Προς το περιεχόμενο

Η ESET ανακοινώνει τη διάθεση της Release Candidate για το ESET File Security 4.3 for Microsoft Windows Server


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Η ESET ανακοινώνει τη διάθεση του ESET File Security 4.3 for Microsoft Windows Server Release Candidate προς δημόσια δοκιμή. Η Release Candidate έκδοση του προϊόντος αποτελεί ακόμα ένα βήμα προς την ολοκλήρωση του προϊόντος πριν διατεθεί στην αγορά προς πώληση. Το ESET File Security 4.3 for Microsoft Windows Server Release Candidate είναι ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει προστασία από κακόβουλο λογισμικό σε δίκτυα επιχειρήσεων και δεδομένα υψίστης σημασίας. Η νέα έκδοση περιλαμβάνει τη νέα λειτουργία eShell, που επιτρέπει τον έλεγχο μέσω κονσόλας (command line control interface) και ενισχύει τις δυνατότητες διαχείρισης των λύσεων ασφαλείας της ESET σε ένα δικτυακό περιβάλλον.

 

Η μηχανή σάρωσης του ESET NOD32 Antivirus 4 είναι γρήγορη, ακριβής και με χαμηλό αποτύπωμα. Το ESET File Security 4.3 προφυλάσσει IT υποδομές ζωτικής σημασίας μίας επιχείρησης από malware που επιδιώκει να προσβάλλει δεδομένα της εταιρείας ή να εμποδίσει κάποιες ενέργειες να εκτελεστούν.

 

Βελτιώσεις του ESET File Security 4.3 for Microsoft Windows Server Release Candidate:

 

eShell – Η νέα λειτουργία διαθέτει command line control interface, ιδιαιτέρως χρήσιμο για προηγμένη διαχείριση των λύσεων ασφαλείας της ESET σε δικτυακό περιβάλλον. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να πραγματοποιήσουν σύνθετες εργασίες, όπως εξαγωγή των αρχείων καταγραφής σε αρχεία κειμένου, ενεργοποίηση / απενεργοποίηση λειτουργιών από απόσταση ή εκτέλεση εντολών σε σχέση με εφαρμογές τρίτων. Ως εκ τούτου, οι διαχειριστές του συστήματος μπορούν να αντιμετωπίσουν πολλαπλά προβλήματα ταυτόχρονα.

 

Συνολικά, με την έκδοση Release Candidate εισάγονται πέντε νέες λειτουργίες και πολλές βελτιώσεις.

 

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.eset.com/beta/file-windows/.

 

Σχετικά με την ESET

 

Η ESET είναι μία ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία στην τεχνολογία κατασκευής λύσεων λογισμικού, που προσφέρουν άμεση και πλήρη προστασία από τις εξελισσόμενες απειλές ασφάλειας υπολογιστών. Η ESET πρωτοστάτησε και συνεχίζει να οδηγεί τη βιομηχανία στην προληπτική ανίχνευση απειλών στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το ESET NOD32 Antivirus και το ESET Smart Security αποτελούν τα προϊόντα ναυαρχίδες της εταιρείας, που βασίζονται στην πολυβραβευμένη τεχνολογία της ESET: ThreatSense. Πάνω από 100 εκ. χρήστες εμπιστεύονται τα προϊόντα της ESET ως μία ενοποιημένη λύση ασφάλειας κατά ιών, spyware και κακόβουλων λογισμικών. Η παγκόσμια έδρα παραγωγής της εταιρείας βρίσκεται στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας και η παγκόσμια έδρα διανομής στο Σαν Ντιέγκο στην Καλιφόρνια. Επίσης, το 2008 άνοιξε το ερευνητικό κέντρο της εταιρείας στην Κρακοβία της Πολωνίας. Η εταιρεία αντιπροσωπεύεται σε 180 χώρες, από ένα εκτεταμένο παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.eset.com, ή www.nod32.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...