Προς το περιεχόμενο

Προγραμματιστής υποστηρίζει ότι η Apple του έκλεψε μία υλοποίησή του


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο ασύρματος συγχρονισμός των iOS συσκευών με το iTunes ήταν μία από τις πολυαναμενόμενες λειτουργίες για τους κατόχους φορητών συσκευών της Apple. Για το λόγο αυτό η εταιρεία πραγματοποίησε τις επιθυμίες των πελατών της ενσωματώνοντας τη συγκεκριμένη δυνατότητα στο iOS 5. Ένας από τους δυσαρεστημένους της είδησης φαίνεται να είναι κάποιος προγραμματιστής ο οποίος υποστηρίζει ότι η Apple έκλεψε την προσπάθειά του με την παραπάνω δυνατότητα.

 

Ο Greg Hughes είχε υποβάλει μια εφαρμογή στο App Store με τη δυνατότητα ασύρματου συγχρονισμού των iOS συσκευών με το iTunes, παρ΄όλα αυτά δεν έγινε αποδεκτή από την Apple καθώς υπερέβαινε τους κανόνες της.

 

Αν και η εφαρμογή του συγκεκριμένου προγραμματιστή δεν έγινε αποδεκτή στο App Store, ο ίδιος την κατέθεσε στο Cydia με τιμολόγηση στα $10 δολάρια καθιστώντας εφικτό τον ασύρματο συγχρονισμό του iPhone με το iTunes ανεπίσημα. Η εφαρμογή πούλησε πάνω από 50.000 αντίτυπα.

 

Αν και η λειτουργία που ανέπτυξε η Apple μπορεί να υλοποιηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους σε σχέση με την ιδέα του Hughes, ο τελευταίος δήλωσε σοκαρισμένος μετά την επίσημη παρουσίαση του iOS 5 καθώς χαρακτήρισε “άδικο” το γεγονός οι εταιρείες να εμπνέονται από τους ανεξάρτητους προγραμματιστές για τις νέες δυνατότητες του λογισμικού τους.

 

Link.png Site: gizmodo.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εντάξει...εδώ έχει άδικο ο προγραμματιστής...γιατί μπορεί η apple να σχεδίαζε αυτήν την καινοτομία από πολύ πριν και δεν ήθελε να βγει στην φόρα μέσο του appstore...ως χρηστης iphone και εγώ και μάλιστα jb έχω αγοράσει το tweak αυτό από τον συγκεκριμένο για 10 $...και από ότι βλέπω έβγαλε πολλές χιλιάδες για αυτό του το επίτευγμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Fail για την Apple. Θα μπορούσε απλά να αγοράσει την ιδέα / προϊόν και να είναι και οι δύο ευχαριστημένοι.

 

Καταλαβαίνω πως η Apple δεν ήθελε να κυκλοφορήσει τέτοια εφαρμογή για τις τρέχουσες εκδόσεις για να μπορέσει να προμοτάρει το sync σαν νέο feature του iOS 5.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλα του κανανε.

Τολμησε να δημιουργησει, ακουσον ακουσον, κατι που οι μικροι θεοι της τρισμεγιστης εταιριαρας του κοσμου, το ειχαν σκεφτει.

Αισχος ο ιεροσυλος.

Θα επρεπε να ντρεπεται.

Και πολλα εβγαλε μαλιστα.

-- Τελος ειρωνιας --

 

Εχω iphone, μ'αρεσουν τα προιοντα της apple, αλλα ελεος πια με αυτην η επανασταση που ευαγγελιζεται με καθε νεα αναβαθμιση και νεο προιον.

Δεν ειναι τιποτα παραπανω απο επανασταση του αυτονοητου και απορω πως ενας προγραμματιστης ο οποιος μπορει να αφιερωσε ατελειωτες ωρες του προσωπικου του χρονου και ποιος ξερει τι στερησεις περασε (χρονου, χρηματων, οικογενειας, φιλων, κλπ) για να δημιουργησει κατι και ολοι απαρνηθηκατε επιλεκτικα τον καπιταλισμο (πολλα εβγαλε κλπ). Λες και αυτος δεν θα επρεπε να εχει προσβαση σε ενα τεραστιο καταναλωτικο κοινο ενω στην ουσια εφαγε μπλοκο απο την apple, η οποια απλως εκβιαζει (εκ νεου) το χειροκροτημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι fail ωρε;; Πάτε καλά;; Σιγά την πρωτότυπη ιδέα το wifi sync που έχει και δικαιώματα!!Μήπως το έκανε και πατέντα;; Μια χαρά λεφτάκια έβγαλε ο τυπάς (καλύτερα και απο το να ήταν στο app store αφού δεν του κρατάγαν κανένα ποσοστό) αλλά ας χαλαρώσει!!

Η apple έβαλε και το personal hotspots ---> αντέγραψε το mywi ας βγει να κλάψει και αυτός! ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ!! Είπαμε haters αλλά θα καραφλιάσουμε εδω μέσα!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απο την στιγμη που δεν χρησιμοποιησανε κωδικα απο το app του δεν βλεπω για ποιον λογο ενοχληθηκε.

Αυτο ελειπε να αρχισουμε να βαζουμε πατεντες και πνευματικα δικαιωματα στις Ιδεες..οh wait..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ο τελευταίος δήλωσε σοκαρισμένος μετά την επίσημη παρουσίαση του iOS 5 καθώς χαρακτήρισε “άδικο” το γεγονός οι εταιρείες να εμπνέονται από τους ανεξάρτητους προγραμματιστές για τις νέες δυνατότητες του λογισμικού τους.

 

Link.png Site: gizmodo.com

 

να ηταν και η πρωτη φορα... :rolleyes:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν του πήρανε και κώδικα (τουλάχιστον δεν ισχυρίζεται αυτό). Με την ίδια λογική κι εγώ είχα στο μυαλό μου ένα eshop με φτηνά πράγματα, να πάω να κάνω μήνυση στο groupon και το skroutz? Πάντως το παιδί μια χαρά γνωστός έγινε. Φανταστείτε ότι τον ακούσαμε μέχρι κι εδώ στην Ελλάδα, ενώ κανονικά ούτε την υπαρξη του δε θα ξέραμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και 500.000 μαύρα και μιλάει!

μήπως να του κάνει μια μήνυση και η γκουγκλ ή όποιος άλλος έχει ασύρματο συγχρονισμό;

και γιατι ας πούμε δεν έκαναν μήνυση αυτοί που είχαν φτιάξει στο cydia την δυνατότητα να έχεις background στο μενου στην apple όταν αυτη το ενσωμάτωσε πλεον στο ios;

 

ειναι αστεια πραγματα αυτα, απλα ολοι μυριστήκαν πως η apple ειναι το καλαθι με τα χρυσα αυγα πλεον (δεν ξερω για ποσο καιρο) και θελουν να προλαβουν οσο προλαβαινουν. τωρα που το σκεφτομαι, παιζει να ειναι κανενας ελληνας πολιτικος το τυπακι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω ότι το εξήγησαν μια χαρά οι προηγούμενοι φίλοι. Αυτό που ισχυρίζεται ότι του έκλεψαν μόνο συγκεκριμένο δεν είναι για να πατενταριστεί και είναι αστείο να θεωρεί πως του έκλεψαν την "ιδέα" για ασύρματο συγχρονισμό, μια ιδέα που προφανώς προυπήρχε πριν αυτή κατέβει στο φωτισμένο εγκέφαλό του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τωρα δηλαδη θα εχουμε νομικη υποθεση και εξωδικασιτκο συμβιβασμο με πολλα εκατομμυρια να περιμενουν στην ουρα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...