Προς το περιεχόμενο

Freddo Espresso

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφρογαλα πως? Και με τι ειδους γαλα για το τελειο? Πειτε τις δοκιμες σας που καταληξατε τελικα.

Αποστολή από το κινητό με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Εγώ με κατσικίσιο το κάνω πλήρες και βγαίνει πολύ κρεμώδες. Έχει κάτι shaker για αφρόγαλο ειδικά, αλλά και με δυνατή φραπεδιέρα γίνεται. Προϋπόθεση να είναι κρύο το γάλα. 

• Like 1
Δημοσ.

Για κρύο αφρογαλα χρειάζεται ελαφρύ (πράσινο χρωμα κουτιου) πχ νουνου φαμιλι.

Οσο πιο κρύο ειναι το γάλα τοσο καλύτερος αφρος θα γινει. Μπορείς 5-10' να αφήσεις τ γάλα μεσα στην κατάψυξη σε ενα μπρικι (όσο χρειάζεται) και μετα να το χτυπησεις καλα σε δυνατή φραπιερα ηλεκτρική.

Δημοσ.

Ναι, υπάρχει καφές  εσπρεσσο. 

Υπάρχει καφές σκόνη σε βαζάκι ή σε στικς από την Nescafe, δεν θυμάμαι και από ποιες άλλες εταιρείες. Χτυπάς (σαλεύεις που λένε και στο χωριό :-D ) και πίνεις. Αυτό μάλλον ζητάς , που δεν απαιτεί την υψηλή πίεση που χαρακτηρίζει τον espresso στην παρασκευή του. Μια μερακλού  μου έφτιαχνε τέτοιον, έστεκε σε αξιοπρεπή επίπεδα για ρόφημα ΤΥΠΟΥ espresso.

Υπάρχει και πιο "original" τύπου,  illy και αντίστοιχοι που μπαίνουν σε μηχανές, επαναγεμιζόμενες κάψουλες ή σε αυτό το μπρίκι το ειδικό για εσπρέσο, όπως και ο φρεσκοαλεσμένος που μπορεις να αγοράσεις.

Για freddo απλά πρέπει να βρεις τη δοσολογία που σου ταιριάζει.

Δημοσ.

Αγόρασα πριν μερικούς μήνες την Tassimo, μόνο για ζεστές σοκολάτες αξίζει, ο espresso της jacobs έχει άσχημη γεύση..
ενώ οποιαδήποτε κάψουλα από nespresso έχω δοκιμάσει , μου άρεσε

ειδικά στα παγωμένα , δε πίνονται απ'την tassimo...

οπότε πάω στα εβερεστ και παίρνω με 1.50 ευρω....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...