georgeadams Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 οι καινοτομιες συνεχιζονται με αντιγραφες απο windows 8.... Η Microsoft παρουσίασε το video με το preview των Windows 8 πριν από 2 μέρες. Λες να το είδε η apple, να ζήλεψε και να πρόλαβε να φτιάξει κι αυτή παρόμοιο πληκτρολόγιο, (πλήρως λειτουργικό, όχι απλώς demo screenshot) για το iPad μέσα σε 2 μέρες; Τυχαίνει καμιά φορά να έχουν 2 άνθρωποι την ίδια ιδέα σχεδόν ταυτόχρονα.
Dimnikou1971 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Eμμ... άλλο το 3G, άλλο το 3GS ! Λογικό ήτανε να το θέσει εκτός, πάνε 3 χρόνια από το 3g(Όταν κυκλοφορήσει το ios5)! Κ λέω λογικό γιατί ας μου πει κάποιος ένα κινητό που μπορούσε να αντέξει 3 χρόνια αναβαθμίσεις. Ή μήπως νομίζετε ότι τα android τα οποία σέρνονται στην πλειοψηφία τους, θα σηκώναν αναβάθμίσεις πάνω από 1,5 χρόνο? ΄Κ μην πει κανείς ότι αυτό δεν είναι δημιούργημα της Apple? Με τις αναβαθμίσεις του ios όσοι είχαν iphone είχαν καινούριες λειτουργίες με ένα update, ενώ οι υπόλοιποι για να έχουν π.χ facebook έπρεπε να αγοράσουν καινούριο κινητό? Πόσες γενιές iphone περάσανε για να αντιγράψει η google το applestore και το ios? Στο 3gs Νομίζω?
FarCry Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Η Microsoft παρουσίασε το video με το preview των Windows 8 πριν από 2 μέρες. Λες να το είδε η apple, να ζήλεψε και να πρόλαβε να φτιάξει κι αυτή παρόμοιο πληκτρολόγιο, (πλήρως λειτουργικό, όχι απλώς demo screenshot) για το iPad μέσα σε 2 μέρες; Τυχαίνει καμιά φορά να έχουν 2 άνθρωποι την ίδια ιδέα σχεδόν ταυτόχρονα. ενταξει για να λεμε και την αληθεια αυτο πρωτοεμφανιστηκε απο αλλη εταιρεια που το ειχε παρουσιασει πριν καποιο καιρο σε μια ταμπλετα android δεν ειναι το ιδιο αλλα ισως να μπορεις να το θεωρησεις prior art. μπορει βεβαια να ειχαν την ιδεα και πιο πριν. λεω για public http://www.youtube.com/watch?v=byH4ZS9WOyk
leukonas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Η Microsoft παρουσίασε το video με το preview των Windows 8 πριν από 2 μέρες. Λες να το είδε η apple, να ζήλεψε και να πρόλαβε να φτιάξει κι αυτή παρόμοιο πληκτρολόγιο, (πλήρως λειτουργικό, όχι απλώς demo screenshot) για το iPad μέσα σε 2 μέρες; Τυχαίνει καμιά φορά να έχουν 2 άνθρωποι την ίδια ιδέα σχεδόν ταυτόχρονα. Μόνο στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας τυχαίνει δύο άνθρωποι να έχουν τις ίδιες ιδέες και να τις παρουσιάζουν μαζί.......βέβαια στον κόσμο μας υπάρχει και η βιομηχανική κατασκοπία.Πέρα από αυτό όμως επειδή δεν ξέρουμε ποιος αντέγραψε ποιον όσο αναφορά το πληκτρολόγιο αν κρίνουμε όμως από όλα τα υπόλοιπα μάλλον η Apple αντέγραψε την MS.Φυσικά όχι ότι είναι κακό, απλά εγώ προσωπικά θεωρώ κοροϊδία να μου λένε για νέα χαρακτηριστικά και απλά να είναι αντιγραφή όσον είχα πριν από 1.5 χρόνο με το android και ενώ φυσικά έδωσα πολλά παραπάνω χρήματα.
georgeadams Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Κατηγορείτε την Apple πως δεν έχει κάποιες λειτουργίες στο iPhone. Όταν τις βάζει, την κατηγορείτε πάλι γιατί τις έβαλε.
alexzzz Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Κάτι που μόλις παρατήρησα... αν θέλεις να χρησιμοποιείσεις το volume up για κουμπί φωτογραφικής, πρέπει πάλι να προσέχεις πως το κρατάς το iphone.
lepaterious Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Αυτο με το πληκτρολογιο που ειναι χωρισμενο το παρουσιασε η Microsoft στην επειδιξη του windows 8.Λεω για το βιντεο που ειδα απο εδω μεσα
lepaterious Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 οι καινοτομιες συνεχιζονται με αντιγραφες απο windows 8.... Αμ μπραβο αυτο ελεγα κ εγω πριν
Nomedor Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Παιδιά αν δεν κάνω λάθος το πληκτρολόγιο αυτού του τύπου εμφανίστηκε πρώτη φορά στο Android από την εφαρμογή Thumb Keyboard και όχι από τα windows. Just sain'
lepaterious Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Η Microsoft παρουσίασε το video με το preview των Windows 8 πριν από 2 μέρες. Λες να το είδε η apple, να ζήλεψε και να πρόλαβε να φτιάξει κι αυτή παρόμοιο πληκτρολόγιο, (πλήρως λειτουργικό, όχι απλώς demo screenshot) για το iPad μέσα σε 2 μέρες; Τυχαίνει καμιά φορά να έχουν 2 άνθρωποι την ίδια ιδέα σχεδόν ταυτόχρονα. Αν εχεις χιλια ατομα που δουλευουν για σενα πολυ σιγουρο να το βγαλεις και σε μια μερα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Κατηγορείτε την Apple πως δεν έχει κάποιες λειτουργίες στο iPhone. Όταν τις βάζει, την κατηγορείτε πάλι γιατί τις έβαλε. Δεν θα βγάλεις άκρη! Ας απολαύσουμε τις συσκευές μας εμείς τα fanboys! Αν εχεις χιλια ατομα που δουλευουν για σενα πολυ σιγουρο να το βγαλεις και σε μια μερα. Στ'αλήθεια πιστεύετε μερικοί πως το να προσθέσεις ένα νέο χαρακτηριστικό σε ένα λειτουργικό είναι υπόθεση ...ωρών???
lepaterious Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δεν θα βγάλεις άκρη! Ας απολαύσουμε τις συσκευές μας εμείς τα fanboys! Στ'αλήθεια πιστεύετε μερικοί πως το να προσθέσεις ένα νέο χαρακτηριστικό σε ένα λειτουργικό είναι υπόθεση ...ωρών??? Ναι ειναι θεμα ωρων..ξαναδιαβασε ποσα ατομα ειπα.Ναι για την Apple θα δουλευουν και αλλα 40.000 ατομα αλλα αυτους να τους εβαλε για μια συγκεκριμενη δουλεια το βγαζεις.Δες το αλλιος αν κυκλοφορησει ενα update ετσι και αυτο το update εχει μεγαλα λαθη μεσα σε λιγες ωρες θα βγαλει καινουργιο update με διορθωσεις και δεν λεω για κανα update μικρο.Επισης ποσο να χρειαζετε να φτιαξεις ενα πληκτρολογιο οταν εχεις ηδη το υπαρχον και υπαρχει κ ο κωδικας και απλα του αλλαζει interface και μερικες αλλαγες στον κωδικα.
poisom Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 είδα έναν πίνακα που "εκθειάζει" το IOS5 έναντι των άλλων OS και κάνει σύγκριση...η άποψη μου είναι πως κάποιες λειτουργίες που τις βάζει τώρα η apple ως bult in προϋπήρχαν σαν εφαρμογές από 3ους developers πολύ πριν βγουν στα adroid/windows/blackberry και όχι μόνο αυτό αλλά έχουν και το θράσος σε αυτόν τον πίνακα να λένε πως υπάρχει ως 3rd party app σε αυτές τις cO"S"pies... Κάτοχος iphone 3gs και developer σε απλές εφαρμογούλες.
_filippos_ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 κάθεστε και μαλώνετε για εταιρίες που δεν είναι δικές σας, δεν έχετε μετοχές και απλά τους δίνετε τα λεφτά σας για να αποκτήσετε τα προϊόντα τους. Είμαι mac (iam a mac) και δεν μ'ενδιαφέρει αν ορισμένα απο τα χαρακτηριστικά που θα έρθουν με το ios , macos είναι αντιγραφές ή παρθενογέννεση. Θέλω αυτά που θα έχει να λειτουργούν σωστά και να μην μου αφαιρούν τίποτα απο την εμπειρία χρήσης. Δεν θα είχα πρόβλημα απο mac να πάω πίσω στα windows ή απο ios να πάω σε android, αλλά ο κόσμος στο μήλο έχει κάνει τρομερή δουλειά και οι άλλες εναλλακτικές θέλουν πολύ δρόμο για να φτάσουν σ'αυτό το επίπεδο. Να είστε σίγουροι πως τα νούμερα που θα μιλήσουν στο τέλος θα είναι εντυπωσιακά.
Dimnikou1971 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Πολυ καλα κανουν και το χαιρονται το κινητο τους οι κατοχοι iphone, και μακαρι να συνεχισουν να το κανουν. Η απαξια ομως καποιων σε καθε τι non apple branded ειναι απλα εκνευριστικη. Να το συμπληρώσω για να είναι ακόμα ποιο σωστό αυτό που λες.....στο οποίο και συμφωνώ. Πολυ καλα κανουν και το χαιρονται το κινητο τους οι κατοχοι android devices, και μακαρι να συνεχισουν να το κανουν. Η απαξια ομως καποιων σε καθε τι apple branded ειναι απλα εκνευριστικη. Αυτά τα δύο ισχύουν, γενικά με ότι βολεύετε ο καθένας. Εγώ π.χ είχα iphone, macbookpro και ipad. Μετά από σκέψη αποφάσισα να πουλήσω το macbookpro 700ευρώ να πάρω macmini μεταχειρισμένο 300ευρώ για downloading και movies(το έχω συνδέσει με την tv) , να πουλήσω το iphone 4 και να πάρω ένα παλιό ericsson 5ετίας απλά για να παίρνω τηλέφωνα, και το ipad για browsing και ότι άλλο προσφέρει(ευκολία στην μεταφορά, μπαταρία κτλ). Έτσι κάλυψα τις ανάγκες μου, σωστό η λάθος εγώ έτσι είμαι ικανοποιημένος. Κ τώρα με το icloud που επικοινωνούν όλα μεταξύ τους νομίζω ότι θα είναι super.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα