weissheit Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα, πήρα σήμερα ένα laptop acer απ' το multirama και υπάρχει κάποιο θεματάκι.. Λοιπόν, ανοίγοντας την συσκευασία, είχε μέσα ένα χαρτάκι που μ' έναν κωδικό πάνω, γραμμένο με στυλό. Τώρα εγώ τι να υποθέσω; Υπάρχει περίπτωση να μου έδωσαν υπολογιστή που έχει χρησιμοποιηθεί/επιστραφεί; Η μπαταρία ήταν ήδη μέσα στο laptop παρότι οι οδηγίες έλεγαν ότι αυτή η διαδικασία πρέπει να γίνει από εμένα. Επιπλέον δεν είχε μέσα cd των windows, αν και ήταν εγκατεστημένα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
TwitterLover Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα, πήρα σήμερα ένα laptop acer απ' το multirama και υπάρχει κάποιο θεματάκι.. Λοιπόν, ανοίγοντας την συσκευασία, είχε μέσα ένα χαρτάκι που μ' έναν κωδικό πάνω, γραμμένο με στυλό. Τώρα εγώ τι να υποθέσω; Υπάρχει περίπτωση να μου έδωσαν υπολογιστή που έχει χρησιμοποιηθεί/επιστραφεί; Η μπαταρία ήταν ήδη μέσα στο laptop παρότι οι οδηγίες έλεγαν ότι αυτή η διαδικασία πρέπει να γίνει από εμένα. Επιπλέον δεν είχε μέσα cd των windows, αν και ήταν εγκατεστημένα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Όπως είσαι αύριο πρωί η πας απο κει ή περνεις τηλ. Το βλέπω να έγινε κανά τέτοιο που λες...
rafail1994 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Το κουτί ήταν καλά κλειστο με την ζελατίνα της εταιρίας ;
TheELF Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Από την στιγμή που δεν το άνοιξες μπροστά τους δεν μπορείς να αποδείξεις ότι ήταν έτσι και ότι δεν το έκανες εσύ,μπορείς να πας και να δοκιμάσεις με φασαρία να σου δώσουν άλλο αλλά...δεν νομίζω Τάκη...
weissheit Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Το κουτί δεν ήταν κλειστό με κολλητικές ταινίες. Παρόλα αυτά διάβασα ότι η πολιτική του καταστήματος επιτρέπει τις επιστροφές εντός 7 ημερών. Τώρα εγώ τι να κάνω και πώς ν' αποδείξω αν χρειαστεί όσα ανέφερα; Ο υπολογιστής δεν έχει κάποιο πρόβλημα ούτε εξωτερικά, ούτε στην λειτουργία. Και τώρα;
ipal Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Το κουτί ήταν καλά κλειστο με την ζελατίνα της εταιρίας ; Εχει ζελατίνες & σφραγίδα ?παντωσ εχεις 1 βδομάδα να το γυρισεις χωρις ορους.
dewn735 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Αν έβλεπε πόσες ώρες έχει δουλέψει ο δίσκος (νομίζω ότι υπάρχουν τέτοια διαγνωστικά) δε θα μπορούσε να το αποδείξει πολύ πιο εύκολα;
weissheit Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Όχι, φαίνεται ότι έχει ανοιχτεί το κουτί. Αλλά ο υπολογιστής πάνω έχει τις ζελατίνες στην οθόνη και πίσω. Αν έβλεπε πόσες ώρες έχει δουλέψει ο δίσκος (νομίζω ότι υπάρχουν τέτοια διαγνωστικά) δε θα μπορούσε να το αποδείξει πολύ πιο εύκολα; Πώς γίνεται αυτό; Μπορείς να με βοηθήσεις λίγο;
luminociter Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Λοιπόν άκου, τα κοθτιιά της Acer (και άλλων εταιρειών) έχουν μια μπλέ ταινία ασφαλείας που γράφει "void if open" και αν την τραβήξεις αφήνει αποτύπωμα πάνω στο κουτί και δεν βγαίνει με τίποτα ούτε ξανακολλάει. Αν και επιτρέπεται να πουληθεί υπολογιστής που έχει ανοικτεί, μπορείς απλά να το πάς πίσω και να πάρεις άλλο. Όσο για το cd, δεν έχουν πλέον. Τα Windows είναι σε κρυφό partition για να μπορείς να κάνεις recovery και μπορείς να τα γράψεις εσύ σε cd με το Acer eRecovery. Δεν του λείπει, απλά δεν περιλαμβάνεται πλέον cd με πολλά laptop. Τέλος, θα πρέπει να σου πώ ότι αν είσαι καλυμένος με την αγορά σου και δεν έχεις κάποιο πρόβλημα μην το πας πίσω. Πολλά ACER laptop είναι DOA (Dead On Arrival). Αν σου τύχει, απλά την έκατσες γιατί δεν το παίρνει πίσω το κατάστημα και πρέπει να το πας στην Alman και να περιμένεις να στο φτιάξουν (κανένα μήνα).... Ναί, ξέρω, ο νόμοσ λέει... Θα σας έλεγα που το γράφουν το νόμο αλλά ....
cosmos000 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Τα windows ήταν ήδη εγκατεστημένα?Δηλαδή με το που άνοιξες μπήκε στα windows?Δεν ξέρω μήπως λέω πατάτα (σίγουρα θα βοηθήσουν κ τα υπόλοιπα παιδιά αν ισχύει κάτι τέτοιο) αλλά σε 3 καινούρια laptop που έχω τύχει την πρώτη φορά που τα άνοιξα ήθελαν εγκατάσταση (όχι από cd) αλλά διαδικασία με πατήματα κουμπιών για να μπεις πρώτη φορά...10-15 λεπτάκια υπόθεση. επίσης να συμφωνήσω με την ιδέα να βάλεις διαγνωστικό και να δεις πόσες ώρες έχει λειτουργήσει ο σκληρός. Δοκίμασε αυτό (Hard disk sentinel TRIAL v3.60)έτσι από περιέργεια .
weissheit Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Ναι η ζελατίνα η μπλε είναι κομμένη και δεν την έκοψα εγώ. Λοιπόν, είδα στο πρόγραμμα και δείχνει ότι ο υπολογιστής είναι σε λειτουργία, power on time 1 μέρα και 14 ώρες ενώ εγώ τον πήρα σήμερα κατά τις 9 το βράδυ. Eπίσης πρόσεξα ότι ο firefox ήταν ήδη εγκατεστημένος, εγκαταστάθηκε μια μέρα πριν τον αγοράσω. Άρα χρησιμοποιημένος.. Θα το βρω το δίκιο μου πιστεύω. Να τον αλλάξω, τι λέτε; Δεν έχει κάποιο πρόβλημα, δεν θα φαινόταν αν υπήρχε κάτι;
luminociter Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Κοίτα, κάποιος τον πήρε και απλά τον γύρισε πίσω. Τώρ πώς και γιατί... Επίσης είναι πιθανόν να ήταν DOA και να πήγε για επισκευή κα μετά να ξαναπουλήθηκε!
cosmos000 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Ναι αλλά το παιδί τον πλήρωσε για καινούριο.....όχι για μεταχειρισμένο ...(έστω και μιας ημέρας...) Φίλε φερτους τον καπέλο μόνο και μόνο για την κοροϊδία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.