Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίζει να είμαι απο τους λίγους "Ελλαδίτες" που δεν καίγονται και δεν τους τραβάει η ιδέα της Κύπρου μεργιά ?

Δημοσ.

Ελλαδα φυσικα, Κουβα,Κορεα ,Ρωσια :D

Κάνεις αυτόυς που έχουν ταξιδέψει Ευρώπη να ακούγονται τόσο απείρως βαρετοί. =ρ

Δημοσ.

το οτι εκατσα μια ωρα στο αεροδρομιο του heathrow για να παω new york δεν μετραει

ξεκιναω: ελλαδα, ιταλια, ισπανια, ελβετια, γαλλια, γερμανια, κυπρο, μεξικο

NY δεν πήγες τελικά?

Εγώ Βέλγιο (Βρυξέλλες), Ολλανδία (Άμστερνταμ, Ρότερνταμ), Γαλλία (Παρίσι), Ιταλία (Ρώμη) και Πορτογαλία (Λισαβώνα, Μαδέρα) αλλά πολύ μικρός και δε θυμάμαι τίποτα.

Θέλω οπωσδήποτε να πάω Λονδίνο και Άμστερνταμ έφευγα και αύριο για οποιαδήποτε δουλειά.

Δημοσ.

Κάνεις αυτόυς που έχουν ταξιδέψει Ευρώπη να ακούγονται τόσο απείρως βαρετοί. =ρ

Χαχαχα.

Στην πραγματικοτητα μονο Ελλαδα :D .Μα εχει τοσα ωραια μερη...! (ειπα να βαλω θιβετ , και καποιο τροπικο νησι του Ειρηνικου ,αλλα προτιμησα μια πολιτικη πινελια :D )

Δημοσ.

Παίζει να είμαι απο τους λίγους "Ελλαδίτες" που δεν καίγονται και δεν τους τραβάει η ιδέα της Κύπρου μεργιά ?

Μπα και εγώ μόνο τσάμπα πήγαινα :P

Δημοσ.

Χαχαχα.

Στην πραγματικοτητα μονο Ελλαδα :D .Μα εχει τοσα ωραια μερη...! (ειπα να βαλω θιβετ , και καποιο τροπικο νησι του Ειρηνικου ,αλλα προτιμησα μια πολιτικη πινελια :D )

Κάτσε να σου πω για τότε που πήγα στη Γουαδελούπη. Και στο νησί του Πάσχα.

Δημοσ.

Με 2 παπούτσια πάνινα.

Δεν ξέρω γιατί αλλά η Γερμανία μου είναι τελείως αδιάφορη, αν και ειδικά για το Βερολίνο ακούω τα καλύτερα.

Δημοσ.

Κάτσε να σου πω για τότε που πήγα στη Γουαδελούπη. Και στο νησί του Πάσχα.

Ζηλια !! B)

Αλλα απο την αλλη...αν δε δουμε φωτογραφιες δεν... <_< (βαλτε κανα εξωτικη φωτο βρε , ξεροσφυρι μας πετατε τα ονοματα :D )

Δημοσ.

Ζηλια !! B)

Αλλα απο την αλλη...αν δε δουμε φωτογραφιες δεν... <_< (βαλτε κανα εξωτικη φωτο βρε , ξεροσφυρι μας πετατε τα ονοματα :D )

P9111413.jpg?t=1307998590

Δημοσ.

Πχ. Η ΝΥ προκαλεί παροξυσμό αισθήσεων, η Πράγα είναι από τα πιο όμορφα μέρη που έχω δει ποτές, η Ελβετία και το Βέλγιο είναι οι πιο βαρετές χώρες στο γκόζμο ολάκερο. Και τέτχοια.

Βελγιο η Γανδη παιζει να αξιζει. Γινονται ακομα τετοια παρτακια :

http://www.youtube.com/watch?v=VTvAeGD1-3I&feature=youtu.be

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...