Προς το περιεχόμενο

Καρέκλα γραφείου

gkwa1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Θέλω να αλλάξω την καρέκλα στο γραφείο μου έχω δει αρκετές στο internet αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω εύκολα.

Για πείτε μου την γνώμη σας, υπάρχει κάποιο κατάστημα στην Αττική που να έχει σε έκθεση αρκετές?

Δημοσ.

Από το ΙΚΕΑ είναι αυτή που έχω και δεν έμεινα ικανοποιημένος δεν είναι στην ποιότητα που ψάχνω...

Δημοσ.

Eπίσης dromeas (νομίζω ο μόνος που κατασκευάζει με χυτοπρεσαριστό αλουμίνιο), Δελούδης (herman miller ίσως οι καλύτερες καρέκλες παγκοσμίως αλλά τσούζουν)

Δημοσ.

Για τις καρέκλες στο πλαίσιο έχει κανείς άποψη?

Eπίσης dromeas (νομίζω ο μόνος που κατασκευάζει με χυτοπρεσαριστό αλουμίνιο), Δελούδης (herman miller ίσως οι καλύτερες καρέκλες παγκοσμίως αλλά τσούζουν)

dromeas, καρέκλα θέλω να αγοράσω και όχι να βάλω υποθήκη το σπίτι, πραγματικά είναι πανάκριβος...

Δημοσ.

Για τις καρέκλες στο πλαίσιο έχει κανείς άποψη?

dromeas, καρέκλα θέλω να αγοράσω και όχι να βάλω υποθήκη το σπίτι, πραγματικά είναι πανάκριβος...

Kοίτα επειδή έχω καεί από καρέκλες των 100€ practicer & ikea θα το έψαχνα λίγο στα 114€ για να πάρω αυτή

http://eshop.dromeas.gr/product.php?productid=16297&cat=565&page=1

Εκτός αν το budget είναι πιο χαμηλο...

Δημοσ.

Και εγώ έχω καεί για αυτό έγραψα και εδώ, προτιμώ το styl διευθυντικής διότι είμαι ψηλός και γουστάρω και λίγο lux καταστάσεις στα 149 βρήκα στο πλαίσιο μία καλή αλλά...

Δημοσ.

ευτυχώς που "αγανάκτησες!" :mrgreen:

θα "έριχνεςς έξω" τα "μέτρα" :-D

.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...