Προς το περιεχόμενο

Αγορά laptop

Theodore1890

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!

Ενδιαφέρομαι για καινούργιο laptop και θα ήθελα να ακούσω γνώμες αν είναι εύκολο πάνω σε λεπτομέρειες στα εξής μοντέλα:

Acer Aspire AS5750G-2414G64Mnkk

HP Pavilion DV6-6002ev

Acer Aspire 5740G-626G64BN

Acer Aspire 5942G-726G64Bn

Acer Aspire AS5750G-2634G75Mnkk

ASUS X53SV-SX103V

HP Pavilion DV6-6003ev

Πάνω κάτω μου φαίνονται τα ίδια οπότε οι λεπτομέρεις θα κρίνουν το αποτέλεσμα, όπως, εγγύηση και σέρβις, οθόνη (πλήρης άγνοια), θερμοκρασίες, θόρυβος, ποιότητα κατασκευής, και ότι άλλο μπορεί να φανεί χρήσιμο.

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Εγω σου προτεινω το 6002ev.Πολυ δυνατη καρτα γραφικων,υπεροχη led οθονη,κατασκευη απο αλουμινιο και καινουργιος i5 επεξεργαστης.Εγω αγορασα επεκταση 3 χρονια απο multirama και ενα coolerpad συνολο 950Ε.

Δημοσ.

Το δικό μου 6002ev από θόρυβο τπτ. Για θερμοκρασίες ακόμα δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί όπως έγραψα κ σε άλλο topic δεν το δοκίμασα κάτω από απαιτητικές συνθήκες

Πάντως για να πω κ την αλήθεια....ακούω ότι τα hp γενικά με τον σκληρό τους δεν τα πάνε κ καλά (τουλάχιστον πολλά από τα περσινά κ προπέρσινα μοντέλα τους). Βέβαια έχοντας τα 3 χρόνια εγγύηση είμαι καλυμμένος γι αυτό το διάστημα B)

Δημοσ.

Το πηρα εχθες και δεν μπορω να σου πω πολλα για θερμοκρασιες.Το μονο που εχω παρατηρησει ειναι οτι μολις το βαλεις στο ρευμα και ενεργοποιησεις την ati 6770 λειτουργει ασταματητα ο ανεμιστηρας ακομα και σε σερφαρισμα στο διαδκτυο.Απο θορυβο παει πολυ καλα,ακουγεται ομως λιγο παραπανω οταν δουλευει στο full ο ανεμιστηρας.Μολις παιξω κανενα cod θα σου πω και για θορυβο και για θερμοκρασιες.

Δημοσ.

Η led οθονη του ειναι παρα πολυ καλη.Στο φως της ημερας λογω glossy μαλλον θα εχει πολλες αντανακλασεις,αλλα εμενα δεν με ενοχλει επειδη δεν μετακινουμε πολυ.Εξαλλου πολυ λιγα λαπτοπ εχουν ματ οθονη στις μερες μας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...