gatokoritso Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Εχω παρατηρήσει το τελευταίο καιρό ότι το 8gb φλασακι που εχω έχει αρχίζει και τα παίζει.του βάζω αρχεία και μετά από 1-2 εβδομάδες τα αρχεία γίνονται corrupted ή είναι στο αρχικό στάδιο πριν γίνουν corrupted.το θέμα είναι ότι το φλασακι το εχω μόλις 6 μήνες.έχουν εγγύηση τα φλασακια;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Βεβαιως και εχουν, αλλα δε νομιζω να περιμενεις να του αφησουν αρχεια 2 βδομαδες και να ξαναπροσπαθησουν
gatokoritso Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Τι να σου πω!υποθέτω ότι αυτοί με τα "μαγικά" τους θα το βρούνε.άλλωστε άχρηστο μου είναι τώρα.ξέρεις πόσο είναι η εγγύηση συνήθως;από το public το πήρα.ελπίζω να μην μου σπάσουν τα νεύρα...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 1-2 χρονια τουλαχιστον. Γιατι να μη σου πεσει σε καμια μπανιερα και ολως τυχαιως να ξεχασεις να τους το αναφερεις, οταν το πας πια στεγνο πισω, ενω πρωτα το καψ...εεε δοκιμασεις πριν στεγνωσει? (ελπιζω να μην εχει χαρτινα αυτοκολλητα πανω του)
gatokoritso Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Χαχαχα!χωρίς BBQ δεν παίζει να γίνει δουλειά;
TheELF Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Χμ,και εγώ είχα ένα 2GB στικάκι που έχανε/χαλούσε αρχεία και τελικά με ένα Low Level Format έστρωσε,αν δεν βαριέσαι δοκίμασε το,χάνεται ο,τι έχει πάνω και αργεί αρκετά.
gatokoritso Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μόνο με format συνέρχεται αλλά 1 μισή μήνα τώρα βαρέθηκα γραψε σβήσε τα ίδια πράγματα.κάποια στιγμή μετά επανέρχεται το πρόβλημα.
SPANK Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Άλλαξε το λοιπόν με την εγγύηση δεν αξίζει να κάθεσαι να χαλάς την ζαχαρένια σου
washcloud Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 έχουν εγγύηση τα φλασακια; ...don't you just love the classics. (Tα φλασάκια έχουν συνήθως 5 χρόνια εγγύηση απ' τις μαμάδες εταιρίες. Τα προκομμένα τουλάχιστον. Σπανιότερα, αλλά συχνότερα πάντως από ότι λένε ψέμματα οι πολιτικοί, έχουν λάιφτάιμ εγγύηση. Όσον αφορά την ελλαδιστανιστική πραγματικότητα, ενδέχεται να δει κανείς αηδιούλες του τύπου "2 χρόνια" (=το ελάχιστο προβλεπόμενο απ' τις διατάξεις τηε ΕΕ), αλλά και προκλήσεις τύπου "1ας χρόνος εγγύηση αντικατάστασης". Τεσπα, με την απόδειξη ανά χείρας, πας και διαπιστώνεις τί παίζει, στο σημείο αγοράς (και αναλόγως ενημερώσαι κι επίσημα από το site της κατασκευάστριας, κι αν χρειαστεί βάζεις φωνές με βάση αυτό, σ' αυτούς που στο πουλήσανε). Τι να σου πω!υποθέτω ότι αυτοί με τα "μαγικά" τους θα το βρούνε. ...Χα! ελπίζω μην μου σπάσουν τα νεύρα... ...ΧΑ !! (...βασικά κι εγώ το ελπίζω, αλλά ενδέχεται να παίξει νευροσπάσιμο. Το θέμα είναι να πας ψυλλιασμένη, για να είσαι η νικήτρια σε ένα πιθανό τέτοιο παιχνίδι : στο Ελλάντα, αν/όσο περισσότερο γκαρίξεις/κάνεις ζωή δύσκολη, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να γίνει η -δικαιωματική- δουλειά σου. Πώς; Το λιγότερο σε στυλ "...Ε-Ε-Ε! ...Ο-Ο-Ο! ...ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΦΛΑΣΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ 'ΔΩ!") Μόνο με format συνέρχεται αλλά 1 μισή μήνα τώρα βαρέθηκα γραψε σβήσε τα ίδια πράγματα.κάποια στιγμή μετά επανέρχεται το πρόβλημα. ...το φλασάκι ψοφάει πάντως. Γκαραντί. Και το θέμα είναι είτε να το αλλάξεις (με τον τρόπο που είπαμε, αν είσαι εντός νόμιης εγγύησης με την απόδειξη ανά χείρας - ή στη χειρότερη να το κάνεις μπλουμ κατά Τζόρτζμαν).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.