invisiblesurfer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Καλημερα σας, Εχω το εξης προβλημα. Οταν ανοιγω τη βρυση του νεροχυτη στην κουζινα ή/και του νιπτηρα στο μπανιο (οχι απαραιτητα ταυτοχρονα), βγαινουν νερα απο την τρυπα της αποχετευσης της μπανιερας. Μενω σε ενα νεο διαμερισμα και οταν πρωτομπηκα δεν υπηρχε κανενα προβλημα, μεχρι που συνεδεσα τον νεροχυτη στην κουζινα. Απο τοτε αρχισαν να βγαινουν τα νερα στο μπανιο. Ειναι χαρακτηριστικο οτι πχ οταν πλενω τα πιατα στην κουζινα βγαινει σαπουναδα στη μπανιερα, μαζι με τα απονερα του πλυσιματος. Χρειαζομαι αμεσα βοηθεια η συμβουλες γιατι δεν βρισκω υδραυλικο σημερα Κυριακη και αυριο ειναι αργια (ειμαι στην Γερμανια). Ευχαριστω προκαταβολικα.
PCharon Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μάλλον και τα τρία σημεία συνδέονται σε ένα όχι ιδιαίτερα φαρδύ (ή όχι αρκετά κατηφορικό) σωλήνα πριν καταλήξουν στο κεντρικό σωλήνα αποχέτευσης, με αποτέλεσμα - ίσως και λόγω βρωμιών που έπεσαν από τα πιάτα και ψιλοβούλωσε - να γίνεται επιστροφή στο χαμηλότερο/κοντινότερο στο πρόβλημα σημείο, τη μπανιέρα. Η μόνη προσωρινή λύση που σκέφτομαι είναι να δοκιμάσεις αποφρακτική σκόνη στη μπανιέρα (γιατί προφανώς η μπανιέρα είναι πιο κοντά στο σημείο που κολώνει το νερό κι έχει και απευθείας σύνδεση αντίθετα με νεροχύτη/νιπτήρα) ή εναλλακτικά να πλένεις προσωρινά τα πιάτα στη μπανιέρα, οπότε λογικά δε θα γυρνάει τίποτα πίσω, χα. Ακόμα μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις πώμα στη μπανιέρα και να βάλεις ένα βάρος πάνω, για να κρατάει την επιστροφή όσο πλένεις τα πιάτα και να μη σου βρωμίζει τη μπανιέρα και ξενερώνεις. Αν έρθει υδραυλικός υποθέτω το λογικό είναι να αναζητήσει πού στενεύει το σύστημα (αυτό έπρεπε να το μελετήσεις πριν φορτώσεις και το νεροχύτη). Γνώμη μου πάντα.
invisiblesurfer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Ευχαριστω φιλε μου, το θεμα ειναι οτι εβαλα αποφρακτικη σκονη στην μπανιερα και δεν εγινε τιποτα. Πιστευω οτι ενδεχομενως κατα την εγκατασταση του νεροχυτη της κουζινας επεσε κατι μεσα στο σιφωνι (σκουπιδια, χαρτια κλπ) και τωρα εχει κολησει.
kostastnt Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Αν έβαλες σκόνη και δεν ήταν κάτι στερεό πίστεψε με θα είχε καθαρίσει.. Αφού το σπίτι είναι καινούριο όπως λες να ξέρεις ότι για τέτοια πράματα έχεις εγγύηση βάσει νόμου 5 χρόνια.. Οπότε πάρε τον μηχανικό, εργολάβο κτλ και πες τους να έρθουν να το φτιάξουν..
paylidis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 το πιο πιθανό εφόσον λές οτι το σπιτι ειναι καινούργιο, ειναι να εχουν πέσει σοβαδες, μπαζα κλπ. απο τεμπέληδες μαστορες και να κατεληξαν να σου βουλώσουν την εγκατασταση. επικοινώνησε με το μηχανικό και τριξε του τα δοντια για να το φτιάξει. Δεν ειναι κατι σοβαρο απο θέμα δουλειάς αλλα ειναι οποσδήποτε πρόβλημα και πρέπει να λυθεί.
KilliK Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 ναι το ιδιο προβλημα ειχα και εγω στο καινουργιο σπιτι. ειχε φραξει το αποχευτικο συστημα απο σοβαδες,κτλ απο τους μαστορους οταν φτιαχνανε την πολυκατοικια,οποτε επικοινωνησα με τον εργολαβο και τελικα το προβλημα λυθηκε. επομενως asap τηλεφωνο στον εργολαβο,μηχανικο κτλ να τσακιστουν να ερθουν να δουν το προβλημα και να το φτιαξουν,ειναι υποχρεωμενοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.