Προς το περιεχόμενο

wd elements desktop 1.5 tb

timos_som

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου αρέσουν πολύ αυτές οι προσφορές που η αρχική τους τιμή είναι 40 ευρώ πάνω από τον ανταγωνισμό και γινονται 2-3 πιο κάτω μετά την προσφορά ! Skroutz (δεν το λέω για σένα φίλε timos_som αλλά για τα μαγαζιά)

Δημοσ.

Καλή τιμούλα είναι πάντως.

Στους 2 που είναι κοντά στην τιμή στο σκρούτζ πληρώνεις έξτρα μεταφορικά/αντικαταβολή.

Και ο δίσκος μια χαρά είναι, τον έχω πάνω από χρόνο.

Δημοσ.

Μόλις χτύπησα και εγώ 2 δίσκους για μένα και ένα φίλο μου . Οτι και να γίνει ο extra χώρος είναι πάντα χρήσιμος !!! :-D

Δημοσ.

Εφυγε παραγκελια και απο εμενα πιστευω να αξιζει ο δισκος και να μην εχουμε παρατραγουγα μετα απο λιγο καιρο

Δημοσ.

Παιδια γραφετε την τιμη που ειναι η προσφωρα σε καποιο σημειο της σελιδας.. τωρα διχνει 99€ ας πουμε.. μπαινει ο αλλος και λεει τι προσφορα ειναι αυτη?!

Δημοσ.

εγω τον πηρα απο το ιδιο μαγαζι πριν σχεδον 1 χρονο 79 ευρω ............ παλι σε προσφορα

κι εγώ το ίδιο! έχει βγει πολύ καλός πάντως, παρόλο που είναι το "φτηνό" μοντέλο. Εντελώς αθόρυβος, sleep mode, και πολύ αξιόπιστος.. Λες να τους έχει μείνει από τότε? :-D

Δημοσ.

Tωρα έχει 99,00€ η τιμή προσφοράς πόσο ήταν?

60E..

Τίτλοι θεμάτων γραμμένοι με κεφαλαία δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε μικρούς χαρακτήρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...