Προς το περιεχόμενο

WINDOWS LIVE και επιβεβαιωση λογαριασμου

Arxontis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια λιγο την βοηθεια σας ....

μια φιλη εχει ενα λαπτοπ και απο ενα σημαιο και μετα ξεκινησε να της βγαζει ενω προσπαθουσε να στειλει email μεσω της εφαρμογης Windows live mail πεταγετε

αυτο

post-139004-0-06094200-1308477224_thumb.jpg

σκεφτηκα να τις περασω ενα αντι-malware και αποδειχθηκα σωστος καθως μεσα στο λαπτοπ γινοτανε χαμος..... τα βρηκε τα καθαρισε επανεκιννηση ολα οκ ...

ειπαμε να διαγραψουμε τον παλιο λογαριασμο και να κανουμε καινουργιο

οποτε διαγραφουμε τον παλιο κανουμε καινουργιο ... και με το πηγαμε να στειλουμε εμαιλ παλι τα ιδια ... (το ιδιο πραγμα γινετε και οταν μηκα στην σελιδα και μου ελεγε οτι αν δεν ειβεβαιωθει ο λογαριασμος υπαρχει φραγη μυνηματων 1 την ημερα μπορεις να στειλεις )

ακουμε τα νουμερα που λεει τα ακουμε σωστα τα βαζουμε παταμε οκ τιποτα....

δοκιμαζουμε με τις φωτογραφιες ουτε καν φαινονται...

οταν παταω για την επιβεβαιωση του λογαριασμου μου ζηταει απο την σελιδα της Microsoft να βαλω κινητο τηλεφωνο και θα μου στειλουν με μυνημα τον κωδικο επιβεβαιωσης ...

Δε παιζει κατι τετιο σε καμμια περιπτωση να γινει ...

Τι γινετε ρε παιδια ξερει κανενας?

Εχω κανει search me antivirus & antimalware μηπως και εχει μεινει κατι μεσα και μπλοκαρει σαν δικλειδα ασφαλειας την αποστολη ε μαιλ αλλα δεν εχε κατι ...

καμια ιδεα καποιος ?

ευχαριστω

Δημοσ.

Και όμως ειναι απο τις περιπτώσεις που δεν ειναι malware.

Και σε εναν γνωστό μου πριν καιρό δοκιμάζαμε να μπούμε στον λογαριασμό του στο hotmail και για άγνωστο λόγο όταν προσπαθούσαμε να κάνουμε unlock τον λογαριασμό του ήθελε κινητό τηλέφωνο για να του στείλουν κωδικό ξεκλειδώματος.

Βάλαμε τον κωδικό και μπήκε κανονικά αυτη όμως η διαδικασία έγινε μεσα απο την σελίδα και οχι απο την εφαρμογή που έδειξες παραπάνω.

Δεν ξέρω αν ειναι η ίδια περίπτωση αλλα αν έχεις ενα καρτοκινητό λεω να στείλεις τον αριθμό γιατι πολύ πιθανόν να ειναι το ίδιο.

Βασικά αυτο που θέλω να σε ρωτήσω ειναι μπορείς να στείλεις και να πάρεις κανονικά μυνήματα και μέσα απο την σελίδα η να στείλεις δεν μπορείς μονο ?

Δημοσ.

Παιδια λιγο την βοηθεια σας ....

μια φιλη εχει ενα λαπτοπ και απο ενα σημαιο και μετα ξεκινησε να της βγαζει ενω προσπαθουσε να στειλει email μεσω της εφαρμογης Windows live mail πεταγετε

αυτο

post-139004-0-06094200-1308477224_thumb.jpg

σκεφτηκα να τις περασω ενα αντι-malware και αποδειχθηκα σωστος καθως μεσα στο λαπτοπ γινοτανε χαμος..... τα βρηκε τα καθαρισε επανεκιννηση ολα οκ ...

ειπαμε να διαγραψουμε τον παλιο λογαριασμο και να κανουμε καινουργιο

οποτε διαγραφουμε τον παλιο κανουμε καινουργιο ... και με το πηγαμε να στειλουμε εμαιλ παλι τα ιδια ... (το ιδιο πραγμα γινετε και οταν μηκα στην σελιδα και μου ελεγε οτι αν δεν ειβεβαιωθει ο λογαριασμος υπαρχει φραγη μυνηματων 1 την ημερα μπορεις να στειλεις )

ακουμε τα νουμερα που λεει τα ακουμε σωστα τα βαζουμε παταμε οκ τιποτα....

δοκιμαζουμε με τις φωτογραφιες ουτε καν φαινονται...

οταν παταω για την επιβεβαιωση του λογαριασμου μου ζηταει απο την σελιδα της Microsoft να βαλω κινητο τηλεφωνο και θα μου στειλουν με μυνημα τον κωδικο επιβεβαιωσης ...

Δε παιζει κατι τετιο σε καμμια περιπτωση να γινει ...

Τι γινετε ρε παιδια ξερει κανενας?

Εχω κανει search me antivirus & antimalware μηπως και εχει μεινει κατι μεσα και μπλοκαρει σαν δικλειδα ασφαλειας την αποστολη ε μαιλ αλλα δεν εχε κατι ...

καμια ιδεα καποιος ?

ευχαριστω

Πολύ απλά βάζεις το κινητό σου και σου στέλνουν το κωδικό επιβεβαίωσης. Το ίδιο γίνεται και με το gmail.

Δημοσ.

To είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα και άμα επικοινωνήσεις με την ομάδα υποστήριξης από το hotmail θα σου τον ξεκλειδώσουν αυτοί ....

Ούτε κινητά , ούτε τίποτα .....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...