zapas22 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 ο ιδιοκτήτης δεν επιθυμούσε εξαρχής την ποινική μου δίωξη γιατι καταλαβε οτι δεν φταίω οταν του εξηγησα τι εγινε και εφτασε το κινητο στα χερια μου.
firewalker Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Τι εγινε δεν μας είπες.Να ξέρουμε να προσέχουμε. Θα βρήκε κανα γυναικείο όνομα στην μνήμη που δεν είχε σβηστεί και το κάλεσε...
nikos21aek Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 ο ιδιοκτήτης δεν επιθυμούσε εξαρχής την ποινική μου δίωξη γιατι καταλαβε οτι δεν φταίω οταν του εξηγησα τι εγινε και εφτασε το κινητο στα χερια μου. Ναι πως σε πιάσανε δεν μας λες.
oldermania Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 πολλα ακουγονται οτι στης ζημιες της αθηνας πολλα κινητα που κλεψανε απο τα μαγαζια τα πουλησανε μετα στο ιντερνετ γενικα και τους πιασανε!
Solar_Fields Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 πολλα ακουγονται οτι στης ζημιες της αθηνας πολλα κινητα που κλεψανε απο τα μαγαζια τα πουλησανε μετα εδω μεσα! Οποιος αγοραζει κινητα, σφραγισμενα, σε δελεαστικες τιμες, απο αγνωστους, χωρις αποδειξη αγορας, ειναι αξιος της μοιρας του. Θα ελεγα οτι ειναι και εν γνωση του αυτο που κανει εκεινη τη στιγμη -οτι γινεται κλεπταποδοχος δηλαδη-, εκτος αν ειναι ελεινα αφελης και δεν περασε ουτε για μισο δευτερολεπτο απτο μυαλο του αυτο το ενδεχομενο. Εγω θα προτιμησω να πιστευω οτι το 99% οσων αγοραζουν σφραγισμενα κινητα χωρις αποδειξη αγορας, βολευονται να κανουν τους αφελεις, ενω στο πισω μερος του μυαλου τους γνωριζουν οτι το κινητο αυτο το κλαιει καποιος. Ιδιαιτερα αν μιλαμε για ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ συσκευασια, δεν υπαρχει καμια απολυτως δικαιολογια για τον πωλητη τυπου "εχασα την αποδειξη", "εβαλε η μανα μου το παντελονι στο πλυντηριο και η αποδειξη ηταν μεσα" κλπ αστειοτητες. Ως εκ τουτου υπαρχει γνωση της κλεπταποδοχης και για τον αγοραστη. Οχι νομικα. Ηθικα.
tsifotis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Ουφ, ρε ts θα πεις πως σε πιασανε; Το αναγνωρισε ο πρωην ιδιοκτητης απο μια δαγκωματια που του 'χε κανει; Σε βρηκε το FBI με GPS και ΙΜΕI; Σε ρουφιανεψε ο περιπτερας που ειδε την συναλλαγη; Επαθε κριση τιμιοτητας ο κλεφτης και ομολογησε; τι εγινε;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Οποιος αγοραζει κινητα, σφραγισμενα, σε δελεαστικες τιμες, απο αγνωστους, χωρις αποδειξη αγορας, ειναι αξιος της μοιρας του. Θα ελεγα οτι ειναι και εν γνωση του αυτο που κανει εκεινη τη στιγμη -οτι γινεται κλεπταποδοχος δηλαδη-, εκτος αν ειναι ελεινα αφελης και δεν περασε ουτε για μισο δευτερολεπτο απτο μυαλο του αυτο το ενδεχομενο. Εγω θα προτιμησω να πιστευω οτι το 99% οσων αγοραζουν σφραγισμενα κινητα χωρις αποδειξη αγορας, βολευονται να κανουν τους αφελεις, ενω στο πισω μερος του μυαλου τους γνωριζουν οτι το κινητο αυτο το κλαιει καποιος. Ιδιαιτερα αν μιλαμε για ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ συσκευασια, δεν υπαρχει καμια απολυτως δικαιολογια για τον πωλητη τυπου "εχασα την αποδειξη", "εβαλε η μανα μου το παντελονι στο πλυντηριο και η αποδειξη ηταν μεσα" κλπ αστειοτητες. Ως εκ τουτου υπαρχει γνωση της κλεπταποδοχης και για τον αγοραστη. Οχι νομικα. Ηθικα. Ας μην είμαστε απόλυτοι. Εάν μου δωρίσουν κάτι που δεν θέλω, δεν θα έχω απόδειξη αλλά θα είμαι νομικά και ηθικά κατοχυρωμένος να το πωλήσω.
kage Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 kick and ban .4 σελιδες ποστ και γραψε οτι τον πιασαν και τον αφησαν ελευθερο αλλα ακομη να μας πει πως τον βρηκαν-κατηγορησαν
Ntinaras Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 kick and ban .4 σελιδες ποστ και γραψε οτι τον πιασαν και τον αφησαν ελευθερο αλλα ακομη να μας πει πως τον βρηκαν-κατηγορησαν το stun ξεχασες
traganeus Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Φίλε ΜΗΝ πεις πως σε πιάσανε, το μεγαλύτερο μαρτύριο τους κάνεις! χαχαχαχαχ
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 ΧΑΧΑΧΑΑ ναι, πολύ αστείο ο τρολιάς, ξεκαρδιστήκαμε
traganeus Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 4,5 σελίδες πάντως παρακαλάτε να σας πει πως τον έπιασε!!!
totem_lost Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Ακόμα να μας πεις πως σε πιάσανε; Που να σε ξαναπιάσουνε και για το κλεμμένο αυτοκίνητο ρε!
koslibpro Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Ακόμα να μας πεις πως σε πιάσανε; Που να σε ξαναπιάσουνε και για το κλεμμένο αυτοκίνητο ρε! Lol:p Αποστολή από Galaxy Nexus με Insomnia App v2.0
Προτεινόμενες αναρτήσεις