Oscar_Mike Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 παιδιά Help! Θέλω να φτιάξω ένα διάγραμμα αξόνων x,y στο excel (2007), να δώσω 5 τιμές στον x, 5 τιμές στον y και να μου βγάλει τα σημεία στο διάγραμμα! μπορεί να είναι απλό αλλα επειδή δεν είχε χρειαστεί μέχρι τώρα να κάνω κάτι αντίστοιχο, δεν το κατέχω!!! πείτε αναλυτικά σαν να μιλάτε σε 5χρόνο "πήγαινε στα διαγράμματα (πχ διασποράς), πατα εκεί, βάλε το x εκεί το y εκεί τις τιμές εκεί, μετά πατα αυτό... κλπ!)
flik Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Έστω έχεις δυο στήλες A,B. Στην A βάζεις τις τιμές του X στην B του Y. Πχ για το σημείο (0,5) βάζεις A1=0 και B1=5. Μετά επιλέγεις τις δύο στήλες αυτές και όταν είναι επιλεγμένες πατάς εισαγωγή-διάγραμμα διασποράς. Με δεξί κλικ πάνω στα σημεία επιλέγεις τύπο,χρώμα κτλ.
Oscar_Mike Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Σε ευχαριστώ πολύ!!! Όλα ok, δεν μπορώ όμως να αλλάξω το σχήμα και το χρώμα κάθε σημείου... πατάω δεξί κλικ σε ένα σημείο αλλα σε καμια από τις επιλογές δεν βρίσκω αυτή τη δυνατότητα, προφανώς κάνω κάτι λάθος, αν θυμάσαι που πας ακριβώς θα σου ήμουν ευγνώμων!
Oscar_Mike Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 DrLo πολύ καλο! έχει βράσει τόσο πολύ το κεφάλι μου αυτή τη στιγμή που δεν σκέφτηκα να δω κάποιο tutorial στο youtube! όλα ok το έχω φτιάξει το διάγραμμα, θέλω όμως κάθε σημείο να έχει άλλο χρώμα ή τουλάχιστον άλλο σχήμα, (κουκίδα το ένα, αστερίσκος το άλλο, τετραγωνάκι το άλλο κλπ) αυτό πως μπορώ να το κάνω? sorry παιδιά αν είναι χαζές οι ερωτήσεις αλλα έχω κάψει τα εγκεφαλικά μου κύτταρα με αυτή την εργασία και για το διάγραμμα που είναι στο τωρα στο τέλος δεν έχω δυνάμεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.