Προς το περιεχόμενο

Wii U: Η νέα κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών της Nintendo έρχεται το 2012


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σβήσε το ότι δεν το είπα και άσε μόνο το ότι δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.Ευχαριστώ πάντως.

 

Όποιος έχει κάποια απάντηση στις ερωτήσεις μου παρακαλώ να απαντήσει.

 

:rolleyes:

 

 

EDIT:Α και στο κείμενο που έχεις παραθέσει λέει πως πιθανόν να είναι συμβατό με 2 χειριστήρια αλλά οι εταιρίες δεν θα φτιάξουν συμβατά παιχνίδια.

Επεξ/σία από tricksir
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

EDIT:Α και στο κείμενο που έχεις παραθέσει λέει πως πιθανόν να είναι συμβατό με 2 χειριστήρια αλλά οι εταιρίες δεν θα φτιάξουν συμβατά παιχνίδια.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο γιαπωνέζικο site, Game Watch, η GPU που η ATi κατασκευάζει για την κονσόλα Wii U (η οποία βασίζεται όπως έχουμε ξαναπεί στην γενιά Radeon HD4000), έχει δύο output modes, το ένα εκ των οποίων είναι για την προβολή HD σήματος στην τηλεόραση ενώ το δεύτερο αναλαμβάνει την προβολή εικόνας στο χειριστήριο της κονσόλας. Το τελευταίο, όμως, έχει την δυνατότητα να κάνει streaming έως τέσσερα σήματα ποιότητας Standard Definition (SD). Αυτό, κατά το Game Watch, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί προκειμένου να είναι δυνατή η σύνδεση έως τεσσάρων χειριστηρίων με οθόνη αφής. Για ποιον λόγο δεν έχει ανακοινωθεί αυτή η τεχνική δυνατότητα του συστήματος γραφικών του Wii U; Επειδή η χρησιμοποίησή του θα αύξανε το κόστος.

 

Πάντως η ύπαρξη περισσότερων του ενός χειριστηρίων παραμένει το μεγαλύτερο ζήτημα για το Wii U, σύμφωνα με το σύνολο σχεδόν του Ειδικού Τύπου. Δεν αποκλείεται λοιπόν καθώς η νέα κονσόλα «ωριμάζει» και μπαίνει στην παραγωγή, να δούμε την Nintendo να αξιοποιεί αυτήν την δυνατότητα της GPU, που αν το δούμε από τεχνική άποψη, εφόσον με την μορφή της κάρτας γραφικών η γενιά των Radeon 4000 έχει την ιπποδύναμη να προβάλλει μέγιστη ανάλυση 2560x1600 pixel στα 75Hz και μάλιστα σε δύο οθόνες, σίγουρα μπορεί να μοιράσει εικόνες ανάλυσης χονδρικά 600Χ400 pixel σε τέσσερα χειριστήρια.

 

http://www.byteme.gr/news/technology/ews_4_xeiristiria_tha_mporouse_to_wii_u

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...