανεληνιες μπορουσα να εχω "κατι σα παραληση υπνου" κατα βουληση. κυριως κατι μεσημερια ξαπλωνα και μεσα σε δευτερολεπτα εμπαινα στο τριπακι αυτο. ηταν κατι μεταξυ υπνου και λυποθυμιας ονειρα δε θυμαμαι αν ειχε. ειχα συνειδηση αλλα για να "ξυπνησω" επρεπε να προσπαθησω αρκετα (σε πραγματικο χρονο ομως δε ξερω ποσο ηταν). γενικα το ολο "τριπ" παντως κραταγε λιγο. λεπτα. ημουνα εντελος νηφαλιος την περιοδο εκεινη

Δημοσ.

Εγώ όταν είμαι σε όνειρο το καταλαβαίνω τις περισσότερες φορές, αλλά δεν επεμβαίνω ιδιαίτερα εκτός αν φοβάμαι.Θυμάμαι να βλέπω εφιάλτη ότι με κυνηγούσαν και εγώ είχα κρυφτεί πίσω από ένα κτήριο, είχα πεθάνει από τον φόβο μου και χτυπούσα τα πόδια μου κάτω φωνάζοντας ξύπνα!!!Ε και ξύπνησα :mrgreen:

• Moderators
Δημοσ.

Παλιοτερα ειχα πορωθει με την ιδεα του lucid. Αλλα δυστυχως ποτε δεν καταφερα να το κανω πραξη παρολο που ακολουθουσα καποιες συγκεκριμενες μεθοδους (που ειχα διαβασει τοτε). Αναρωτιεμαι για ποιους λογους σε καποιους γινεται ευκολα/αυτοματα και σε αλλους οχι.

Δημοσ.

Νομίζω βρίσκομαι σε καλό δρόμο...έπεσα να κοιμηθώ σήμερα στις 11 (το πρωι) γιατί ήμουν με 4 ώρες ύπνου και πιό πριν είχα κάτσει και διάβαζα για το lucid dreaming.

Αυτό που έκανα δεν θυμάμαι ποιό είναι (MILD ή WILD).

Είδα σύνολο 3 όνειρα (που θυμάμαι και που στα 3 είχα συμμετοχή). Στο πρώτο η ιστορία ήταν έτοιμη και εγώ απλά έκανα κάποιες παρεμβολές. Ενώ στα άλλα δύο έφτιαξα πρώσοπα και μέρος και έκανα ό,τι ήθελα (αν και η διάρκεια δεν ήταν μεγάλη).

Υ.Γ. σε κάποια φάση πήγα να φύγω από το όνειρο και όλα να τα βλέπω κάπως blur αλλά έκανα αυτό που λένε με το τρίψιμο των χεριών και επανήλθα (για πολύ λίγο). Αυτό με τα χέρια δεν είμαι σίγουρος ότι έγινε κανονικά γιατί όταν ξύπνησα είχα την αίσθηση ότι τα έτριβα μέσα στο όνειρο.

Δημοσ.

Πολυ καλη φαση οτι εφτιαξες μονο σου προσωπα και σκηνικο. Δεν εχω πετυχει ποτε τετοια βαθμο ελευθεριας, αν κ εχω συχνα συνειδητα ονειρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...