Προς το περιεχόμενο

Σταμπα σε δικο μου μπλουζακι

ExTaCy1337

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, εχω ενα t-shirt απο τα bershka ενα μπλε που απο μπροστα εχει εναν θωρακα σαν σταμπα (το λεω μπας και το εχει κανεις το συγκεκριμενο γιατι το εχω δει και σε αλλους για να μας πει και τι ειναι αν ειναι 100% βαμβακι κτλ γιατι εκοψα την μουφα που εγραφε πανω τι ειναι.

και απο πισω ξεβαψε σαν να επεσε χλωρινη σε μερικα μικρα σημεια :/

Και θελω να βαλω καμια περιεργη σταμπα να μην φενονται αυτα ειναι καμια 5-6 αλλα ειναι σε διαφορετικα σημεια :(

Μου αρεσει πολυ η μπλουζα ομως, ξερετε Σαλονικα που θα βρω να μου το κανουν και ποια θα ειναι η τιμη για σταμπα σε ηδη υπαρχον μπλουζα?

Δημοσ.

Ξερετε τιμες? Ειχα κανει μια μπλουζα στην ναυαρινου μεσα σε ενα μαγαζι και το μπροστα το σχεδιο που το ειχανε αυτοι μεσα στα βιβλιαρακια ζει ακομα, μια φωτογραφια που τους εδωσα απο το ιντερνετ να την βαλουν για την πλατη εχει γινει σαν της μαιμους τα οπισθια :P

Δημοσ.

αχ θελω και εγω να φτιαξω ενα μπλουζακι αλλα φοβαμαι μην βγει σκατα και μετα τι να το κανω.

στο στο the mall athens που εχει ενα μαγαζι εχει παει κανεις?

Δημοσ.

Εγώ πήρα από εδώ πριν 6 μήνες περίπου 3 μπλουζάκια,τους είπα τι θέλω,τους έστειλα την φωτογραφία που ήθελα σε κάθε μπλουζάκι σε όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα και μέσα σε 3-4 μέρες τα είχα,σε καλή ποιότητα.

http://www.rozgourounaki.gr/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...