Προς το περιεχόμενο

Freddo Espresso

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια μηχανή Tassimo η οποία μου φτιάχνει espresso.

Πως γίνεται να φτιάξω από το ζεστό αυτό espresso ένα freddo espresso?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

το ριχνεις σε ενα μπρικι του καφε, βαζεις και ζαχαρη (αν θες) και το χτυπας στη φραπεδιερα. μετα βαζεις στο ποτηρι παγο, και ριχνεις μεσα το χτυπημενο καφε! ετοιμος...

• Like 3
Δημοσ.

τιποτα! στην υγεια σου!χοχοχοχο

ΥΓ: αν θες να κανει λιγο παραπανω αφρο, ριξε ενα παγακι μεσα στο ζεστο εσπρεσσο και μετα χτυπα το...

• Like 1
Δημοσ.

Skiabox, δεν ξέρω αλλά ενώ τα ροφήματα από την Tassimo ζεστά τα λατρεύω, όταν πήγα να τα μετατρέψω σε κρύο κάτι με χάλαγε :P

Αν δοκιμάσεις για κατέθεσε γνώμη περικαλώ!

Δημοσ.

Πιστεύω ότι με 1 καψουλα καφε ίσως βγει ελαφρυς διότι στο ποτήρι μπαίνει & πάγος & θα αραιωσει. Με 2 καψουλες θα είναι λίγο πιο δυνατός. Αλλα αυτό είναι θέμα γουστου & μόνο με δοκιμές θα αποφασίσεις πιο σου αρέσει.

iphone.png

Δημοσ.

Ο καλύτερος τρόπος (που το φτιάχνουν και έξω) είναι να βάλεις την ζάχαρη, να ρίξεις λίγο σπασμένο πάγο στο ποτήρι (1-2 σπασμένα παγάκια) τον καφέ και μετά να το χτυπήσεις, και μετά συμπληρώνεις πάγο και το νορμάλ είναι με 2 κάψουλες όπως είπε και ο greekparot.. Enjoy it!

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

μου εκαναν δωρο αυτη τη μηχανη

medium_1653784.jpg

ειναι της illy.

πως φτιαχνω φρεντο?

Δοκιμασα αλλα :

1. οι καψουλες της βγαζουν πολυ λιγο καφε. Ειναι λογικο? με τοσο λιγο καφε θα μπορεσω να κανω φρεντο?

2. κανω τη διαδικασια του φρεντο (χτυπημα με παγακια κλπ) αλλα η γευση του δεν εχει καμια σχεση με αυτους που παιρνω απ εξω.

Γινεται λοιπον σωστος φρεντο με αυτη την καφετιερα και αν οχι ποια να παρω? (κατα προτιμηση με χυμα καφε γιατι οι καψουλες μου φαινονται ακριβες)

Δημοσ.

Η συγκεκριμένη δεν βγάζει όσο θες εσύ; Συνήθως οι freddo γίνονται με 2 δόσεις καφέ, δηλαδή με 2 κάψουλες. Όπως έγραψαν και ποιο πάνω, ρίχνεις σε ένα μπρίκι τον καφέ με ένα παγάκι και τον χτυπάς. Μετά αδειάζεις σε ποτήρι με παγάκια.

Πάντως έχε υπόψιν κάποιος είχε γράψει εδώ μέσα για κάψουλες που μπορείς να τις γεμίσεις εσύ με καφέ χύμα. Ψάξε το

Δημοσ.

Ειχα Tassimo και ηταν άψογη αλλα τα κρυα ροφηματα της ηταν τραγικα. Τελικα μολις μου χάλασε πηρα μια Dolce Gusto και ειμαι απόλυτα ικανοποιημενος.

Δημοσ.

για να φτιαξεται καλο espresso σπιτι χρειαζεται μηχανη χωρις καψουλες.αγοραζεις τον κορυφαιο για μενα ιlly βαζει διπλη δοση αν το θες βαρυ και κανεις καφε καλυτερο απο αυτον που πινεις εξω

Δημοσ.

Εγώ κάνω με την κλασική εσπρεσιέρα-μπρίκι, μου την έφερε ένας Ιταλός δώρο. Μια χαρά το βγάζει το freddo espresso και βγαίνει τσάμπα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...