panosno1com Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Εγώ μετανιώνω που δεν πήγα μηχανικός αυτοκινήτων... αλλα όταν είσαι 15 χρονων δεν έχεις τα μυαλά που έχεις στα 21.. +2 επισης λες εεελα μωρε ποιος διαβαζει τωρα και στα 22 σου <<αυτομουντζωνεσαι>> μερικες φορες.. :/
antonis7apoel Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Το έχω δει αυτό το θέμα και γι'αυτό άλλωστε δεν σκέφτομαι να μείνω ένας τεχνικός. Για αρχή μόνο αν κάνω κάτι τέτοιο. Όσο για το άλλο, αν ήθελα να γίνω υδραυλικός/ξυλουργός/ηλεκτρολόγος κτλ δεν θα πήγαινα πληροφορική. Θα ακολουθούσα την αντίστοιχη ειδικότητα. Τι να το κάνω αν ακολουθήσω ένα επάγγελμα που δεν θα με ευχαριστεί και θα μου είναι στην ουσία βάρος? ε τοτε κατσε ανεργος που θες στην Ελλαδιτσα του 2011 με μηδαμινα(εως ανυπαρκτα εφοδια...) δουλεια πανω σ αυτο που σ εθχαριστει.Που ζεις ρε φιλος,δεν βλεπεις τι παιζει εκει εξω? Βρες κατι οτιδηποτε ειναι αυτο και ταυτοχρονα ψαχνεις πανω στο αντικειμενο σου
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Το έχω δει αυτό το θέμα και γι'αυτό άλλωστε δεν σκέφτομαι να μείνω ένας τεχνικός. Για αρχή μόνο αν κάνω κάτι τέτοιο. Όσο για το άλλο, αν ήθελα να γίνω υδραυλικός/ξυλουργός/ηλεκτρολόγος κτλ δεν θα πήγαινα πληροφορική. Θα ακολουθούσα την αντίστοιχη ειδικότητα. Τι να το κάνω αν ακολουθήσω ένα επάγγελμα που δεν θα με ευχαριστεί και θα μου είναι στην ουσία βάρος? Ελπιζω να μην το εννοεις στ'αληθεια, οτι εξαιτιας ενος thread στο insomnia παιρνεις αποφασεις για την επαγγελματικη σου ζωη, αρα και τη ζωη σου. Ειδικα αν αγαπας το εν λογω αντικειμενο και εχεις γνωσεις και κλιση.
skim045 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Ελπιζω να μην το εννοεις στ'αληθεια, οτι εξαιτιας ενος thread στο insomnia παιρνεις αποφασεις για την επαγγελματικη σου ζωη, αρα και τη ζωη σου. Ειδικα αν αγαπας το εν λογω αντικειμενο και εχεις γνωσεις και κλιση. Χμμμμ. Μάλλον δεν πολυκατάλαβες το νόημα αυτού του θέματος. Δεν είπα οτι απο μία γνώμη που θα μου δώσετε εδώ θα την ακολουθήσω σε όλη μου τη ζωή. Απλά είπα να ρωτήσω για να μου πείτε μερικές γνώμες για το απο που να αρχίσω και ανάλογα θα ψαχτώ. ε τοτε κατσε ανεργος που θες στην Ελλαδιτσα του 2011 με μηδαμινα(εως ανυπαρκτα εφοδια...) δουλεια πανω σ αυτο που σ εθχαριστει.Που ζεις ρε φιλος,δεν βλεπεις τι παιζει εκει εξω? Βρες κατι οτιδηποτε ειναι αυτο και ταυτοχρονα ψαχνεις πανω στο αντικειμενο σου Τουλάχιστον θα έχω προσπαθήσει όμως πρώτα. Τώρα που είμαι νέος μπορώ να καταφέρω κάτι. Δεν είμαι και σε καμιά ηλικία που δύσκολα θα βρω δουλειά.
haris_216 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Τουλάχιστον θα έχω προσπαθήσει όμως πρώτα. Τώρα που είμαι νέος μπορώ να καταφέρω κάτι. Δεν είμαι και σε καμιά ηλικία που δύσκολα θα βρω δουλειά. μου αρέσουν πάρα πολύ οι νέοι με αυτό το σκεπτικό και με όρεξη και αισιοδοξία. χωρίς να θέλω να σε αποκαρδιώσω (απλά μόνο να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου) σκέφτηκες ότι κάνοντας την προσπάθειά σου πάνω σε αυτό που θέλεις και αγαπάς (και πάντα έχοντας στο μυαλό ότι το κάνεις και για βιοπορισμό) μπορεί να ακολουθείς τα οδυνηρά βήματα των άλλων συνφορουμιτών και ότι όταν τελικά δεις το πιθανό αδιέξοδο και ίσως κάνεις στροφή, να ανακαλύψεις ότι ακόμα και στους άλλους κλαδους που αναφέρθηκαν είναι πλεόν αργά; καθώς στο διάστημα της αναζήτησης σου άνθρωποι λιγότερο αισιόδοξοι (ή και περισσότερο ρεαλιστές) θα έχουν πάρει εκείνες τις θέσεις καθώς δεν θα έχουν καθυστερήσει; σε καμιά περίπτωση δεν σου λέω να γίνεις υδραυλικός, μηχανικός ή ότι άλλο. απλά σκέψου τα και αυτά και μετά απόρριψέ τα. όχι πριν καλή επιτυχία σε ότι επιλέξεις
antonis7apoel Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Ηθελα να το πω και γω αυτο hari...Oτι ναι μεν ειναι καλαο να προσποαθεις αλλα χανεις χρονο,πολυτιμο χρονο....
Pantelwolf Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Αλλο πληροφορικη και αλλο τεχνικος υπολογιστων.Οι πληροφορικη εχει πολους κλαδους.Δεν ειναι μονο τεχνικος υπολογιστων Ναι, απλά μεσα στο θρεντ σε κάποιες φάσεις στις 623469346 σελίδες αναφέρεται και στην γενική κρίση στον κλάδο. Συμφωνώ μαζί σου Δεν έχουμε "Προγραμματιστης/Δικτυας/Μηχανικός/Db/άλλο ένα αποτυχημένο επάγγελμα, και έφερα το πιο κοντινό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.