Προς το περιεχόμενο

Προγραμματισμένη αυτόματη εκκίνηση εφαρμογής

cbr1000rr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να βάζω μια εφαρμογή στο pc να ανοίγει μόνη της

την μία προκαθορισμένη στιγμή.Να λείπω δλδ. να είναι ανοιχτός ο υπολογιστής ,να ανοίγει και να βάζει σε λειτουργία την εφαρμογή?

Στα mac αυτό γίνεται σίγουρα.

Δημοσ.

Τhanks man!Κάτι τέτοιο.Χp έχω.

Πολύ καλό το πρόγραμμα που έβαλες και με πολλές λειτουργίες αλλά απευθύνεται σε επαγγελματίες όπου κάνουν άλλη χρήση.

Επειδή το θέλω για ερασιτεχνική χρήση κάτι άλλο?Καμία εφαρμογή πιο απλή.

Δημοσ.

Τhanks man!Κάτι τέτοιο.Χp έχω.

Πολύ καλό το πρόγραμμα που έβαλες και με πολλές λειτουργίες αλλά απευθύνεται σε επαγγελματίες όπου κάνουν άλλη χρήση.

Αδερφέ εξηγεί την λειτουργία των windows ποιο απλά δεν γίνεται ο,τι άλλο θα έχει και επιπλέον λειτουργίες.

Δημοσ.

Free εφαρμογή που κάνει παπάδες είναι το WakeupOnStandBy.

Μάλιστα δεν χρειάζεται καν να έχεις ανοιχτό το pc σου όπως βλέπεις και από το όνομα της εφαρμογής

Δημοσ.

Πολύ καλό γιατί ανοίγει και τον υπολογιστή.

Τελικά αυτό που πρότεινε ο defacer είναι στα windows στα εργαλεία συστήματος στις προγραμματισμένες εργασίες όπου σου ανοίγει όποιο πρόγραμμα θέλεις.Και αυτό πολύ καλό.

Τώρα μένει πως θα βάζω την εφαρμογή να μπει σε λειτουργία όχι μόνο να ανοίξει.

Ένας τρόπος είναι να υποστηρίζει το πρόγραμμα την λειτουργία ότι μόλις ανοίγει θα λειτουργήσει.Ένας άλλος είναι με κάποιο script φασόν όπου ανάλογα αντικαθιστάς την εφαρμογή.Καμία άλλη ιδέα?

Δημοσ.

Αν διαβάσεις το manual του προγράμματος θα δεις πόσο εύκολο είναι να εκκινείς οποιοδήποτε πρόγραμμα θέλεις.Έχει παραδείγματα.

Εμένα με είχε σώσει παλιά όταν ήθελα να ανοίγει μόνο του στις 3 τη νύχτα και να ξεκινήσει να κατεβάζει ο IDM από rapidshare.To έβαζα στις 3 γιατί τότε είχε τα happy hours.Μόλις κατέβαζε αυτά που ήθελα το ξαναέκλεινε το pc και το πρωί τα είχα έτοιμα.

Αν δεις έχει εβδομαδιαίο προγραμματισμό πράγμα που διευκολύνει αφάνταστα

Δημοσ.

Τώρα μένει πως θα βάζω την εφαρμογή να μπει σε λειτουργία όχι μόνο να ανοίξει.

Ποια είναι η διαφορά; Χρειάζεται επιπρόσθετα να γίνει κλικ σε κάποιο κουμπί, μενού ή άλλο στοιχείο του UI της εφαρμογής; Αν ναι, τότε θα χρειαστείς κάποιο automation software.

Δημοσ.

Ε τότε χρειάζεσαι, όπως είπα, και κάποιο automation software που να εξομοιώνει keypresses και/ή mouse actions. Εκτός από τον όρο "automation", παίζουν πολύ και τα "macro", "macro recorder", σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις μία αναζήτηση για τέτοια προγράμματα.

Δημοσ.

Αυτό ρωτάω μήπως έχει κάνει κανείς κάποιο αντίστοιχο πρότζεκτ.

Με το wakeuponstanby ανοίγει το pc σε συγκεκριμένη ώρα και μέρα.

Με το ίδιο πρόγραμμα ή με το schedule tasks των windows ανοίγει πχ. το vlc πάλι όποτε ακριβώς το θέλουμε.

Με πιο πρόγραμμα ακριβώς και πώς θα πατήσουμε π.χ το play του vlc?

Δημοσ.

Τον VLC τον αναφέρεις ως παράδειγμα ή αυτό είναι το πρόγραμμα που σε απασχολεί; Ο VLC έχει εξελιγμένο CLI, μπορείς να του περάσεις command line παραμέτρους και αρχίζει να παίζει αυτόματα το αρχείο video ή να κάνει π.χ. stream από τη συσκευή video που θα ορίσεις στις παραμέτρους. Οπότε, δεν χρειάζεσαι ξεχωριστό automation/macro software.

Δημοσ.

Μπορεί να είναι το winamp η ο wmp δεν θέλω συγκεκριμένα το vlc.

Φυσικά και μου κάνει η λύση του vlc απλά άμα βρώ κάτι πιο γενικό

καταλαβαίνεις θα είναι καλύτερο.

Αν όχι και η λύση του vlc για την ώρα κάνει.

Δημοσ.

Τελικά το κατάφερα.Με το scheduled tasks των windows και αυτό το πρόγραμμα,

μπορείς να αυτοματοποιήσεις πολλά πράγματα στo pc.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...