Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφίες σε draggable div


andios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα,

ειναι το πρωτο θεμα που στελνω κι ετσι δεν ξερω αν θα τα παω καλα και θα σας δωσω να καταλαβετε το προβλημα που αντιμετωπιζω.

Κατασκευαζω ενα e-shop σε php και mysql και χρησιμοποιω τεχνολογιες ajax και jquery. Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι στο backend.

Εχω φτιαξει ενα grid για αντικειμενο που θα καταχωρειται στη βαση, ειτε αυτο ειναι χρηστης,κατηγορια,προϊόν ή κατασκευαστης,πελατης κτλ.

Τι κανω λοιπον. Για καθε αντικειμενο οπως ειπα εχω ενα grid στο οποιο μπορω να τις βασικες CRUD ενεργειες.Και πως τις κανω αυτες? Οταν ο χρηστης του backend θα κανει διπλο κλίκ σε μια εγγραφη του grid εμφανίζεται ενα div το οποιο einai draggable (με jquery)και εμφανιζει τα στοιχεια του αντικειμενου. Συγκεκριμενα οταν στα προϊόντα εμφανιζονται τα στοιχεια του προιοντος και μολις αλλαξει κατι ο χρηστης υπαρχει ενα κουμπι το οποιο αποθηκευει τις αλλαγες. Στο ιδιο div που εμφανιζει τα στοιχεια του προιοντος θελω να εμφανιζω ειτε τα στοιχεια του προιοντος ειτε τις φωτογραφιες του συγκεκριμενου προιοντος. Οι φωτογραφιες μου εμφανιαζονται απο ενα php αρχειο το οποιο κανει loop στο folder με τις φωτογραφιες που εχει δημιουργηθει οταν το προιον καταχωρηθηκε.

Ξερω οτι μακρυγορω αλλα πρεπει να σας εξηγησω το πως ειναι το project λιγο.

Το σημειοα που εχω κολλησει ειναι στο οτι μολις το συγκεκριμενο div εμφανιστει μπορω να δω κανονικα τα στοιχεια του προιοντος αλλα μολις ζητησω να εμφανισει τις φωτογραφιες του προιοντος ενω προσπαθει να τις εμφανισει επειτα τις εξαφανιζει. Τις εμφανιζει δηλαδη στην αρχη οπως θα εμφανιζε μια φωτογραφια που απετυχε να εμφανιστει. Δοκιμασα σε αυτο το div να βαλω κατευθειαν να εμγανισει φωτογραφια αλλα κανει ακριβως το ιδιο. Το div αυτο μολις φορτωνει η σελιδα ειναι απο css στο display:none και το εμφανιζει η js function που τρεχω οταν γινεται το διπλο κλικ στην εγγραφη.

Για να το εξηγησω πιο απλα οταν σε ενα div που υπαρχει στη σελιδα σου προσπαθεις να φορτωσεις μια αλλη σελιδα και αυτη η σελιδα περιεχει φωτογραφιες , κανει να τις δειξει αλλα τελικα αποτυγχανει.

Σημειωτεον οτι εαν στο php αρχειο που κανω loop στο folder τα αρχεια που δειχνω δεν τα βαλω σε <img /> tag εμφανιζει κανονικα το ονοματα τους.

Τρωει καποιο κολλημα με τις φωτογραφιες.Το uploading γινεται κανονικα.

Δεν ξερω εαν σας μπερδεψα αλλα μπορει να εχει τυχει και καποιον το συγκεκριμενο προβλημα.

Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...