panathas1908 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Καλημερα σας..Θα ηθελα να ρωτησω αν χρειαζομαι οποιεςδηποτε αδειες για να ανοιξω μια ιστοσελιδα στο ιντερνετ eshop και να πουλω διαδικτιακα διαφορα προιόντα
panathas1908 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 πουλα τα στο e-bay χωρίς άδεια Για να πουλήσω στο ebay εκτος απο paypal υπαρχει και αλλος τροπος να με πληρωνουν??
mikelamar Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Φυσικά αλλα όπως θα διαπιστώσεις η καλύτερη περίπτωση είναι το paypal γιατί το εμπιστεύονται όλοι. Αν δεις όλοι οι Top Sellers paypal χρησιμοποιούν και δύσκολα να ψωνίσει αγοραστής αν δεν έχεις paypal.
morgy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μέσω πιστωτικής, τραπεζικής εντολής κτλ. Διάβασε τι λένε στις οδηγίες τους. Αν θέλεις να είσαι κομπλε, θες επαγγελματικό τραπεζικό λογαριασμό. Δεν ξέρω αν το έχουν αλλάξει, αλλά από ότι θυμάμαι αν θέλεις να κάνεις e-shop και να δέχεσαι πληρωμές μέσω paypal ζητάνε νομίζω εταιρικό ΑΦΜ για να επιτρέψουν να σου γίνονται πληρωμές από πελάτες. Στο ebay ως απλός χρήστης αν θέλεις να πουλήσεις πράγματα ομως νομίζω είσαι μια χαρά με απλό λογαριασμό paypal.
_chris_ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 πιθανόν να υπάρχει και άλλος τρόπος αλλά πωλητής που δεν δέχεται pay pal δε νομίζω να τον εμπιστευτεί κανείς. όλοι με Pay pal δουλεύουν. εγώ δε θα αγόραζα από κάποιον (στο ebay) που δεν δέχεται pay pal. η λύση του ebay πάντως είναι καλή. αρκετοί πωλητές χρησιμοποιούν το ebay και έχουν και καταστήματα Online τα οποία τα διαφημίζουν μέσω ebay. οπότε κάνε την αρχή μέσω ebay και μετά βλέπεις πως θα κινηθείς. πρόσφατα αγόρασα μια θήκη από το ebay και αφού έκανα την αγορά μου στέλνει mail ο πωλητής για να μου διαφημίσει το online κατάστημα που είχε, με τιμές 5% χαμηλότερες από ότι πουλούσε στο ebay. άμα το ήξερα θα αγόραζα κατευθείαν από εκεί. τη θήκη την είχε και προσφορά κιόλας -20%
panathas1908 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 ναι ομως απο κυπρο δεν μπορουν να μου στειλουν λεφτα και να τα παρω μεσω paypal αλλα μονο να δωσω
kage Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 καπου εδω μεσα διαβασα οτι στην ουσια οτι πουλιεται στο ebay απο πωλητη ,ειναι -13%.
2arkoudi Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δες και αυτον τον τροπο... με 1 κλικ πουλας οτι θελεις http://www.mypoco.net/8317.html
panathas1908 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δες και αυτον τον τροπο... με 1 κλικ πουλας οτι θελεις http://www.mypoco.net/8317.html καλο είναι αλλα παλι με paypal απο το καταλαβα ειναι οι πληρωμες
Ependytis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 καπου εδω μεσα διαβασα οτι στην ουσια οτι πουλιεται στο ebay απο πωλητη ,ειναι -13%. Εγώ το είχα γράψει. Η Paypal κρατάει από τον πωλητή 3.9% και το ebay επιπρόσθετα άλλα 10%. Επομένως -13.9%!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.