FarCry Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Το imessages είναι όλα τα λεφτά και όντως σκοτώνει τα SMS και τα mms! Ούτε χάλια συμπίεσμενες εικόνες ούτε τίποτα και μάλιστα free! αφου υπηρχε ηδη το whatsapp. τα sms,mms δεν θα πεθανουν απο το iOS 5
FarCry Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Fair enough + αναρωτιεμαι γιατι νομιζουν οτι οι apple fans ειναι προβατα? υποτιμουν την νοημοσυνη του ατομου
atheatos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 + αναρωτιεμαι γιατι νομιζουν οτι οι apple fans ειναι προβατα? υποτιμουν την νοημοσυνη του ατομου comScore.... είναι η πηγή και των δύο μετρήσεων....
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Νεότερα από το update. Οι εφαρμογές που έχουν προβλήματα, είναι όσες διαβάζουν μουσική από το library και ειδικά αγορασμενα tracks (πχ planetary, djay). Κατα τα αλλά το split keyboard, αν το συνηθισεις είναι εντυπωσιακά βολικό!
haHa Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 comScore.... είναι η πηγή και των δύο μετρήσεων.... Σωστες ειναι και οι 2 μετρησεις. Το ενα μετραει το συνολο των συσκευων που υπαρχουν στην αγορα απο την παρουσιαση του καθε λειτουργικου(μαζι μαλιστα με ipod touch και ipad) και το αλλο μετραει τα smartphone που πουληθηκαν την περιοδο Ιανουαριο-Απριλιο του 2011, που οι καταναλωτες εχουν αρχισει και προτιμουν το καλυτερο android os.
FarCry Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Σωστες ειναι και οι 2 μετρησεις. Το ενα μετραει το συνολο των συσκευων που υπαρχουν στην αγορα απο την παρουσιαση του καθε λειτουργικου(μαζι μαλιστα με ipod touch και ipad) και το αλλο μετραει τα smartphone που πουληθηκαν την περιοδο Ιανουαριο-Απριλιο του 2011, που οι καταναλωτες εχουν αρχισει και προτιμουν το καλυτερο android os. οχι δε μετραει αυτο. το αλλο μετραει το share των smartphones που ειναι subscribers κατα τον μηνα ιανουαριο και απριλιο και δειχνει την μεταβολη. δηλαδη το ποσοστο του android ειναι ανωτερο απο το iOS στα smartphones στην αμερικη. http://blog.nielsen.com/nielsenwire/?p=27793 βεβαια ξεχασα τα ipod touch και ipad οποτε ναι ετσι δικαιολογειται η διαφορα στα ποσοστα. εκ πρωτης οψεως ειναι παραπλανητικο το γραφημα γιατι νομιζεις οτι αναφερεται μονο σε smartphones
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Είναι εντυπωσιακό πάντως πως κάθε φορά που μιλάμε για iPhone και γενικότερα apple προίοντα, στο τέλος βλέπεις συγκρίσεις με ο,τι μπορείς να φανταστείς προκειμένου κάποιος να βγάλει τα απωθημένα του! Απο τη στιγμή που εγώ κάνω τη δουλειά μου και αισθάνομαι καλά, δεν υπάρχει περιπτωση να μου αλλάξετε γνώμη. Δεν μπορώ να επιστρέψω πλέον σε PC με windows και σε κινητό non apple γιατί πολύ απλά κάνω καλύτερα τη δουλειά μου με αυτά (είτε γιατί έχω συνηθησει είτε γιατί όντως είναι καλύτερα, είτε γιατί φροντιζω να αγοράζω τις εφαρμογές που μου αρέσουν και μου λείπουν όταν δοκιμαζω άλλη συσκευή). Δεν μπορώ να κρίνω μια συσκευή κοιτάζοντας απλά τα τεχνικά της χαρακτηριστικά αλλά σχηματιζω γνώμη ΜΟΝΟ αφού την πιάσω στα χέρια μου και περάσω μαζί της 2-3 μέρες κάνοντας τις καθημερινές μου εργασίες (απο δουλειά, μέχρι μουσική και games). Δίνω τεράστια σημασία σε πράγματα που κάποιος μπορεί να θεωρεί αστεία όπως τα υλικά κατασκευής, η ποιότητα των αξεσουάρ, ακόμη και τη συσκευασία και το πόσο "τακτοποιημενο" είναι το προϊον. Sorry αλλα κανείς δεν το έχει καταφέρει ακόμη αυτό όπως η apple.
atheatos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 (επεξεργασμένο) Ωραία....να υπενθυμίσω οτι η Apple είναι κατασκευάστρια κλειστού hardware-OS εδώ και 30 χρόνια περίπου....(κάτι σαν τη Subaru με την τετρακίνηση...) Όσοι το καταλάβανε τώρα,είτε haters είτε fanboys είναι..... είναι "καθυστερημένοι" τουλάχιστον 10 χρόνια για να μην παρεξηγηθώ.... Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2011 από atheatos
kirileman Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Αν θέλετε, γράφετε και κάτι σχετικό με το θέμα. Αλλιώς, να πω και γω ότι το eten x500 που έχω, το πετάω κάθε μέρα κάτω και ακόμα να σπάσει το μ@λ@κισμένο! Άρα, eten rulz, apple sucks!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Παρακαλείστε να μείνετε εντός θέματος. Υπενθυμίζεται στα μέλη ότι η συζήτηση του εν λόγω θέματος αφορά τα νέα χαρακτηριστικά του iOS 5 και τον σχολιασμό αυτών. Εάν δεν μπορείτε να συζητήσετε για αυτό αλλά θέλετε να μάθετε πόσο κρατάει η μπαταρία του laptop σας ή από πού προμηθεύεται η Apple τα υλικά για τις οθόνες των iPhone, μπορείτε να ανοίξετε καινούργιο thread. Παρακαλείστε επίσης να αποφύγετε τους χαρακτηρισμούς για άλλα μέλη βασιζόμενοι/ες στην προτίμησή τους σε μάρκα τηλεφώνου, αυτοκινήτου, εσωρούχων ή άλλων καταναλωτικών ειδών. Ευχαριστώ.
Mercyful_Fate Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 [..] που οι καταναλωτες εχουν αρχισει και προτιμουν το καλυτερο android os. Κυρ haHa, speak for yourself. :P ¨π
haHa Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Κυρ haHa, speak for yourself. :P ¨π Χρηστης iOS εγω, αλλα η αληθεια να λεγεται..
kirileman Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Οφτόπικ Θα με ενδιέφερε και μένα να μάθω γιατί το android os είναι... καλύτερο, θέλω να πιστεύω για σοβαρούς λόγους που πιθανότατα δεν κατανοώ πλήρως, όπως η καλύτερη διαχείριση μνήμης και η απόδοση γενικότερα και όχι τα live wallpapers και τα widgets, αλλά επειδή είναι εκτός θέματος, σε pm παρακαλώ όποιος έχει την ευγενή καλοσύνη να με διαφωτίσει.
haHa Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 οχι δε μετραει αυτο. το αλλο μετραει το share των smartphones που ειναι subscribers κατα τον μηνα ιανουαριο και απριλιο και δειχνει την μεταβολη. δηλαδη το ποσοστο του android ειναι ανωτερο απο το iOS στα smartphones στην αμερικη. http://blog.nielsen.com/nielsenwire/?p=27793 βεβαια ξεχασα τα ipod touch και ipad οποτε ναι ετσι δικαιολογειται η διαφορα στα ποσοστα. εκ πρωτης οψεως ειναι παραπλανητικο το γραφημα γιατι νομιζεις οτι αναφερεται μονο σε smartphones Ωπ, σωστος! Το ενα μετραει ποσοι εχουν smartphone με android os ή ios τους μηνες Ιανουαριο και Απριλιο και το αλλο μετραει ποσες συσκευες τρεχουν android ή ios, αλλα συμπεριλαμβανει και τα tablets και mp3 players. (κοινως εχει μεσα τα ipod και τα ipad) Βεβαια, στην παρουσιαση ο jobs εβαλε την "καπως" παραπλανητικη εικονα, οπως αντιστοιχα κατηγορησε ως copycats τους ανταγωνιστες, ενω τωρα αυτος ηταν που αντεγραψε χοντρα τα αλλα λειτουργικα κλπ. Ειναι αναλογα σε ποιους απευθυνεται και μερικοι δυστυχως τρωνε αμασητο οτι προσφερει ο Jobs.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 iOS 5 beta1 - Εφαρμογές που λειτουργούν στο ipad2 (στο δικό μου τουλάχιστον): Reminders Solar Walk Maps+ pUniverse Living Earth Google Earth Maps Star Walk Weather+ Weather Pro HD Aelios YouTube FaceTime Photo Booth Keynote Pages Numbers Documents 2 GoodReader QuickOffice pro HD PenUltimate iMockups Twitter IM+ pro DropBox Friendly Reeder FlipBoard Project Magazine Life Time MAgazine Wired UK NG Magazine Cnn AP news Magic Piano Korg iMS-20 TuneIn Radio SoundHound SynthTronica Garage Band Shazam Air View Night Stand SSH term Pro pTerm Remote Find iphone Convex Clock Pro iMovie Photo Factory Flowpaper PS express Color Burst HD SketchBook Snapseed AV player HD BuzzPlayer Comic Life Google Search Wolfram FlightRadar24 QuakeWatch IMDb Flight Status Discover Qwiki TED Evernote Peek 3D sun Our Choice Kindle iBooks Cookbook CF hd Pinball HD Solitaire Jenga HD FlightCtrl HD Lets Golf 2 Brothers In Arms 2 Angry Birds Angry Birds Rio World of Goo Parcel Panic Cro-Mag rally Game Center Εφαρμογές που δεν λειτουργούν ή παρουσιάζουν προβλήματα: Dictionary (Merriam Webster) Backdrops HD DJ mixer pro Planetary Euronews Live djay Zite reader (δεν μπορείς να προσθέσεις δική σου επιλογή για αναζήτηση ειδήσεων) Επίσης τόσο στο ipad2 όσο και στο iphone4 το iOS5 beta1 τρώει λίγο περισσότερη μπταρία από ότι συνήθως αλλά όχι κάτι πολύ τραγικό. Τέλος η διαδικασία για να επιστρέψει κάποιος στην 4.3.3 είναι σχετικά απλή (http://www.ultrasn0w.ca/2011/06/how-to-downgrade-from-ios-5-to-ios-4.html). Σημείωση: δεν αλλάζει το baseband το οποίο παραμένει αυτό της 5)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα