Προς το περιεχόμενο

format στο W595

aserprince

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα μπείς στο site της Sony Ericsson και θα κατεβάσεις την εφαρμογή update service. Θα κάνεις update αν δεν έχεις το τελευταίο λογισμικό , αλλιώς επανεγκατάστασή αυτού που έχεις ήδη ;)

Δημοσ.

Θα μπείς στο site της Sony Ericsson και θα κατεβάσεις την εφαρμογή update service. Θα κάνεις update αν δεν έχεις το τελευταίο λογισμικό , αλλιώς επανεγκατάστασή αυτού που έχεις ήδη ;)

1Αν κανω αυτα θα χασω ολα τα αρχεια μου?2 Για την επανεγκατασταση δεν καταλαβα που το εχει αυτο? 2εχει τετοια ρυθμησει στο τηλεφωνο?

Δημοσ.

θα χάσεις όλα τα αρχεία σου που έχεις στο τηλέφωνο. Οτιδήποτε έχεις στην κάρτα μνήμης δεν θα πειραχτεί. επίσης οι επαφές σου στην sim δεν θα χαθούν. Οταν τρέξεις την εφαρμογή update service σε ενημερώνει οτι έχεις ήδη το τελευταίο λογισμικό και σε ρωτάει αν θέλει να το ξαναπεράσεις. Δεν είναι ρύθμιση μέσα απο το κινητό.

Δημοσ.

Σε ζαλισα? επιδης δεν ξερω και πολλα απο κινητα πρεπει το κινητο να το εχω συνδεμενο στο pc μου και θα στηλω το update sto κινητο μου μεσο usb.ρωταω για να μην κανω καμια γκαφα. πες αν θυμασε την διαδικασια σε ζαλισα εεε!!!

Δημοσ.

Θα κάνεις εγκαταστήσεις την εφαρμογή στον υπολογιστή σου , θα την ανοίξεις , θα επιλέξεις το μοντέλο του κινητού και σου λέει τι θα κάνεις.

Δημοσ.

το εκανα update και παλι τα ιδια το προβλημα ειναι οτι οταν περνω τηλεφωνο και παταω το κουμπι για να καλεσει μαυριζει η οθονη και με τα απο λιγα δευτερα περνει τηλεφωνο.τι να το κανω δεν ξερω.

Δημοσ.

μηπως εχεις βαλει και φωτογραφια στα ατομα που καλεις;

μηπως εχεις γεμισει την καρτα μνημης;

ισως φταιει και αυτο!

Δημοσ.

Δεν εκανα καλα το update πριν. το ξαναεκανα update και τωρα δουλευει μια χαρα μεχρι τωρα.

σε ευχαριστω kosmasgr πετρες να πιανεις και κινητα να γινονται.

Δημοσ.

ΕΡΩΤΗΣΗ για να μην ανοίξω νέο thread...Έχω ένα Sony Ericsson W715...Λοιπόν χθες είπα να του κάνω ένα update γιατί τώρα τελευταία έτρωγε κάτι κοληματάκια και...το συνέδεσα και μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν αναγνωρίζεται...! Ξαναδοκίμασα αλλά τίποτα...Τι μπορεί να φταίει...? Καμιά ιδέα..?

Δημοσ.

τα windows εβγαλαν οτι δεν αναγνωριζεται η το προγραμμα της ericcson

εχε υποψιν σου οτι αν η συσκευη ειναι branted (βονταφον λογοτυπα κλπ) το πιο πιθανον δεν θα στο αναγνωριζει μιας και το προγραμμα αυτο περναει official λογισμικο

Καθε εταιρια το πειραζει λιγο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...