Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο ιδιοκτήτης δεν επιθυμούσε εξαρχής την ποινική μου δίωξη γιατι καταλαβε οτι δεν φταίω οταν του εξηγησα τι εγινε και εφτασε το κινητο στα χερια μου.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ο ιδιοκτήτης δεν επιθυμούσε εξαρχής την ποινική μου δίωξη γιατι καταλαβε οτι δεν φταίω οταν του εξηγησα τι εγινε και εφτασε το κινητο στα χερια μου.

Ναι πως σε πιάσανε δεν μας λες.

Δημοσ.

πολλα ακουγονται οτι στης ζημιες της αθηνας πολλα κινητα που κλεψανε απο τα μαγαζια τα πουλησανε μετα στο ιντερνετ γενικα και τους πιασανε!

Δημοσ.

πολλα ακουγονται οτι στης ζημιες της αθηνας πολλα κινητα που κλεψανε απο τα μαγαζια τα πουλησανε μετα εδω μεσα!

Οποιος αγοραζει κινητα, σφραγισμενα, σε δελεαστικες τιμες, απο αγνωστους, χωρις αποδειξη αγορας, ειναι αξιος της μοιρας του. Θα ελεγα οτι ειναι και εν γνωση του αυτο που κανει εκεινη τη στιγμη -οτι γινεται κλεπταποδοχος δηλαδη-, εκτος αν ειναι ελεινα αφελης και δεν περασε ουτε για μισο δευτερολεπτο απτο μυαλο του αυτο το ενδεχομενο.

Εγω θα προτιμησω να πιστευω οτι το 99% οσων αγοραζουν σφραγισμενα κινητα χωρις αποδειξη αγορας, βολευονται να κανουν τους αφελεις, ενω στο πισω μερος του μυαλου τους γνωριζουν οτι το κινητο αυτο το κλαιει καποιος.

Ιδιαιτερα αν μιλαμε για ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ συσκευασια, δεν υπαρχει καμια απολυτως δικαιολογια για τον πωλητη τυπου "εχασα την αποδειξη", "εβαλε η μανα μου το παντελονι στο πλυντηριο και η αποδειξη ηταν μεσα" κλπ αστειοτητες. Ως εκ τουτου υπαρχει γνωση της κλεπταποδοχης και για τον αγοραστη. Οχι νομικα. Ηθικα.

Δημοσ.

Ουφ, ρε ts θα πεις πως σε πιασανε;

Το αναγνωρισε ο πρωην ιδιοκτητης απο μια δαγκωματια που του 'χε κανει;

Σε βρηκε το FBI με GPS και ΙΜΕI;

Σε ρουφιανεψε ο περιπτερας που ειδε την συναλλαγη;

Επαθε κριση τιμιοτητας ο κλεφτης και ομολογησε;

τι εγινε;

• Super Moderators
Δημοσ.

Οποιος αγοραζει κινητα, σφραγισμενα, σε δελεαστικες τιμες, απο αγνωστους, χωρις αποδειξη αγορας, ειναι αξιος της μοιρας του. Θα ελεγα οτι ειναι και εν γνωση του αυτο που κανει εκεινη τη στιγμη -οτι γινεται κλεπταποδοχος δηλαδη-, εκτος αν ειναι ελεινα αφελης και δεν περασε ουτε για μισο δευτερολεπτο απτο μυαλο του αυτο το ενδεχομενο.

Εγω θα προτιμησω να πιστευω οτι το 99% οσων αγοραζουν σφραγισμενα κινητα χωρις αποδειξη αγορας, βολευονται να κανουν τους αφελεις, ενω στο πισω μερος του μυαλου τους γνωριζουν οτι το κινητο αυτο το κλαιει καποιος.

Ιδιαιτερα αν μιλαμε για ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ συσκευασια, δεν υπαρχει καμια απολυτως δικαιολογια για τον πωλητη τυπου "εχασα την αποδειξη", "εβαλε η μανα μου το παντελονι στο πλυντηριο και η αποδειξη ηταν μεσα" κλπ αστειοτητες. Ως εκ τουτου υπαρχει γνωση της κλεπταποδοχης και για τον αγοραστη. Οχι νομικα. Ηθικα.

Ας μην είμαστε απόλυτοι. Εάν μου δωρίσουν κάτι που δεν θέλω, δεν θα έχω απόδειξη αλλά θα είμαι νομικά και ηθικά κατοχυρωμένος να το πωλήσω.

Δημοσ.

kick and ban .4 σελιδες ποστ και γραψε οτι τον πιασαν και τον αφησαν ελευθερο αλλα ακομη να μας πει πως τον βρηκαν-κατηγορησαν

Δημοσ.

kick and ban .4 σελιδες ποστ και γραψε οτι τον πιασαν και τον αφησαν ελευθερο αλλα ακομη να μας πει πως τον βρηκαν-κατηγορησαν

το stun ξεχασες

Δημοσ.
Ακόμα να μας πεις πως σε πιάσανε; Που να σε ξαναπιάσουνε και για το κλεμμένο αυτοκίνητο ρε!

Lol:p

Αποστολή από Galaxy Nexus με Insomnia App v2.0

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...