Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια! Θα ηθελα να μου πει καποιος που να εχει προσωπικη εμπειρια σε ΙΕΚ Δελτα,αν αξιζει τον κοπο και τα λεφτα που θα δωσω να παω εκει. Επισεις περιπου ποσο κοστιζουν τα διδακτρα! Ευχαριστω!!

Καλησπερα παιδια! Θα ηθελα να μου πει καποιος που να εχει προσωπικη εμπειρια σε ΙΕΚ Δελτα,αν αξιζει τον κοπο και τα λεφτα που θα δωσω να παω εκει. Επισεις περιπου ποσο κοστιζουν τα διδακτρα! Ευχαριστω!!

Καποιος που γνωριζει ρε παιδια ασ απαντησει!

Δημοσ.

Λοιπον αφου δεν ειδα απαντησεις ειπα να σου απαντησω εγω!Αυτο το καλοκαιρι τελειωνω και εγω απο ιεκ και προσωπικα εχω να πω οτι δεν αξιζει ουτε τον χρονο ουτε τα (παρα πολλα για αυτα που σου δινουν) χρηματα.Εγω ημουν ειδικοτητα τεχνικος τεχνολογιας ιντερνετ και αν εισαι λιγο μαχιμος στο αντικειμενο δυσκολα θα την παλεψεις,2 εξαμηνο σκεψου και κανενας δεν ειχε ανοιξει case να δει καν πως ειναι τα parts ενος υπολογιστη οχι να μαθει να τα φτιαχνει κιολας.Χαμηλο επιπεδο ακομα και στην γραμματειακη υποστηριξη.Βεβαια σου δινουν ενα εναυσμα αν το παλεψεις αρκετα μονος σου μετα να μπορεις να προχωρησεις γιατι εχεισ εστω εναν μπουσουλα.Για να μην τσουβαλιαζουμε βεβαια εγω στο 1 και στο μισο του 2 εξαμηνου στο ιεκ ημουν σε αλλο του παραρτημα οπου εκει ημασταν 5 παιδια ολα κι ολα ολοι εργαζομενοι(οχι μεγαλοι σε ηλικια ομως 20αρηδες οπως εγω) και ειμασταν ολοι μαχιμοι οποτε και προχωραγαμε με πολυ δυνατους ρυθμους γιατι ειχαμε και την υποστηριξη των καθηγητων

Δημοσ.

Για πληροφορική ούτε να σκεφτείς να πας σε ιεκ, εδώ απόφοιτοι ΑΕΙ δεν βρίσκουν δουλειά σε ιεκ δεν θα έχεις ελπίδες..Αν θες κάποια άλλη ειδικότητα όπως αρτοζαχαροπλαστική, μαγειρικά κλπ μπορώ να πω πως αξίζει..

Δημοσ.

Αυτοί όμως δεν ξέρουν την τύφλα τους..Οι περισσότεροι που πάνε νόμιζουν ότι η πληροφορική είναι video games και να κάθεσαι πάνω από το pc

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι απόφοιτος Δημοσίου ΙΕΚ με ειδικότητα πληροφορικής, έχω πάρει κ´ την πιστοποίηση απο τον οεεκ. Γνώμη μου μην δίνεις λεφτά σε ΙΕΚ. Αν μπορούσα να γυριζα το χρόνο πίσω θα σπούδαζα στο εξωτερικό πχ Αγγλία.

1) θα ήμουν απόφοιτος πανεπιστημίου, 2) θα είχα βρει δουλεια εκει σίγουρα.

Σκέψου το. Είναι σημαντικό βήμα για την μελλοντική επαγγελματική σου σταδιοδρομία.

iphone.png

Δημοσ.

Τουλαχιστον γλιτωνεις και 1 χρονο αν πας εξω με το χαρτι απο το ιεκ αν εχεις την πιστοποιηση κατι ειναι και αυτο

Δημοσ.

Κατα την άποψη μου δεν αξίζει καν η φοίτηση σε ιεκ ουτε ιδιωτικό ουτε δημόσιο.

Δημοσ.

ναι καλά,προτιμούν να παίρνουν πληροφορικάριους απο ιεκ επειδή μπορούν να τους δίνουν πιο χαμηλό μισθό.

ουτε κλαν.

λες και στους αποφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙ δινουν υψηλους.

τον ιδιο πενιχρο μισθο δινουν σε ολους και φυσικα οι ΙΕΚτσηδες ειναι οι τελευταιοι επιλαχοντες.

Δημοσ.

Πιθανόν τσάπα κόπος-χρόνος-χρήμα. Με ένα search στο google θα καταλάβεις πολλά. Στη θέση σου (αν είσαι σε μάχιμη ηλικία για πανελλαδικές) θα προσπαθούσα να ξαναδώσω εξετάσεις για να μπω σε κάποιο ΑΕΙ/ΤΕΙ. Αν σου το επιτρέπει η οικονομική σου κατάσταση υπάρχει και η λύση του εξωτερικού που όμως εγκυμονεί και κινδύνους λόγω ότι χρειάζεται προσεκτική διαλογή των πανεπιστημίων. Πάντως ανεξάρτητα από το που τελικά θα πας, αν ασχοληθείς από μόνος σου και πραγματικά σου αρέσει αυτό που κάνεις θα τον βρεις τον δρόμο. Μπορεί να ακούγεται κλισέ-έκφραση αλλά ισχύει σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Δημοσ.

Παιδια,ειμαι απο Κυπρο και σπουδαζω ηδη στο Τει Θεσαλλονικης, Πληροφορικη.Απλα θα ηθελα να παω και σε ενα ΙΕΚ αφου δεν προχωραμε με τις καταστασεις που υπαρχουν και το αλλο να βρω και κατι αλλο σαν ειδικοτητα. Εχω αρκετους φιλους που τελειωσαν εδω στο ΙΕΚ Δελτα,και πηγαν Κυπρο και εχουν δουλεια τωρα με ψηλη θεση. Απλα θελω να μαθω ποσο ειναι το κοστος στα ΙΕΚ.

Δημοσ.

Δεν εξετάζω καθόλου το αν αξίζει από άποψη "εκπαιδευτικού επιπέδου",άλλωστε αν ΕΣΥ είσαι μελετηρός και ικανός δεν έχει καμία σημασία "που τελείωσες"...ΑΛΛΑ από οικονομικής πλευράς,Ιδιωτικό ΙΕΚ παιδιά ΟΥΤΕ ΓΙ' ΑΣΤΕΙΟ,εκτός αν είστε παιδιά πετρελαιάδων ή φαρμακέμπορων κι έχετε άφθονο χρήμα για πέταμα! :rolleyes:

Είναι δυνατόν ρε μάγκες να ζητούν 6.000€ για 2 χρόνια φοίτησης στο ΙΕΚ Δέλτα π.χ.;;;!!!ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ φέρνεις ένα πανεπιστημιακό πτυχίο από Ιταλία ή δύο πανεπιστημιακά πτυχία από Βουλγαρία! :-D

Άποψή μου,αν είστε νέοι και θέλετε να "δοκιμάσετε" έναν κλάδο (π.χ. Πληροφορική) ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΕΚ...άλλωστε,συνήθως το ΙΕΚ αποτελεί "σκαλοπάτι" (δεν μένουν δηλαδή μόνο σε αυτό) για να συνεχίσει κάποιος σε ένα Πανεπιστήμιο ή Τ.Ε.Ι. του ίδιου αντικειμένου,κρίμα δεν είναι τόσα λεφτά;

Δημοσ.

Δεν εξετάζω καθόλου το αν αξίζει από άποψη "εκπαιδευτικού επιπέδου",άλλωστε αν ΕΣΥ είσαι μελετηρός και ικανός δεν έχει καμία σημασία "που τελείωσες"...ΑΛΛΑ από οικονομικής πλευράς,Ιδιωτικό ΙΕΚ παιδιά ΟΥΤΕ ΓΙ' ΑΣΤΕΙΟ,εκτός αν είστε παιδιά πετρελαιάδων ή φαρμακέμπορων κι έχετε άφθονο χρήμα για πέταμα! :rolleyes:

Είναι δυνατόν ρε μάγκες να ζητούν 6.000€ για 2 χρόνια φοίτησης στο ΙΕΚ Δέλτα π.χ.;;;!!!ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ φέρνεις ένα πανεπιστημιακό πτυχίο από Ιταλία ή δύο πανεπιστημιακά πτυχία από Βουλγαρία! :-D

Άποψή μου,αν είστε νέοι και θέλετε να "δοκιμάσετε" έναν κλάδο (π.χ. Πληροφορική) ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΕΚ...άλλωστε,συνήθως το ΙΕΚ αποτελεί "σκαλοπάτι" (δεν μένουν δηλαδή μόνο σε αυτό) για να συνεχίσει κάποιος σε ένα Πανεπιστήμιο ή Τ.Ε.Ι. του ίδιου αντικειμένου,κρίμα δεν είναι τόσα λεφτά;

[/quot

Δημοσιο ΙΕΚ τι εννοεις δηλαδη? Ποια ειναι στην Θεσαλλονικη?

Δημοσ.

Έχει ρε φίλε,μπες στο www.oeek.gr τα γράφει όλα...τα δίδακτρα νομίζω είναι 300€-400€ το εξάμηνο...

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...