KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 καλησπερα παιδες...εχω εναν εξςτερικο σκληρο western digital ο οποιος ειναι μεσα στην εγγυηση. τον πηρα περιπου πριν εναν χρονο. αλλα αντιμετωπιζει ενα προβλημα και θελω να τον αντικαταστησω με καινουργιο..μπηκα στο σαιτ της εταιρεια και ειδα ητανε μεσα σε εγγυηση και οτι μπορω να τον αλλαξω..τον σκληρο τον ειχα αγορασει απο τον κοτσοβολο. αλλα την αποδειξη την εχω χασει. εχω μονο το κουτι απτον σκληρο. τι πρεπει να κανω τωρα για να μου φερουνε αλλον?
SPANK Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Αν δεν έχεις την απόδειξη δεν νομίζω οτι μπορείς να κάνεις και πολλά. Πήγαινε και ρώτα στον κοτσόβολο μήπως σου είχαν κόψει ονομαστικά την απόδειξη και μπορούν να την ξανα εκτυπώσουν. Τι πρόβλημα εχεις μήπως μπορούμε να βοηθήσουμε ?
The_Judas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Αν δεν έχεις την απόδειξη δεν νομίζω οτι μπορείς να κάνεις και πολλά. Πήγαινε και ρώτα στον κοτσόβολο μήπως σου είχαν κόψει ονομαστικά την απόδειξη και μπορούν να την ξανα εκτυπώσουν. Μια άλλη επιλογή είναι να επικοινωνήσει απευθείας με την WD. Θα τον στείλει ταχυδρομικά στα κεντρικά τους γραφεία στην Ε.Ε και θα τον αντικαταστήσουν αυτοί.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Αν δεν έχεις την απόδειξη δεν νομίζω οτι μπορείς να κάνεις και πολλά. Πήγαινε και ρώτα στον κοτσόβολο μήπως σου είχαν κόψει ονομαστικά την απόδειξη και μπορούν να την ξανα εκτυπώσουν. Τι πρόβλημα εχεις μήπως μπορούμε να βοηθήσουμε ? κλικαρει ο δισκος μου αγορινα..και εχω δοκιμασει με ολα τα προγραμματα για να τον φτιαξω (hdd regenerator, diskwipe, western digital lifeguard)...αλλα τιποτα...και πιστευω οτι θα ηταν καλυτερο να τον στειλω πισω
antonl Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δες αυτό που πε ο SPANK. Ζήτα επανεκτύπωση της απόδειξης. Πριν να δυο χρόνια μου χε χρειαστεί για παρόμοιο λόγο απ τον Κωτσόβολο και πάλι και μου τη δώσαν.
lexmark Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 καλησπερα παιδες...εχω εναν εξςτερικο σκληρο western digital ο οποιος ειναι μεσα στην εγγυηση. τον πηρα περιπου πριν εναν χρονο. αλλα αντιμετωπιζει ενα προβλημα και θελω να τον αντικαταστησω με καινουργιο..μπηκα στο σαιτ της εταιρεια και ειδα ητανε μεσα σε εγγυηση και οτι μπορω να τον αλλαξω..τον σκληρο τον ειχα αγορασει απο τον κοτσοβολο. αλλα την αποδειξη την εχω χασει. εχω μονο το κουτι απτον σκληρο. τι πρεπει να κανω τωρα για να μου φερουνε αλλον? Σορρυ, αλλά δεν άντεξα. Τεχνικός και να μην κρατάς αποδείξεις από κομμάτια που παίρνεις; Και άλλα πολλά, αλλά είναι βράδυ και βαριέμαι λίγο... Σαν να μου φαίνεται ότι ο pc_expert έχει δίκιο στο τελευταίο του topic
luminociter Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Γιατί δεν το στέλνεις απλά στην WD;; Θα μπλέξεις με τισ εδώ αντιπροσωπίες και τα καταστήματα. Εκοίνοι θα σσου κάνουν απευθείας αντικατάστασηη και θα στο επιστρέψουν χωρλης πολλές ερωτήσεις. Το μόνο που πρέπει να πληρώσεις είναι τα 4-5 euro για να το στείλεις. Δεν χρειάζονται απόδειξη και ούτε επικοινωνούν με το κατάστημα. Το κατάστημα να ξέρεις μπορεί να μην έχει ίδιο να σου δώσει οπότε θα περμένεις πολύ.... ή θα σου κάνουν πιστωτικό. (που στην προκειμένη περίπτωση σε συμφέρει!)
ntouzieras Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 αν δεν βρισκουν την αποδειξη απο τον κωτσοβολο, δες ποτε πρωτοκυκλοφορησε το μοντελο του δισκου σου, αν ειναι κοντα στην ημερομηνια αγορας σου θα ειναι ουτως ή αλλως εντος εγγυησης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.