Προς το περιεχόμενο

θελω τη γνωμη σας ειναι η ATI Radeon 6770 Μ καλη ;

backy1993

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά στα ίδια επίπεδα είναι οι κάρτες νε την 6770 να είναι λίγο μπροστά

android.png

Δημοσ.

Ποιο λαπτοπ και σε τι τιμή θέλεις να πάρεις; πάντως ένταξυ η καρτούλα την παλεύει αρκετά καλά σε games με κάποιες μικρές υποχωρήσεις στις λεπτομέριες.

android.png

Δημοσ.

Η 6770m δεν ειναι λιγο μπροστα αλλα αρκετα θα ελεγα απο την gt540m...εγω βεβαια θα σου προτεινα και μια επεκταση εγγυησης(απαραιτητα)

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να ανοίγεις καινούργιο θέμα κάθε φορά που θες να ρωτήσεις κάτι, συνέχισε στο ίδιο.

Δεν θα βρεις πολυ καλυτερες καρτες απο την 6770, για να συγκρινεις καρτες δες εδω Link

Δημοσ.

Η 6770m δεν ειναι λιγο μπροστα αλλα αρκετα θα ελεγα απο την gt540m...εγω βεβαια θα σου προτεινα και μια επεκταση εγγυησης(απαραιτητα)

+ 1 , διάβασε εδώ

http://forum.notebookreview.com/gaming-software-graphics-cards/585166-nvidia-gt-540m-2gb-vs-amd-radeon-hd-6770m.html#post7585856

πολύ δυνατή η 6770 m !! :X

Δημοσ.

Εγω εχω το 6002ev με επεκταση εγγυησης για 3 χρονια με την 6770 και τα παιχνιδια τα παιζει ολα πολυ ανετα με full αναλυσεις.Σε μερικα βεβαια,πρεπει να αφερεις το antializing γιατι αρχιζει να κολλαει.Σε γενικες γραμμες,πολυ δυνατο λαπτοπ και καρτα γραφικων,ειδικα με τον i7 Quad θα πεταει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...