florevil Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Ελλαδα, Ιταλια, Γαλλια, Αγγλια, Λιβανο, Αιγυπτο, Βουλγαρια, Ινδια, Μπαχρειν αυτα νομιζω BTW http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CF%8C%CF%84%CE%B9%CE%B1_%CE%91%CF%86%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE
klainmaingr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Αγγλία Ιταλία Γαλλία Γερμανία Τουρκία Βουλγαρία Σκόπια Κύπρος Σερβία Αλβανία και γενικά βαλκάνια ρε παιδί μου Σίγουρα κάτι ξεχνάω... Πόλεις δε κάθομαι να γράψω θα νυχτώσουμε Kai right now σας γράφω απο το εξωτικό Sheffield. Επόμενοι σταθμοί κάτι σε αραβικές χώρες και μάλλον μέσα στο καλοκαιρί πορτογαλία/ισπανία αν όλα πάνε καλά.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μήπως θα ήταν καλύτερα να γράφουμε και κανένα σχόλιο για το ποιες χώρες/πόλεις μας άρεσαν/δε μας άρεσαν; Αλλιώς δε βρίσκω νόημα στο thread πέρα από το "πόσο γαμάουα είμαι, έχω πάει σε τόσες χώρες".
ioannnou Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Στη Νοτια Αφρικη και λεγεται Νοτια Αφρικη (οκ ναι, φαντασια μηδεν αλλα τι να κανουμε ετσι εχει) Mα δε ρωτησα εσενα ρε τσιφουτη.
insomniaK Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μήπως θα ήταν καλύτερα να γράφουμε και κανένα σχόλιο για το ποιες χώρες/πόλεις μας άρεσαν/δε μας άρεσαν; Αλλιώς δε βρίσκω νόημα στο thread πέρα από το "πόσο γαμάουα είμαι, έχω πάει σε τόσες χώρες". μερικοί είμαστε γαμάουες ούτως ή άλλως.
PetrosMac Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Αγγλία,Γαλλία,Ελβετία,Ιταλία,Κύπρος...ελπίζω μέσα στα επόμενα χρόνια να επισκεθώ και άλλες χώρες...!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Και εγω δεν μπορω να καταλαβω το νοημα αυτου του thread,ουτε καθησα να διαβασω σε ποιες χωρες εχει παει ο καθενας,απλα τωρα ανοιξα κατευθειαν την τελευταια σελιδα να δω που θελετε να καταληξετε. Δινω και αλλες ιδεες για αντιστοιχα τετοιου ειδους thread. 1.Τι αμαξι εχετε? 2.Πιο ειναι το μεγαλυτερο ποσο που εχετε ξοδεψει σε μια βραδια? 3.Ποσα ξοδευετε για ντυσιμο? 4.Εχει περιουσια ο μπαμπας σας,η σας βγαινει το λαδι στην δουλεια? .....και αλλα πολλα.
dora_explorer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Και εγω δεν μπορω να καταλαβω το νοημα αυτου του thread,ουτε καθησα να διαβασω σε ποιες χωρες εχει παει ο καθενας,απλα τωρα ανοιξα κατευθειαν την τελευταια σελιδα να δω που θελετε να καταληξετε. Δινω και αλλες ιδεες για αντιστοιχα τετοιου ειδους thread. 1.Τι αμαξι εχετε? 2.Πιο ειναι το μεγαλυτερο ποσο που εχετε ξοδεψει σε μια βραδια? 3.Ποσα ξοδευετε για ντυσιμο? 4.Εχει περιουσια ο μπαμπας σας,η σας βγαινει το λαδι στην δουλεια? .....και αλλα πολλα. Περνάει η ώρα στην δουλειά. Μερικοί γράψαμε και ποια χώρα μας άρεσε πιο πολύ. Σπαστικοί κερκυραίοι ωρέ παιδί μου
Andreas2 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Έχει πάει κανείς Πατσαφουσέτη ? Όχι αλλά πήγα σε Gotham,Λιμνούπολη,Μετρόπολη και Τύχηνασουπετύχει.
Ntinaras Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Έχει πάει κανείς Πατσαφουσέτη ? ετσι λεγεται το πατσατζιδικο διπλα στο ΜΙΤ?
we_will_rise Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Διαβάζω κάτι Μπαχρέιν, Τρινιντάντ Τομπάκο, Πακιστάν... Πως σας έβγαλε εκεί ο δρόμος σας ρε παιδιά ;;; Πολεμικοί ανταποκριτές είστε ;;
Dbzakias2 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 παντου εχω παει λογο του οτι ο παππους μου ηταν καπετανεος εκτος απο τις ινδιες που δεν μπορουσα να παω...
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Ευτυχως που υπαρχει το φεις μπουκ και μπορει ο καθενας να δειξει που εχει παει! Παλια ηταν δραματικη η κατασταση. Πηγαινες πχ Παρισι,τραβαγες φωτο μπροστα απο τον πυργο του αιφελ,την εβαζες σε κορνιζα στο συνθετο και ποιος να την δει τωρα? Αντε η θεια και ο θειος που ερχονταν να πουνε μια στις τοσες 'χρονια πολλα',η γειτονισσα αν θα ρχονταν για καφε,αλλα βεβαια ηταν το καλο οτι θα το μαθαινε ολη η γειτονια. Τωρα μαλιστα...υπαρχει το φεις μπουκ! Αξιζει να πας καπου! Να μην το ξερεις μονο εσυ!
florevil Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Διαβάζω κάτι Μπαχρέιν, Τρινιντάντ Τομπάκο, Πακιστάν... Πως σας έβγαλε εκεί ο δρόμος σας ρε παιδιά ;;; Πολεμικοί ανταποκριτές είστε ;; χαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα