aivori123 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 καλημερα σε ολους, παιδες εχω προβλημα στο pc μου, το προβλημα μου ειναι το εξης μολις βαλω ενα οποιοδηποτε cd στο optical driver κολλαει το pc μεχρι που να μην το κλεισω απο το διακοπτει του τροφοδοτικου, εχω παρει καινουργιο optical εχτες και μου κανει παλι τα ιδια, format εκανα πριν μια εβδομαδα, και το κουφο ειναι πως αν δεν βαλω cd μεσα στη μοναδα το pc λειτουργει τελεια!!!!! παιδες βοηθηστε με σας παρακαλω γιατι θα το στειλω απο το μπαλκονι
mikelamar Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Ποσά cd/dvd drive έχεις επάνω, ένα; Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση απο το ΒΙΟS ή απο κάποιο τζαπερακι πίσω απ τό drive!
ninos30 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Στην θέση σου το πρώτο που θα δοκίμαζα είναι ένα καινούριο καλώδιο. Αν το έχεις μαζί με άλλη συσκευή CD/DVD/HDD τότε σύνδεσέ το μόνο του και ξαναδοκίμασε
aivori123 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 εχω συνολικα 3 drivers απο τα οποια τα 2 ειναι καινουργια αλλα συνδεδεμενο ειναι το ενα μονο, και εχω δοκιμασει και καινουργιο καλοδιο.....
mikelamar Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Έχεις ρυθμισει πιο θα είναι master/primary ποιο slave κτλ;
aivori123 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 ναι παιδια ολα ειναι ρολοι, αλλα το προβλημα δεν λυνεται!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.