driftingcris Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Καλησπρερα........ Πηρα απο εναν εδω ενα ελαχιστα(απ'οτι ισχιριζετε) μετχειρισμενο τροφοδοτικο Windmill Pro 385watt και τον εβαλα να το ελεγξει με ενα μηχανιμα που εχει που ελεγχει τροφοδοτικα. Ολα δουλευαν οκ, εκτος απο το 24πινο της μητρικης, οπου αναψαν ολα τα λαμπακια εκτος απο αυτο που ελεγε "-5v". Τον λεω γιατι δεν αναβει αυτο ρε? Λεει ετσι πρεπει να ειναι.. Λεω καλα, αλλα αν δω οτι εχει προβλημα στο φερνω τρεχοντας... Ναι βρε! Μετα, δεν ειναι βλακας.. Το ανοιξα σπιτι και ειδα οτι το εβαψε με spray απο πισω μαυρο, και πηρε μεσα μπογια... Μπορει να τα τινξει απο αυτο? Γενικα να του το παω πισω? Επισης το πηρα 20ευρω... Αξιζε λιγοτερο(ποτε δεν ξες ) ?
driftingcris Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Update: Το εβαλα και δουλευει κανονικα.. Μονο που ελεγε ultra quiet και κανει σαν Αμερικανικη Νταλικα.... Τσπα.. Θα μου απαντισει κανεις στις ερωτισεις μου? Γιατι κανενας δεν απαντα σε δικα μου θεματα?
Chief90 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 τα Windmill Pro όταν κυκλοφορούσαν ήταν καλά τροφοδοτικά .. αλλά αυτό που σου πούλησε είναι λογικά 3 χρονών ++ λάθος σου πιστεύω που το πήρες ... ας έδινες κάτι παραπάνω και ας έπαιρνες κάτι ποιοτικότερο , καινούριο και ήσυχο .... γνώμη μου είναι να το πας πίσω να δώσεις αλλα 20 και να πάρεις αυτό : 1) http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=21297&cat=17&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined 2) http://www.multirama.gr/products/product?pid=0599428&catid=020500 για τι σύστημα το προορίζεις?
driftingcris Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Το συστημα ειναι αυτο της υπογραφης μου, και μεσα στο καλοκαιρι θα μπει μια 6850 ή 6870 και ισως καινουρια μητρικη. Το τροφοδοτικο το πηρα σαν μια προσορινη λυση. Θα παρω κατι σε Corsair οταν παω Σαλονικα για την καρτα γραφικων. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι αν το σπρει το ριμαξε και τι σημενει το οτι δεν αναψε το λαμπακι -5V.............
Ntinaras Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 δωστο πισω. ασε που για να το χει βαψει με σπρευ κατι παιζει.
driftingcris Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δεν το εβαψε σκοπιμα με σπρει απο μεσα. Οταν βαζεις ενα ασπρο τροφοδοτικο σε μαυρο κουτι δεν κανει μπαμ απο πισω το ασπρο τροφοδοτικο? Για αυτο το εβαψε και χωρις να θελει πηρε και μεσα χρωμα. Αυτο με τα λαμπακια στο μηχανιμα τι σημενει?
pano Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Σημαίνει ότι δεν έχει -5v και φυσιολογικό είναι.Τα ''καινούργια'' τροφοδοτικά δίνουν +3.3v,+5v,+5VSB,+12v(μπορεί να έχει πάνω από μία γραμμή),-12v.
Ntinaras Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δεν το εβαψε σκοπιμα με σπρει απο μεσα. Οταν βαζεις ενα ασπρο τροφοδοτικο σε μαυρο κουτι δεν κανει μπαμ απο πισω το ασπρο τροφοδοτικο? Για αυτο το εβαψε και χωρις να θελει πηρε και μεσα χρωμα. Αυτο με τα λαμπακια στο μηχανιμα τι σημενει? εγω υπεθεσα οτι το βαψε για να μη φαινεται τι μαρκα ειναι και μηπως προσπαθουσε να σου πουλησει κατι χειροτερο απο αυτο που ελεγε οτι ειναι.αλλα μαλλον ειμαι καχυποπτος
driftingcris Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Ναι το ειδα... Το πηγα πισω πριν απο καμια 3 ωρες και τελικα θα παρω ενα καλο corsair απο το vision μαζι με καρτα γραφικων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.