Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι διαφορα εχει το mode με τη σταγονα και το αλλο που δειχνει κατι σαν παγο;

To ένα είναι αφύγρανση, και το άλλο είναι η ψύξη. Την αφύγρανση στην Ελλάδα σπάνια την χρησιμοποιείς...Έχει σχεδιαστεί για τροπικά κλίματα κυρίως που δεν την παλεύεις μες στο σπίτι με 90% υγρασία. Εδώ μόνο την ψύξη να βάλεις πέφτει η υγρασία..

Δημοσ.

To ένα είναι αφύγρανση, και το άλλο είναι η ψύξη. Την αφύγρανση στην Ελλάδα σπάνια την χρησιμοποιείς...Έχει σχεδιαστεί για τροπικά κλίματα κυρίως που δεν την παλεύεις μες στο σπίτι με 90% υγρασία. Εδώ μόνο την ψύξη να βάλεις πέφτει η υγρασία..

μάλλον δεν έχεις έρθει ποτέ Σαλλλονίκη, ε; :-D

Δημοσ.

Ωραια, οποτε το βαζω στην ψυξη. Στους 16 που ειναι το χαμηλοτερο; Αν και παλι δε κρυωνει και τοσο το σπιτι.. Μπορει να θελει και συντηρηση, μπορει να ειναι και της πλακας!

Επισης τι κανει το surround και το health;

Και τελος αν το εχω στο χαμηλο επιπεδο τον ανεμιστηρα, καιει λιγοτερο; Και τι γινεται με την θερμοκρασια; Επηρεαζει την χρεωση;

Δημοσ.

μάλλον δεν έχεις έρθει ποτέ Σαλλλονίκη, ε; :-D

Kάνεις λάθος. Σπόυδαζα εδώ και χρόνια κι έμενα Σίνδο που έχει χειρότερη υγρασία. Πίστεψε με. Μπορεί έξω να έχει υγρασία,άλλα σε τίποτα δε φτάνει επίπεδα καλκούτας με 50 βαθμούς και 90+ υγρασία. Εσένα στο σπίτι σου φθάνει πάνω από 70% η υγρασία ποτέ; Αν ναι υπάρχει θέμα με το σπίτι...

Ωραια, οποτε το βαζω στην ψυξη. Στους 16 που ειναι το χαμηλοτερο; Αν και παλι δε κρυωνει και τοσο το σπιτι.. Μπορει να θελει και συντηρηση, μπορει να ειναι και της πλακας!

Επισης τι κανει το surround και το health;

Και τελος αν το εχω στο χαμηλο επιπεδο τον ανεμιστηρα, καιει λιγοτερο; Και τι γινεται με την θερμοκρασια; Επηρεαζει την χρεωση;

Βρε άνθρωπε μην εγκληματείς έτσι στην υγεία σου, θα πάθεις καμια ψύξη...Βάλτο το πολύ σε 3-4 βαθμούς διαφορά με την εξωτερική θερμοκρασία. Πχ αν έχει έξω 30 βάλτο στους 26. Αρκεί να το βάλεις βέβαια πριν πιάσει το σπίτι μέσα 35.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι μαλλον αυτα τα air condition ειναι πολυ μαπα! Γιατι και στους 16 που τα βαζω, παλι ιδρωνω! Κατι δε παει καλα.. Επισης τωρα αρχισε ξαφνικα να κανει τρελο θορυβο το εξωτερικο στη βεραντα που βγαζει τον αερα και να τρεμει και το εκλεισα αμεσως. Τι γινεται;

Τα βλεπω για συντηρηση τα σαραβαλα!

Δημοσ.

Στα κλασσικά AC η ταχύτητα του ανεμιστήρα δεν αλλάζει τρομερά την κατανάλωση. Ούτε η ρύθμιση της θερμοκρασίας.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν εχεις δει το μετρητη ενεργειας να γραφει μπροστα στα ματια σου 1180W γιαυτο το λες :P

Και δεν ειναι τοστιερα, που καιει τοσα για 5 λεπτα. Καιει για ωωωωρες το καλοκαιρι!

PS: Toyotomi 16000 btu/h B class.

Δημοσ.

Ναι αλλά δεν φταίει ο ανεμιστήρας για αυτό. Ο συμπιεστής τρώει το πολύ ρεύμα. Είναι και B class.

:)

Δημοσ.

Με το προβλημα που εχω τι να κανω;; Κανει τρελο θορυβο, λες και θα εκραγει! Τρεμει ολοκληρο. Μηπως δεν ειναι καλα στερεωμενο; Ειναι πανω σε κατι τουβλα.

Δημοσ.

Στα κλασσικά AC η ταχύτητα του ανεμιστήρα δεν αλλάζει τρομερά την κατανάλωση. Ούτε η ρύθμιση της θερμοκρασίας.

Συμβαίνει και στο AC του αυτοκινήτου αυτό; Αν είναι να το βάζω στην Max ένταση..

Δημοσ.

με την μαξ ενταση απλα σου πεταει τον αερα με μεγαλυτερη πιεση.η διαφορα στην καταναλωση ειναι αμελητεα

Δημοσ.

Συμβαίνει και στο AC του αυτοκινήτου αυτό; Αν είναι να το βάζω στην Max ένταση..

Αν είναι αυτό που πατάν απλά το κουμπί του AC και μόνο ρυθμίζεις τον ανεμιστήρα νομίζω ναι,

Σαν αυτό πχ

2011-Kia-Rio-AC-Panel-608x325.jpg

αν ρυθμίζεις και την θερμοκρασία δεν ξέρω.

Επίσης το AC στο αμάξι είναι αρκετά ενεργοβόρο και στα λίγα άλογα φαίνεται η διαφορά.

Δημοσ.

Τι εννοεις ενεργοβορο; Καει βενζινη το A/C στο αμαξι;; Εχω το a140, ειναι οπως στη φωτογραφια, αλλα αντι για το A/C εχει ενα EC, μαλλον economy.

Τελικα για τα air-condition λετε να φωναξω τεχνικο; Γιατι τριζει;

Δημοσ.

δε καιει απευθειας βενζινη,αλλα επειδη το ac τραβαει πολυ ρευμα,κανει το δυναμο να δουλευει περισσοτερο,ετσι αναγκαζεται ο κινητηρας να ψεκαζει περισσοτερη βενζινη για να μπορεσει να γυρισει το δυναμο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...