papajo_r Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 link για την εποχιακή δουλειά στην αγγλία? η για την ελληνική κοινότητα εκεί? Αν θες για την εποχιακή δουλειά όσο για την ελληνική κοινότητα μπορώ να σου το δώσω.. αλλα δες το σαν πρόκληση το link της εποχιακής δουλειάς είναι μέσα στο forum του μπλα μπλα .. της κοινότητας φαντάζομαι εύκολα βρίσκεται στο internet.. Αν δεν μπορέσεις να βρείς τότε μάλλον θα τα βρείς σκούρα τα πράματα και εκεί γιατί εκεί θα συναντήσεις πολύ μεγαλύτερες προκλήσεις από την συγκεκριμένη...
not87not Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Η εταιρια που μιλουσα χθες,με πηρανε τηλ, ειναι η http://www.ctshirts.co.uk η ταχυτερα αναπτυσομενη στην βρετανια στο αντρικο ντυσιμο με 500 υπαλληλους. Τους εστειλα 3 σελιδες με ιδεες,προτασεις,παρατηρησεις ολα φυσικα προσαρμοσμενα στην βρετανικη πραγματικοτητα.Επειδη εχω ψαξει πολυ το ολο θεμα,απο μακρυα μυριζομαι τις μουφες αγγελιες.Α! και σχεδον παντα στελνω το βιογραφικο κατευθειαν απο το site της εταιριας στην ενοτητα careers.
papajo_r Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 και σε δέχτηκαν ? τι τίτλο έχει η θέση? EDIT: ξόδεψα λίγο χρόνο για να δω τι θέσεις εργασίας προσφέρει η συγκεκριμένη εταιρία.. και λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω (το κάνω μονο για να σε προσγειώσω για να μην φας τα μούτρα σου) αλλα όλες οι θέσεις ζητάνε προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 ετών η πτυχίο σχετικό (μάλιστα σε μερικές σημειώνουν ότι λόγο μεγάλης ζητήσης θα επιλεγουν μονο αυτοί που υπερβαίνουν τα ελάχιστα προσόντα.. ) μονο μια θέση ίσως μπορείς να καλύψεις αυτή του Customer Services Representative (τηλεφωνητής) αλλα και εκεί ζητάνε προϋπηρεσία απλά δεν λένε συγκεκριμένα για ποσα χρονια.. επίσης ζητάνε να μπορείς να γράψεις τουλάχιστον 30 λέξεις ανά λεπτο (λέξεις όχι γράμματα) να ξέρεις γερμανικά και να γραφεις άπταιστα αγγλικά μεταξύ άλλων... Δεν βρήκα καμια θέση που να είναι σχετική με επαγγελματικές ιδέες πέρα από αυτή του Merchandise administrator αλλα αυτή ζητάει πτυχίο απαραίτητα.. EDIT2: κάτι διάβασα πιο πριν που έλεγες ότι καμια εταιρία από αυτές που μίλησες δεν κόλλησε στο πτυχίο.. όταν θα σε απορρίπτουν δεν πρόκειται ποτε να σου συμπεριφερθούν άσχημα ούτε να σε προσβάλουν ούτε γενικά να σου πούνε ότι δεν σε θεωρούνε ικανό για την θέση ... θα σου πουνε "ναι μεν αλλα" πάντα.. δηλαδή πχ ότι βρίσκουν πως έχεις κάνει διαφορα ενδιαφέροντα πράματα αλλα η θέση έχει μάλλον καλυφθεί από ένα άτομο που πληρεί ακριβώς τις προϋποθέσεις και θα σε έχουν υπόψιν τους για μελλοντικές ανάγκες.. η ότι τα αγγλικά σου το ντύσιμο σου το φύλλο σου δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους.. και διαφορα τέτοια..
elias23 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 μην εστιάζεις σε λεπτομέρειες.. δεν θα κανει αυτην θα κανει καποια αλλη δουλεια ..βοηθα με χρησιμες πληροφοριες..τα υπολοιπα για τον εαυτο σου
papajo_r Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Αυτό κανω.. εγώ σου λέω απλά πως έχουν τα πράματα.. αν δεν σου αρέσουν δεν φταίω εγώ και μην τα θεωρήσεις ως επίθεση... Μια επίσης καλή κίνηση θα ήταν να ψάξεις εταιρίες που δουλεύουν σε συγκροτήματα η ουρανοξύστες -από απλά δικηγορικά γραφεία μέχρι την HP- και να ζητήσεις να εργαστείς ως mailer (το άτομο που θα μοιραζει την εισερχόμενη αλληλογραφία στους εργαζομενους μέσα στο συγκρότημα) Η συγκεκριμένη δουλειά είναι εύκολη..δεν έχει τρελες απαιτήσεις οποτε λογικά παίρνουν κόσμο.. με τον μισθό μπορείς να επιζήσεις δεν είναι δύσκολη και μπορείς να κανεις καλές γνωριμίες -θα έχεις πάρε δώσε ακόμη και με τον πρόεδρο ίσως- με αποτέλεσμα σιγά σιγά να προβιβαστείς και σε άλλες θέσεις -άσχετες με το mailing- (με τον καιρό βεβαια)
michael92 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Και η Αγγλία σε 4-5 χρόνια θα είναι σαν και εμάς δυστυχώς, πάντως εκεί που μη δοκιμάσεις με τπτ είναι στις ΗΠΑ διότι είναι ήδη χειρότερα από ότι εμείς. Με 40 εκατομμύρια άστεγους και τα πτυχία να θυμίζουν καταστάσεις 1999 στη χώρα μας όπου οι φοιτητές δεν μπορούσαν να βρουν δουλειά. Έχω διαβάσει και για άτομα στις ΗΠΑ που βγάζουν μόλις 800$ το μήνα . Νομίζω η κατάσταση είναι πλέον παγκόσμια, αν έχεις ταλέντο όμως όπου και να είσαι (Η Ελλάδα εξαιρείται για προφανείς λόγους ) κάτι καλό θα βρεις... Καλή επιτυχία λοιπόν...
UpToDate_ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Και η Αγγλία σε 4-5 χρόνια θα είναι σαν και εμάς δυστυχώς, πάντως εκεί που μη δοκιμάσεις με τπτ είναι στις ΗΠΑ διότι είναι ήδη χειρότερα από ότι εμείς. Με 40 εκατομμύρια άστεγους και τα πτυχία να θυμίζουν καταστάσεις 1999 στη χώρα μας όπου οι φοιτητές δεν μπορούσαν να βρουν δουλειά. Έχω διαβάσει και για άτομα στις ΗΠΑ που βγάζουν μόλις 800$ το μήνα . Νομίζω η κατάσταση είναι πλέον παγκόσμια, αν έχεις ταλέντο όμως όπου και να είσαι (Η Ελλάδα εξαιρείται για προφανείς λόγους ) κάτι καλό θα βρεις... Καλή επιτυχία λοιπόν... >-USA Total population: 308,745,538 -Total Number As many as 3.5 million people experience homelessness in a given year (1% of the entire U.S. population or 10% of its poor), and about 842,000 people in any given week. Most were homeless temporarily. The chronically homeless population (those with repeated episodes or who have been homeless for long periods) fell from 175,914 in 2005 to 123,833 in 2007.
IOSTEFO Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Για όποιον ενδιαφέρετε για καλοκαιρινή δουλειά όπως είπε και ο papajo_r και μετά ψάχνετε για κάτι καλό. http://ottoworkforce.eu/en/vacancies
papajo_r Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Και η Αγγλία σε 4-5 χρόνια θα είναι σαν και εμάς δυστυχώς, πάντως εκεί που μη δοκιμάσεις με τπτ είναι στις ΗΠΑ διότι είναι ήδη χειρότερα από ότι εμείς. Με 40 εκατομμύρια άστεγους και τα πτυχία να θυμίζουν καταστάσεις 1999 στη χώρα μας όπου οι φοιτητές δεν μπορούσαν να βρουν δουλειά. Έχω διαβάσει και για άτομα στις ΗΠΑ που βγάζουν μόλις 800$ το μήνα . Νομίζω η κατάσταση είναι πλέον παγκόσμια, αν έχεις ταλέντο όμως όπου και να είσαι (Η Ελλάδα εξαιρείται για προφανείς λόγους ) κάτι καλό θα βρεις... Καλή επιτυχία λοιπόν... Δεν ξέρω που βρήκες τα στοιχεια που λες.. εγώ πάντως θεωρώ παρατραβηγμένα αυτά που λες οι αμερικανοι παιρνουν απίστευτα χρήματα.. βεβαια έχουν πολύ μεγαλύτερες καταναλωτικές ανάγκες.. μισθός εργάτη μπορεί να είναι άνετα 2000$ την ΕΒΔΟΜAΔΑ Αλλα όσο παράλογο και να φαίνεται αυτά τα λεφτά προσφέρουν μια μικρομεσαία ζωή στην αμερική.. ειδικά αν έχεις παιδιά ίσως να μην είναι και τίποτα... γιατί στην αμερική ότι θεωρούμε χλιδή εμείς εκεί είναι στάνταρ (έτσι κινείται η οικονομία τους) δηλαδή το παιδί θα πάει έστω ένα κολέγιο της "πλακας"* (= χαλαρά 40.000$ αποταμίευση μονο για αυτό τον σκοπό ) κτλ Το τελευταίο πράγμα που θα κάνουν οι αμερικανοι είναι να αφήσουν το labor (τους εργάτες και τις χαμηλές τάξεις) χωρίς ρευστό! έτσι θα πεθάνουν την άλλη μέρα.. αν δεν πάνε στα εστιατόρια οι εργάτες δεν αγοράσουν το δεν πάρουν slimwaste, τηλεόραση δεν δουλεύει η μηχανή τους.. γιατί στηρίζηται στην κατανάλωση όπως κάθε καπιταλιστικό κράτος.. μην κοιτάς εμάς.. εμάς μας ξεζουμίζουν 1) επειδή θέλουν να μας αχρηστεύσουν εντελώς για να ξεπουληθούμε 2) επειδή οι μισοί είναι πουλημένοι για τον σκοπό "1)" και οι άλλοι μισοί πολιτικοί ανίκανοι εντελώς.. Ένα απλό παράδειγμα το κράτος χρωστάει έχουμε κρίση.. μια από τις πολλές λύσεις δεν είναι να ανεβάσεις τον ΦΠΑ (= ο κόσμος + επιχειρήσεις να αγοράζουν λιγότερο) μειώνεις τον ΦΠΑ με αποτέλεσμα να αυξάνεται η κίνηση και να παίρνεις ΠΟΛΛΑ "μικρά" ΦΠΑ αντι πολύ λίγα αλλά μεγαλα ΦΠΑ δεν χρειάζεται να είσαι οικονομολόγος για να το σκεφτείς αυτό... και οι ίδιοι το ξέρουν.. απλά δεν έχουν σκοπό να αναστήσουν την αγορά να την τινάξουν θέλουν.. Να γυρίσω στους αμερικανους αυτοί κλαίνε τώρα γιατί έχουν μικρά προβληματάκια.. δεν έχουν μερικοί πια οδοντιατρική κάλυψη και ασφάλεια ζωής από την δουλειά (ναι αυτά ήταν στάνταρ κάτι σαν το ικα σε εμάς.. ) και διαφορες πολυτέλειες μειώνονται για κάποιες πολύ χαμηλές κατηγοριες (πχ ανειδίκευτοι εργάτες) *Της πλακας για τα δικά τους δεδομένα.. σε σύγκριση με τα δικά μας θα είναι μια αρκετά αξιοπρεπής σχολη..
not87not Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 papajo έγραψες αρκετα ενδιαφεροντα μηνυματα.μενεις στην αγγλια?εργαζεσαι εκει?ο τοξοβολος αν θυμαμαι καλα απο προηγουμενα ποστ εργαζεται στην αγγλια. michael92 ειναι δυνατον η αγγλια να γινει σαν την ελλαδα?η αγγλια ειναι απο τις ισχυροτερες χωρες του κοσμου,ειναι οργανωμενη,με υποδομες και κυριως με βαρια βιομηχανια.εχει δηλαδη τη δυνατοτητα μετα απο μια κριση(φυσιολογικο να υπαρχει μια κριση καθε μερικα χρονια) να ανακαμψει γρηγορα.το ιδιο ισχυει και για τις ηπα.τωρα αν τη συγκρινεις με την ελλαδα που ετοιμαζεται για πτωχευση τοτε τι να πω..σ ευχαριστω παντως.
papajo_r Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 @not87not Έχω πει σε προηγούμενο post ότι δεν μένω αγγλία έχω πάει αγγλία (και σε αλλα μέρη ) και έχω μείνει στο εξωτερικό πιο πρόσφατα στην γερμανία
Apoll Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Αν το όλο θέμα είναι για δουλειά καλοκαιρινούς μήνες, μήπως να οργανωθείς για βίζα σε Αυστραλία; Μακράν πιο καλά από εδώ (Αγγλία) με τρομερές ευκαιρίες για μόνιμη εγκατάσταση. Η κατάσταση Αγγλία δεν είναι τόσο πιο καλή από όσο η Ελλάδα. Ιδίως Λονδίνο = Αθήνα. Από εκεί και μετά πιο έξω τα πράγματα είναι κάπως πιο καλά. Και οι 500,000 απολύσεις στο δημόσιο δεν έχουν ακόμα ξεκινήσει..... Όσον αφορά πτυχεία κλπ μην ακούς κανέναν ούτε να συγκρίνεις με Ελλάδα. Αν είσαι καλός στην δουλειά σου και έχεις όρεξη για δουλειά "the sky is your limit". Το πιο δύσκολο είναι να μπεις στο σύστημα, από εκεί και μετά δεν υπάρχει πρόβλημα. Και όσον αφορά γνώσεις και πτυχεία Αγγλικής, δεν παίζουν κάποιο ρόλο. Δεν είχα τίποτα σχετικά και δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα τα 10 χρόνια που είμαι εδώ. Όσον αφόρα NI πρέπει να πας όπου λέει παραπάνω, φόροι κλπ (γιατί έχεις το NHS σε δική του κατηγορία είναι αυτοματοποιημένοι εδώ. Τα πληρώνεις όλα πριν πάρεις το μισθό Εκτός αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας. Επίσης άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού (current account) είναι απαραίτητο και από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνεις,
not87not Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Papajo διάβασα ότι δεν έχεις ζήσει αγγλία αλλά έγραψες τόσα που θεώρησα ότι ίσως δούλεψες εκεί κάποτε.Τώρα αν αυτα που έγραψες τα άκουσες κάπου, προσωπικα δεν μπορώ να τα πάρω της μετρητοίς(χωρίς παρεξήγηση) .Πχ ο Τοξοβολος και ο Apoll που δουλεύουν εκεί, γράφουν ότι αν αξίζεις προχωράς και χωρίς πτυχίο(ανάλογα το επαγγελμα βέβαια) Τώρα απαντήσεις του τύπου "Η Αγγλία θα γίνει στην ελλάδα,θα φας λα μούτρα σου" εμένα δε μου λένε τίποτα.Πρόκειται για απόφαση ζωής και καλύτερα να ακούμε όσους εργάζονται εκεί
gnsX Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 2000$ την ΕΒΔΟΜΑΔΑ ο ΕΡΓΑΤΗΣ στις ΗΠΑ !!! Οι μισθοί των υπήρεηρώων papajo ξέρεις πόσο είναι; πχ ο Captain America πόσα παίρνει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα