PETROS13 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 msakis01 σκέφτηκα οτι εφοσον ειπαν πως τις έλεγξαν στο Πλαίσιο να μην ασχοληθω άλλο με αυτες...Να παίξω και με μια μια μνημες...καλο σα σκέψη PETROS13 μου βάζεις δυσκολα :-P:-P Δε ξέρω πως να το κάνω αυτο. Απ το Bios φαντάζομαι αλλά πως???Δεν ηξερα καν πως μπορει κανεις να κάνει τέτοια ρυθμιση!!! από bios μπορείς να διαλέξεις και τη συχνότητα που θα τρέχει. δοκίμασε πρώτα αυτό που είπε ο msakis01 1-1 τις μνήμες ή δοκίμασε και το memtest (αν δεν κολλήσει και αυτό)
kkostas77 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Θα το κάνω βεβαια και σε ευχαριστω για την ιδέα, αλλά μόλις θυμηθηκα οτι για να προχωρήσουν αυτοι σε αλλαγη motherboard θα έπρεπε να ειναι εντελως σιγουροι οτι δε φταίνε οι μνημες. Θέλω να πω οτι πρέπει να σαι χαζος για να αλλάξεις motherboard χωρις να αλλάξεις για αρχη μνημες να ελέγξεις τη λειτουργεία...(η αληθεια ειναι οτι δε θυμάμαι τι μου ειπαν στο συγκεκριμένο θέμα) memtest ειναι ανάλογα...κάποια τα περνάει...του ubuntu οχι...χεχε!!! Τωρα που το σκέφτομαι...Μα καλά!!!! Αφου παραδεχτηκαν και αυτοι οτι κολλαγε στο τεστ μεμορι τους...γιατι άλλαξαν μητρικη και οχι μνημες???Προφανως τις έχουν ελεγξει...δε γινεται!!!
msakis01 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Θα το κάνω βεβαια και σε ευχαριστω για την ιδέα, αλλά μόλις θυμηθηκα οτι για να προχωρήσουν αυτοι σε αλλαγη motherboard θα έπρεπε να ειναι εντελως σιγουροι οτι δε φταίνε οι μνημες. Θέλω να πω οτι πρέπει να σαι χαζος για να αλλάξεις motherboard χωρις να αλλάξεις για αρχη μνημες να ελέγξεις τη λειτουργεία...(η αληθεια ειναι οτι δε θυμάμαι τι μου ειπαν στο συγκεκριμένο θέμα) memtest ειναι ανάλογα...κάποια τα περνάει...του ubuntu οχι...χεχε!!! Τωρα που το σκέφτομαι...Μα καλά!!!! Αφου παραδεχτηκαν και αυτοι οτι κολλαγε στο τεστ μεμορι τους...γιατι άλλαξαν μητρικη και οχι μνημες???Προφανως τις έχουν ελεγξει...δε γινεται!!! Μια παροιμια λεει:Οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι!! Μου χει τυχη εμενα στο πλαισιο να φταινε η μνημες και να επιμενουν πως δεν εχουν προβλημα,και με φασαρια μου της αλαξανε.Γι αυτο λοιπον ποτε δεν ξερεις!!!
kkostas77 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Παλικάρια, ευχαριστώ πάντως. Θα κάνω τον έλεγχο που μου ειπατε και θα επανέλθω. ΕΛΠΙΖΩ να ειναι οι μνημες γιατι οτιδηποτε άλλο απλά δε θα τη παλεψω. Δε μπορω να με σκεφτω να τρέχω πάλι πλαίσιο :-P:-P
TheELF Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Θα το κάνω βεβαια και σε ευχαριστω για την ιδέα, αλλά μόλις θυμηθηκα οτι για να προχωρήσουν αυτοι σε αλλαγη motherboard θα έπρεπε να ειναι εντελως σιγουροι οτι δε φταίνε οι μνημες. Θέλω να πω οτι πρέπει να σαι χαζος για να αλλάξεις motherboard χωρις να αλλάξεις για αρχη μνημες να ελέγξεις τη λειτουργεία...(η αληθεια ειναι οτι δε θυμάμαι τι μου ειπαν στο συγκεκριμένο θέμα) memtest ειναι ανάλογα...κάποια τα περνάει...του ubuntu οχι...χεχε!!! Τωρα που το σκέφτομαι...Μα καλά!!!! Αφου παραδεχτηκαν και αυτοι οτι κολλαγε στο τεστ μεμορι τους...γιατι άλλαξαν μητρικη και οχι μνημες???Προφανως τις έχουν ελεγξει...δε γινεται!!! Από την στιγμή που κολλάει στα άσχετα δεν είναι παράξενο να τύχει να κολλήσει και κατά το memtest κάνε πολλά test και θα τύχει να κολλήσει σε όλα. Για όλα αυτά που λέτε για μνήμες και overclocking και ο,τι άλλο θα έβγαζε blue screen όταν κολλάει τόσο απόλυτα κατά κανόνα είναι επειδή χάνεται εντελώς κάποιο εξάρτημα δηλαδή η επαφή του με την μητρική ή η τροφοδοσία του,στην θέση σου θα άρχιζα το ψάξιμο από εκεί.
Thanos1972 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Εγω παλι σκεφτηκα μηπως εχει τιποτα core unlocker ανοιχτο χωρις να το εχει παρει χαμπαρι και του κολλαει κανεναν πυρηνας ετσι στο ασχετο.γιαυτο ειπα για τιποτα Overclocking και τετοια.αληθεια εχει core unlocker αυτη η μητρικη?
msakis01 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Από την στιγμή που κολλάει στα άσχετα δεν είναι παράξενο να τύχει να κολλήσει και κατά το memtest κάνε πολλά test και θα τύχει να κολλήσει σε όλα. Για όλα αυτά που λέτε για μνήμες και overclocking και ο,τι άλλο θα έβγαζε blue screen όταν κολλάει τόσο απόλυτα κατά κανόνα είναι επειδή χάνεται εντελώς κάποιο εξάρτημα δηλαδή η επαφή του με την μητρική ή η τροφοδοσία του,στην θέση σου θα άρχιζα το ψάξιμο από εκεί. Δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες αλλα οσο και παραξενο και να ακουγετε υπαρχει και η περιπτωση να ειναι προβλημα της μνημης!!!
TheELF Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες αλλα οσο και παραξενο και να ακουγετε υπαρχει και η περιπτωση να ειναι προβλημα της μνημης!!! Καλά σίγουρα μπορεί να είναι και η μνήμη,απλά να καλύψουμε όλες της πτυχές.
msakis01 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Τελικα δεν μας ειπε ο κωστας αν εγινε κατι με της μνημες!!!
kkostas77 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Παιδιά θα έχω απάντηση αύριο για τις μνήμες. Μέχρι το βράδυ θα έχω κάνει ολα τα τεστ να δωσω μια απάντηση και εγω...Ευχαριστω για την ωρα
kkostas77 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα και πάλι. Για την ωρα. Λοιπόν το memtest86+ δε το περνάει. Συγκεκριμένα κολλησε 2 φορές στο τεστ 5 του το οποιο ειναι και αρκετά βαρύ. Χθες βέβαια το περνουσε κανονικά. Δεν έχω βρει ακομα άλλες μνήμες που να κάνουν (ειναι και Κυριακη και ολοι λειπουν) αλλά δοκιμασα να τρέξω το πισι μονο με τη μια μνήμη. Δεν ειχα προβλημα αλλά αυτό ειναι και με τις ωρες τους...
kkostas77 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Καλησπέρες και πάλι. Ο υπολογιστής κατέληξε στο τεχνικό τμημα του Πλαισίου για 3η φορά. 2 μέρες μετά η διάγνωση ηταν η εξής. Πέρασε μέσα απο τα windows τεστ σε μνημες κάρτα γραφικων, δισκους και επεξεργαστη χωρις να κολλήσει. Επίσης ολοκληρωσε 2 κυκλους MEMTEST V.4 χωρις σφάλμα. Ο υπολογιστής μου επεστράφει χωρις να έχει βρεθει τίποτε. Το τεχνικο τμημα του Πλαισίου λέει οτι εφοσον δε βρισκουν κολλημα οπως ειχαν βρει τις προάλλες και άλλαξαν τη μητρικη, δε μπορουν να κάνουν τιποτα!!!!! Μου ξεκαθάρισαν μάλιστα οτι το pc ηταν ανοιχτο ολη μέρα...Δε ξέρω τι άλλο να κάνω πλέον.Η μονη μου σκέψη ειναι να το πάω σε εξωτερικο τεχνικο και οτι βρει να τους το πάω μετά στο Πλαισιο. Υ.Γ-Μια σκέψη του τεχνικου ειναι μηπως έχω προβλημα με το ρευμα σπιτι μου. Να προσθέσω πως στο προηγουμενο πισι που ειχα προ 4 μηνων δεν ειχα κανένα προβλημα ουτε στα άλλα 2 υπάρχοντα στο σπιτι μου. Επισης διαθέτω ups και πολυμπριζο για την τάση. (ναι έχω δοκιμάσει και χωρις ups)
vaggospat13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 εχεις συνδεδεμενο τπτ αλλο ; εξωτερικο σκληρο φλασακι μπ3 εκτυπωτη;
kkostas77 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Τιποτε απολυτως φιλε μου. Το έχω γράψει και στην αρχη οτι έκανα φορμάτ και δουλεψα το πισι χωρις κανένα περιφεριακο επάνω και με νέο μαους και πληκτρολογιο!
Sotosgl Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Απο αυτα που εχεις γραψει μεχρι τωρα μαλλον κατι σαν το δικο μου τραβας. >http://www.insomnia.gr/topic/336722-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-amd-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-ati-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7/page__p__3134696#entry3134696 Ε με τα πολλα για να μην ριξεις πολυ διαβασμα αν βαριεσαι καραμπαμ μνημες (και εμενα το Eshop τα ιδια εκανε memtests stress tests ολα καλα με το που του λεω βαλε ενα παιχνιδι να παιξει freeze) απαιτησε ελεγχο σε Game αν σε ζαλιζουν ακομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα